reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzien doberek:tak::-):-):-)

zajrze potem jak malutki usnie a teraz sobie troszke poczytam....paa:-)

reklama
hej ja mam dzis od 5:30 marny humor więc opycham sie czekolada
wierze stefci że nie tuczy
stefa ale jak oszukałaś to .......:-D

Grzechotka podzieliłabys sie z kolezankami a nie tak sama.....;-)

A co tak cichutko na grudniówkach???
Moj robalek śpi juz od godziny....na 13:40 chłopaki jadą na szczepienie....biedny moj maluszek.....

:-)

I ja się WITAM!!!
Kolejna noc przespana do 8.00 :tak:
Śnieg pada więc jak mały wstanie to lotka na sanki:-D:-D
GRZECHOTKA ja lubię czekoladę ale tylko gorzką a ty jaką się zajadasz??:-D:-D
DOTKA zobaczysz KRZYŚ będzie dzielny a swoją drogą K nigdy nie był z KSAWKIEM bo jak widzi szczykawę to zaraz mdleje:tak::-D:-D
AGA ty to masz pecha z tym samochodem ale może ci się po niedzieli uda powodzenia:tak:
MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI!!

Kal.aga a wiesz ze masz racje dosc czesto ale tylko w przy najgorszym bólu tabsy lykam:)a i ty rzeczywisciw masz pecha :( a sio pechu :)
ja gotuje zupke i mała jak wstanie to bedzie miała obiadek:) a moje malenstwo kataru dostało i kurka tak głeboko siedzi ze nie moge wyciagnac i sie maczy jak nie przejdzie do poniedziałku to wtedy sru do lekarza narazie sami psiukamy do noska
a mnie jakis szał opetał i chce mi sie jesc ale musze byc twarda :(
ide kawusie se zrobic
chce ktos??

zupka gotowa zapraszam mniam pyszna wyszła a i kawusia juz czeka zapraszam równiez ciacha nie mam ale mam czekolade gorzka ibiała i z orzechami :)

reklama
Ela to ja chcę czekolady bo u mnie taka jedna małpa @ :-D:-D:-D i mam ssanie jak smok!!! Wszystko żrę co pod ręką... :-D:-D:-D

Aga może i masz rację. Tak miało być i już.... ;-):tak::-)

Kasia idę do galerii Oliśka obejrzeć ;-):-)

co tam jeszcze komu???

Dotka dzielny ten Twój K. Mój by sam nie poszedł ;-):-D ale ze mną musi bo z gratami się nie mogę zabrać z wrzeszczącą Julcią... :-)
Powodzenia dla chłopców.

Jula mi usnęła na leżaku. Wytargała go sobie spod łóżeczka i pobujana padła... Ale walą coś w piwnicy i pewnie mi ją obudzą :crazy::angry: kuźwa...

Do góry