nie spodziewalam sie tak milego przywitania:-) wiecej szczegolow? jak znajde chwile to wstawie suwaczek,to bedzie wiadomo co nieco o mojej zuzi

corcia jak wspomnialam wczesniej-8m-cy, mamusia 24 latka-chetnie zmienilabym to w loginie,ale chyba nie da rady

juz kiedys, jak widac w moim profilu, tu sie zalogowalam i ten czas lecial i lecial... az w koncu zaszlam w ciaze ta moja jedyna upragniona :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) i mamy teraz takiego diabelka w domu

mieszkam dokladnie w olsztynie. studiuje,ostatni rok-matko,to juz ostatni rok!wlasnie to sobie uswiadomilam

ale ten czas leci...
faktycznie BB wciaga! gdyby nie zuzia siedzialabym tu calymi dniami! juz troche przestudiowalam watkow,wiele sie dowiedzialam. super! mam nadzieje,ze czas pozwoli wpadac czesciej, ostatnio moja corka ma etap-mama i tylko mama, no czasami tata

wszystko mnie boli, mam ochote pospac do 15 i miec ciut mniej na glowie. do tego moj T kupil pieska i teraz mam dwojke dzieciakow!:-) oszalec mozna! noooo to troche sie rozgadalam

juz mnie wola corka,jakby umiala mowic to brzmialo by to chyba tak: matka szybko wez mnie na rece,bo jak nie to...aaaaaaaaa"

ehhh uciekam,ale wroce;-) pozdarwiam milego upalnego popoludnia!