reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witajcie!
z rana-co u Was? Kuba mi zasnął właśnie -dziś cd.u dziadków ale już po obiadku wracamy do domku.zabieram też moją sis ze sobą.
noc mieliśmy superową bez grymasów-a to dlatego że Kuba spał ze mną :tak: a tak się rozpychał że w końcu w poprzek spał a ja....w kącie zwinięta-bo Książę się rozłożył. :szok::szok::szok::tak: wybieramy się też na zakupki dziś cd. wczoraj kupiłam sobie bluzeczkę i gatki.a Kubusiowi bumka z Biedronki-mają bardzo fajne plastikowe duze bumki za 7 zeta.cena niska jak na taki wóż. :tak:

Aga-kurcze to miałaś jazdę :szok::szok::szok::baffled:-też byłabym w strachu.-a zimówki masz?

Kasia-Oliś jest the best!!!! fajnie wyszedł na tym plakacie!!! :tak::-)

Grzechotka-u nas noce bardzo podobnie wyglądają :baffled:

Elcia-ja z miłą chęcią bym wpadła na tą kawkę-podrzucę coś do kawki :tak:;-)

Kata-co u Was? jak się macie -jak malutka?

miłego dnia Wam życzę!!!!

reklama
Ja tez sie witam :-)
Kasia- Oliver super gwiazdor! :tak::tak: Sliczne zdiecie . W ogole slicznie dzieciaczki powychodzily....:tak::tak::-)

Kasiamaj- to sie wyspalas...:-D:-D:-D

Kal aga- widze, ze pogoda kiepska? U nas od samego ranka sloneczko....:-p:-)

I w ogole milego dnia wszystkim ( bezpechowego) :-)

kasiamaj- zimówki mam ale 2 nowe a 2 kilkuletnie, ale na taka pogodę to i zimówki nie pomogą:no: żeby ci się Kubuś nie przyzwyczaił do spania z mamusia, ja mojego przyzwyczaiłam i nie wiem jak oduczyć:no:
alex- daj trochę słoneczka

ja dzis tylko z doskoku, pozdrawiam wszystkich bardzo bardzo
zazdroscilyscie mi pogody to popatrzcie jaka jest dzis u nas
na szczescie jest ponad 10 stopni to zaraz sie stopi

Załączniki

• HPIM2909.jpg
    HPIM2909.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 28
Cześć dziewczyny!! Normalnie od wczoraj mnie tak wszystko denerwuje, a do tego dołka jakiegoś dziś załapałam. Masz już dosyć tej zimy - ja chcę WIOSNĘ!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze na dodatek dziś 13 - oby nie pechowy. Wczoraj nawet do Was nie zajrzałam bo komp mi chodzi jak muł. Nie wiem co mu się stało muszę zadzwonić do braciszka żeby przyjechał zobaczyć. Chciałam zobaczyć zdjęcie jakie wkleiła Ewedja - 3 min się otwierało i nic więc zrezygnowałam. Jakiś koszmar. Dobrze że choć Alexowi się na podwórku podobało, na saneczkach rano byliśmy, a zmachana przyszłam jakbym z 10 km przebiegła. Mam nadzieję że w końcu komp przestanie robić se jaja to będę mogła normalnie was poczytać i odp.
PS: teście pojechali na zakupy i powiedzieli że kupią małemu wózek do lalki, bo jak idziemy rano na kawę to od Nikoli bawi się tylko wózkiem, koniem na biegunach albo zjeżdża na ślizgawce. Konia już mu ciocia zamówiła, przyjdzie po niedzieli, wózek może kupią, a na ślizgawkę będzie dalej chodził obok. Ciekawe tylko co D powie na wózek. Do tej pory buczał....
Trzymajcie się cieplutko w ten zimny dzionek. Idę zrobić sobie kawkę i po czekoladę tak jak tu dziewczyny radziły - może pomoże - MUSI!!!!

hej!
a ja zaraz idę polec na łózko :baffled: wysprzątałam z sąsiadką korytarz po wymianie okien i padam na pysk!
młoda m się dobrze. mąż ma dzisiaj wolne i zabrał ją do teściów to się wybawiła :tak: na dziadku-koniu jeździła :-D teraz śpi...

Wiam się i ja. U mnie też obrzydliwy mokry śnieg i 0'C paskudna pogoda.

Basia łączę się z Tobą w apelu o WIOSNĘ!!! :-D:-D:-D Chyba pójdę na solarium jutro bo normalnie przez tą pogodę jak jędza się w domu zachowuję :sorry2:

Aga
bo Cię na kopach do gina pogonimy... Ja też muszę iść bo jeszcze nie byłam kontrolować tej nadżerki i czuję że chyba ją mam :-(

Kasia Oliś cudny na plakacie :tak::-):-):-)

Kasiamaj jak Julkę wezmę do siebie to też muszę się kitrać bo brzegach bo panienka w poprzek śpi :-D

Elcia ohh spóźniłam się na kawkę :-D

reklama
Do góry