reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

WITAM!!!
Łał u nas też dużo śniegu,mały się już wyszalał i poszedł spać:-D:-D
KASIA OLIŚ superowy na tym plakacie:tak:
AGA dobrze że dojechałaś a z tą @to masz coś nie tak:tak:
PAULA do solarium dobry pomysł:tak::-D:-D
BASKA wózek dla lalek:-D:-D
MIŁEGO DNIA!!!

reklama
kachawawa- wzajemnie;-):-p u mnie to raczej nici ze stosunkowo udanego, ale udany może będzie:tak:

ja już w domciu. M. nawet zabrał małego na dwór i jeździli na sankach. Złapał plusa:tak::tak: a Łukasz teraz wylewa herbatkę na łózko:szok::szok: i na podłogę:szok::szok:

Hej:)

Właśnie zrobiłam sobie kawkę, mały śpi, więc stwierdziłam, że do Was zajrzę ...

Kacha ale Ty wylewna jesteś:-D A z Olisia to prawdziwy model!!! Plakat po prostu cudny:-)
Baśka widzę, że i Ty z niecierpliwością na wiosnę czekasz ... a tu jakoś jej nie widać:crazy:. U nas sypie cały dzień, po pracy auto odśnieżałam chyba z 15 minut:angry::angry::angry: Nie cierpię zimy:wściekła/y:
Kasiamaj u nas jest tak samo jak bierzemy Wiktora do łóżka ... Ł do ściany przyklejony, ja wiszę na krawędzi ... a Księciunio w poprzek krzyżem rozwalony:-D
Paula wiem, wiem, że młodych masz rodziców:tak:. I właśnie super, że tak młodo dziadkami zostali ... na pewno mają więcej sił i energii no i super, że to wykorzystują:tak:
Jutrzenka ale Cię wzięło z tymi puzzlami:-)
Grzechotka Ty to masz z tym chłopem!!! Normalnie ja nie rozumiem, skąd im takie głupoty do głowy przychodzą!!! Jakby nie z tego świata byli:crazy:
No ale tak ... my to przecież leżymy do góry d.... a oni biedaki zasuwają:crazy:
Kal.aga ja też jestem zodiakalny lew i wiem, że mam trudny charakter, ale nie powiem, żebym tak skąpiła, bo fakt faktem, że w przeciwieństwie do mojego męża to ja jestem tą oszczędzającą ... ale nierzadko zdarza mi się trochę poszaleć:-). I wtedy to on mnie kontroluje:tak:

Kurde ... właśnie przylazł listonosz i dzwonił domofonem jak opętany ...myślałam, że Wiktor na równe nogi podskoczy, a on ... śpi:baffled::happy:

monia- nie wiem jak to jest z kobietami lwami, ale wiem że z facetami lwami trudno się żyje, mój mąż skąpy tez nie jest ale oszczędny owszem i to bardzo ale widzę też w innych sprawach duże podobieństwo mojego M. do R. grzechotki - niestety - i tak sobie pomyślałam że to musi być lew:tak:
basia- ja też chcę WIOSNY:tak::tak:

Kal.aga też nie wiem jak to jest z kobietami-lwami, ale wiem jedno ... baba-lew z babą-lew w życiu się nie dogada!!! A wiem to stąd, że i moja "cudowna" teściowa to lwica:crazy:. Hmmm ... choć z drugiej strony to teściowa, a z nimi to i tak ciężko się dogadać ... nie ważne spod jakiego znaku są:tak:
No ale chyba mnie nie podejrzewacie, że ja taka wredna suka jestem???:-D ... mówię Wam ... fajna lwica ze mnie;-)

Edit:
A powiem Wam niezły numer ... właśnie przyszły buty, które mój Ł zamówił na allegro. Nie dość, że czekał na nie 2 tygodnie i miały być z firmowymi skarpetkami gratis ... to przyszły inne (trochę), bez skarpetek no i widać, że podróby!!! Ale spodziewałam się tego, bo cena była zbyt niska jak na oryginalne Pumy ... ale cóż ... uparł się to ma!!!
A ten sprzedający w dniu dzisiejszym dostał 5 negatywnych komentarzy i już ma zablokowane konto na allegro! Oszust jeden!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Moja mama też bliźniak.;-):-D No i może faktycznie czasami jest różna. Ale do tego nie trzeba być bliźniakiem. :-D:-D:-D

Co do butów to podziwiam ludzi którzy robią takie zakupy na allegro :dry:
Nigdy w życiu nie kupiła bym tak butów :no: Ja to muszę zmierzyć, podreptać i wtedy kupić... No i właśnie te oszustwa... :zawstydzona/y: przykra sprawa...

Do góry