reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej!
Ale pogoda do bani. Nic się nie chce, a najbardziej wychodzić z domu.
Monia, no to faktycznie fatality z tym zakupem na allegro. Ja tak się nacięłam na perfumach. Ale co tu się spodziewać, nie kupi się oryginałów za 100zł jak w sklepie są po 300.
Aga, mój S. to baran. I zodiakalny i w ogóle, hehehe:-D
Paula, nie lubisz na Indiańca?:-D:-D:-D:-p:-p
Kacha, Oliś na plakacie boski. W ogóle wszystkie te dzieciaczki wyglądają fajosko.
Jutrzenka, jak tam twój dzień dziś? Mam nadzieję, że obeszło się bez pecha.
Ciekawe jak tam Sylwia bawi się w Zakopcu, hmmm.
Viki, masz samozaparcie, wiesz. Ja Ci podrzucę mojego Filipa i też naucz go zasypiać samemu w łóżeczku i przy okazji korzystać z nocnika, please;-)

Co planujecie na walentyny? Ja nic. Ciekawe czy mój S. się wysili.

Witam

Wczoraj miałam szczepić Madzie i zrobić bilans Roksanie ale było za dużo osob w przychodni i zrezygnowałam jedyne co zrobiłam to wypełniłam karte do zerówki Roksanki i została zmierzona i zważona :tak: moja 6 latka ma 118 cm wzrostu i 23 kilo wagi

Jeśli chodzi o znaki zodiaku to ja Baran a mój mąż ryba i jako tako jescze się dogadujemy :tak:

Paulo to ile twoja mama miała lat jak została Babcią bo moja mama miała 40 lat

Asiu my chyba już 3 lata nie robimy sobie żadnych prezentów czy przyjemności na walentynki jakoś zaprzestaliśmy a w tym roku wysłałam mu serduszko na naszą-klase nic wielkiego ale zawsze coś
Monia pechowy zakup miał twój mąż:-( ale my mieliśmy to sam jak tylko założyliśmy swoje konto na allego jakieś 4 lata temu też na butach się nacięliśmy koleś już jest od dawna zablokowany
Kacha głodnemu chleb na myśli :tak::tak:
Grzechotko i jak tam na praca
Wiem że nie wszystkim odpowiedziałam ale zapomniałam komu i co miałam napisać jeszcze

No mojego księciunia też wreszcie zmorzył sen:happy:

I coś mi się wydaje, że jutrzejszy dzień spędzimy sami, bo ojciec to pewnie gdzieś w zaspach utknie:baffled:. Przestałoby już sypać:crazy:

a moj T usypia córunie tzn siedzi u niej w pokoju alw mała cicho siedzi wiec zaraz kompa mi zabierze wrrrrrr
a wsiec mowie dobranoc babeczki:)
a moj tT to skorpion a ja waga a co???czemu sie pytasz??

reklama
Do góry