jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Stefanka- co w ikei kupilas?
tez pytalam ale nie dostalam odpowiedzi

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Stefanka- co w ikei kupilas?

Trzymaj się Kochana,podejrzewam, że teraz R. jest głupio, że tak powiedział...
;-)

-nasz to już do tańca z gwiazdami dziś nie doczekał 
ale na YCD-walił przewijańce aż łózko chodziło 

Oliś moich rodziców też nieźle wykańcza jak w Polsce jesteśmy, ale to tylko i wyłącznie na ich własne życzenie, nikt im nie karze skakać wokół niego jak wokół jajka ;-) Zresztą mają go tak rzadko, że normalnie wyścigi między sobą robią kto ma się wnusiem zajmować i rozpuszczają go jak dziadowski bicz;-)
albo kumpel - tak zawsze chciałam nazwać psa ;-) frędzel też fajnie misiek to takie popularne ;-)
nie jestem psychologiem dziecięcym ale dam radę jako mama
wyluzuj! dziecko samo ci powie kiedy jest głodne, kiedy ma ochotę na zabawę itp. jest już w takim wieku, że potrzebuje tylko naszej asekuracji, samo uczy się świata. moja też jeszcze nie mówi tzn. gada coś tam po swojemu ;-) i się nie martwię bo wiem, że przyjdzie czas kiedy "zaleje" mnie potokiem słów
głowa do góry!
nawet tak nie myśl! złóż mężowi propozycję: nie sam zostanie na tydzień z trójką i wtedy pogadacie
podobnie jak dziewczyny myślę, że miał zły dzień ale wtedy właśnie nie panuje się nad słowami i łatwo kogoś zranić :-( może miał jakies problemy w pracy, może też jest zmęczony, może za tobą tęskni
prześpi się, przemyśli i będzie dobrze! wierzę w niego i w ciebie 
jedni przez drugich na hura! a mieszkamy w tym samym mieście. najgorszego świra to ma teść! i mnie wkurza
bo wszystkim dookoła opowiada o wnusi! czyt. czyli o tym co się dzieje u nas w domu
jak przyjdzie teściowa (bo on np. w pracy) to potem sam przyleci byle więcej
masakra z nim!
dał mi do zrozumienia, że jego synowa jest małpą 
banany od teściadał mi do zrozumienia, że jego synowa jest małpą
![]()

, on Ci zdrowo kupil bo owoce a slodycze tucza