reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

no wlasnie alex ja Gai wcale nie dopajam bo duzo mleka pije i deserki przeciez wszystko to zawiera wode chyba nie ??? zreszta jak kiedys probowalam jej dac wode z sokiem to patrzyla na mnie ja na ... heheheeh

reklama
Aneczka u mnie Oliwka tak samo robi :-D:-D:-D:-D:-D:-Di sie cieszy jak rozmazuje po podłodze i sie patrzy na mnie czy nie "krzycze"
STEFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANKAAAAAA KRZYCZE NA CIEBIE:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Stefka a ty co?! przeciez sie juz pozegnalas ;-)
fajnie ze jestes:-)
Kasia no to chyba czosnek nie zaszkodzi? wygniec i wloz w pieluszke albo skarpetke i to w poduche.poloz mu tez poduszke znacznie wyzej to plyn nie bedzie lecial tak do gardla jak do uszek.To rada od pielegniary;-)

No to ja wlasnie tak robie. Dodaje wody do wszystkiego i tak jak Kasia- kaszki do mleka i podaje lyzeczka. A i tak sie martwie, zeby wszystko bylo z nerkami ok. To mowicie zebym sie nie martwila?

elcia ty taka malutka jestes ze normalnie mozna ciebie nie zauwazyc :))
aneczka hehe no tak jakos wyszlooo ale jak chcesz to moge udawac ze mnie nie ma :)

Hehehehehehe Aneczka poduszka to u nas kolejny problem:-D:-D:-D:-D:-D Młody ma ją w głębokim poważaniu i robi sobie z niej po prostu zjeżdżalnię ;-) Musiałabym go chyba jakimiś pasami bezpieczeństwa przypiąć, żeby się nie zsuwał, ale zapewne skończyłoby się to wrzaskiem, bo Oliś lubi nocne wędrówki po łóżeczku ;-):-p Ale tak mi ten czosnek chodzi po głowie, że chyba go rozgniotę, wrzucę do jakieś pieluszki i powiesze mu nad głową na pałąku z zabawkami, ale na takiej wysokości, żeby go sobie nie ściągnął:tak:

oo kasia wlasnie miala cie zapytac bo widzialam chyba u ciebie na zdjeciach ze masz to siedzisko takie gumowe dla OLisia i uzywasz tego ?? polecasz ??

reklama
Dobra to ja juz uciekam bo Antos juz wypil 150ml mleka i cos znowu marudzi papa.
Obym miala czas na dalsze pogaduchy jutro ;-):-)

Do góry