reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

:-) widzę, że i nas dopadł troll ;-):-) jak to dobrze, że kłamstwo ma krótkie nogi! :tak:

dzień dobry!
miłej niedzieli! wpadnę możne potem... boczę się z mężem ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry kochane
Coucou34.gif

Nooo laska dobra....bez komentarza.....

bawcie sie dzis dobrze i odpoczywajcie sobie,milego dnia!!!

Smiley-IPB-283.gif
Smiley-IPB-421.gif
Invision-Board-France-430.gif

Kobieto powinnaś się leczyć w psychiatryku... :baffled: Ja pierniczę... szok po prostu... :szok:
Trzeba mieć oczy szeroko otwarte... :szok: troll.... :wściekła/y:
I po co Ci były nasze albumy? Teraz naszymi zdjęciami byś się bawiła??? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a sio!!! :wściekła/y:

Tak w ogóle to dzień dobry prawie wszystkim... :-):-):-):-)

U nas dziwna noc. Mała się obudziła koło 2.30 i 3h się wierciła... nie wiem co jej było... hmmm....

D w szkole, mała ogląda baje i jest ok :-) zrobię obiadek i może skoczę do mamy na kawkę... ;-):-)

Ale jaja z tą Olą-Marią czy kimkolwiek ona jest. Normalnie trzeba mieć nieźle we łbie pomieszane żeby takie rzeczy robić. Witam niedzielnie.Właśnie piekę bułeczki na śniada nie dla moich mężczyzn:tak::tak::tak: Ale im zazdroszczę tych bułeczek bo ja nie mogę:sorry2::sorry2::baffled::baffled:
Kończę bo Tadziu mi przeszkadza.

dzien dobry mamusie:-)

a u nas znow szaro , buro, i ponuro:wściekła/y:
noc w miare, teraz paweł akurat zasnął a ja ide przygotowac obiadek....bo na 13 do koscioła z damianem...

jejku niech juz ta komunia bedzie za nami...

Dzien dobry

R pojechal po swieze pieczylo a Kuba dalej spi :szok::szok::szok:, przebudzil sie przed 6 i cos tam w lozeczku robil, lezal, szczeniaczka tresowal a ja ise nie odzywalam ze niby spie :-D:-D i chyba zansalam i potem on zasnal i spi do tej pory, pomijam fakt ze z kupa w majtkach :szok::szok:. Ciekawe o ktorej mi teraz wstanie :szok::szok: i potem zasnie, a mieismy isc na obiad do lokalu :crazy:

Z ta Ola to niezle :no::no::no:, a mi to sie medal nalezy za rozpoczecie poszukiwan i wylukanie wroga :tak::tak::tak:

reklama
Do góry