reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

asia ja tesknilam..nawet zaczelam do ciebie maila pisac ale kurcze pablo nie daje mi skonczyc...ale czekaj cierpliwie;-):tak:

kacha no jestem ciekawa jak olis wygląda bez włosów hihihih

baśka to sie usmiałam:-)

moi chlopcy tez juz spią,,uff chocial pablo od 19 obudzil sie juz 2 razy:-( znow ciezka noc mnie czeka:-(

reklama
Asia rozczarujesz się... :-) ja pytałam o Ciebie :tak::tak::tak: no i zdrówka dla Filipka ;-), dla mamy, no i dla S też... niech ma... ;-):-):-D

Basia dobrze że masz takie lajtowe podejście :tak::-D:-D:-D

Grzechotka trzymamy kciuki...

Aga!!! Jak po lekarzu???

Oj, nie gadaj Asia- dziewczyny pytaly caly czas o Was....:tak::tak: Z reszta wszystkie tesknilysmy....:tak::-)

Joanna- nie no to tylko Ksawkowi pogratulowac!! BRAWO!!! :tak::tak::tak::tak:

Kacha-wawa- ale lobuziaczek rosnie, hi hi...:tak::-D A wloski odrosna....

Viki- brawko dla Pabla za nocnikowanie....:tak::tak:, ja nawet jeszcze nie kupilam...:sorry:

Paula, Viki, Dota, Jutrzenka, dziewuszki, z Was to dobre kobity są... :tak::tak::tak::tak:
A reszta, wstydźcie się... Alex, a Ty najbardziej ;-);-);-);-)

Poczytałam, poczytałam i wsio zapomniałam.:tak::tak:
No nic, postaram się być teraz na bieżąco, nie wiem jak to wyjdzie, ale starać się trzeba.
Kasia, pokaż małego skina. Przypomniała mi się taka piosenka "Skin jest całkiem łysy, włosków on nie nosi (...) Załóż czapkę skinie, skinie załóż czapkę, kiedy wicher wieje i pogada w kratkę..."itd. itp.
Weroniczka, Wy dziś do przedszkola zaspaliście, a ja wczoraj do pracy...
Filip wczoraj w nocy miał taki kaszel, że rzygał od niego jak kot i budził się z wrzaskiem. I nie wiem jak to się stało, ale budzik nie zadzwonił.
Grzechotka, życzę Ci, żeby przyjęli Cię do tej nowej pracy. Wiem, co znaczy późne wracanie. Ech...
Basia, też jestem tego samego "wyznania" co Ty :tak:
Aga jak po lekarzu? Wyjaśniłaś @ sprawy?
Resztę babeczek pozdrawiam serdecznie, bo nie pamiętam, co miałam napisać. Wybaczcie i buziaki dla Was, muła, muła:-)
Dobrej nocy, dziewczęta :)

p/s. A do mnie dziś przyszły zamówione książki i jestem bardzo szczęśliwa. Kupując coś zawsze poprawiam sobie humor. Powinnam tony knig kupować, to byłabym zawsze w wyśmienitym nastroju, hehehe

Ostatnia edycja:
Witam

Asia wiem co czujesz bo sama miałam szpital prze rok w domu a potem i Madzia dołączyła jak się urodziła. Trzymaj się ;-) Na te bakterie to antybiotyk pierwszy nie pomógł czy tylko podgoił te miejsce i potem nawrót choroby bo ja nie rozumiem

Kasia twój Oliś bez włosków a Madzia beż grzyweczki dobrali się w czasie z fryzurami

Viki a kiedy Valdi wraca ;-) może wtedy cię odciąży mam nadzieje. Ale powiem ci że dobrze sobie radzisz sama jestem pełna podziwu
Baśka
Ja zawsze jestem bezpośrednia i mówię co ślina na język przyniesie tylko jakoś do tej pory starałam się wyrażać do Was po ludzku ale pomyślałam co tam, najwyżej mnie wywalicie. Zawsze wyznawałam zasadę że trzeba być sobą.
dobrze gada trza jej wódki dać :tak:

Stefanko gdzie ty jesteś jak cię nie ma :-p:-p:-p
Weroniczko nie dziwę się tobie jak jest maleństwo w domu plus 2 szkrabów ma człowiek prawo zaspać

A u nas wielki szykowanie na bal bo dzieciaczki maja nie długo :-p Roksana królewną będzie a Sebek siły specjalne GROM kupiłam mu nawet takie sztuczne wąsy i mam zamiar go umalować na policzkach 2 czarne kreski :-p:-p zrobię fotki i wam pokaże później.
Madzia wreszcie bryka i jakoś mi lepiej się nią teraz zajmować:tak: no i wreszcie chyba idą jej górne jedynki bo od Soboty wstaje w nocy jakby ktoś ją ze skóry obdzierał

ALEX super tylko jak na razie to się cieszę po cichu może mu już tak zostanie z tym spaniem:-p:-D
BAŚKA super wyznanie:-D:-D
KASIA łysy OLIŚ ale musi bosko wyglądać:tak::-)
WERONICZKA może ta noc też będzie przespana tego wam życzę:tak:
VIKI gratki dla PABLA mój nawali w pieluchę i dopiero woła fuj fuj ale przynajmniej sika do nocnika a ja siadam na kibelek i muszę udawać że też sikam bo inaczej nic z tego:-D:-D
GRZECHOTKA powodzenia:tak:a co do stringów to K raz w życiu założył i nawet fajnie wyglądał:-p:-D
ASIA dużo zdrówka dla FILIPKA i super że zakup książek udany:tak::-)
AGA gdzie jesteś???
I co tam jeszcze.......

dzień dobry:-):-)
a mnie wczoraj nie było bo miałam pechowy dzień. Nawet włączyłam kompa i zaczęłam do was pisać ale Łukasz skasował mi posta:crazy: i dałam sobie spokój.

Otóż nie byłam wczoraj u lekarza bo nie wyjechałam nawet z domu- samochód mi się zepsuł:crazy::wściekła/y::angry:, a pisałam wam, że tu gdzie mieszkam jak się nie ma samochodu do jest się uziemionym:no: po niedzieli spróbuję:tak:
no i jeszcze do tego Łukaszowi rosną 4 -chyba- czwórki i jedna wczoraj wyszła. W nocy budził się co 5 minut:baffled:, w dzień marudził i płakał, aż mu dałam ibufena i dopiero się uspokoił.
I jeszcze mnie M. wkurzył, ale na niego to już nie mam słów:no::-(.
I jeszcze moja siostra przyjechała z dziećmi i zajęła mi kompa, bo coś tam patrzyła na NK.
Tak że dzień cały do d....., i położyłam się spać razem z małym o godz. 20.:tak:
przynajmniekjsię wyspałam

kasiamaj
- ty to jesteś dziewczyna z wyobraźnią, fajny pomysł z tymi serduszkami:tak::tak:, ale jak ja bym coś takiego zrobiła to by mnie M. wysmiał:-(
basia- tak trzymaj, trzeba być soba:tak::tak:
paula- dobra datę wybraliście na zaręczyny, pamiętna:tak:. Ja tak szczerze mówiąc mojej nie pamiętam a co dopiero M. dawno to było. Pamiętam tylko że 2005 rok gdzieś koło świą bożego narodzenia.
ewedja- Łukasz tez ma swoją klawiaturę ale i tak go bardziej interesuje ta do komputera przyczepiona. Nie da się oszukać:no::-D
kachawawa- oliś z włoskami czy bez gwiazdorem będzie:tak: ja mam takie samo podejście do walentynek co i ty, nie lubie tego dnia:no:
weroniczka- drobiazg, cieszę się że paczuszka sie podobała, i Staś miał przy okazji zabawę.:-D:-D
viki- biedne te Twoje plecy, może lekarz znowu ci Adasia przepisze;-):-D
joanna- ale ci dobrze ja ciągle marzę o takiej nocy:tak:oby mu tak zostało
grzechotka- ciche "powodzenia dostania nowej pracy" ci życze:tak:
asia- znów was choróbsko dopadło, zdrówka dla was:tak:
jutrzenka- jak po kontroli?:sorry2:
a dla reszty buziaki cmok:-)

ale machnęłam posta- ciekawe czy go ktoś przeczyta:dry:

reklama
dzien dobry
ale produkcja:)
łeb mi peka wczoraj cały dzien i dzis to samo i jakkos sie czuje tak do dup.. eh chyba umieram
milego laseczki ide zerknac na zlot grudniowek kto sie na liste wpisał:)

Do góry