reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hello!
O Boziu, jak mnie boli głowa, buuuuuu
Jeśli chodzi o OLę - Marię to w tę drugą jej bajkę też nie wierzę.

Miłego dnia dziewoje.

reklama
Aneta a tak zmieniając temat Twój młodszy synek wygląda zupełnie jak mój Oliś kilka dni po urodzeniu :-) Jakbym klona Olisia widziała:tak: Słodziak:-)
Zobacz tą fotkę, taki sam nosek zadziarcioszek:
Picasa Web Albums - Katarzyna - Oliver Thomas
Ojej KACHA faktycznie - niezly klon :-D

... a mi to sie medal nalezy za rozpoczecie poszukiwan i wylukanie wroga :tak::tak::tak:
Musze Cie rozczarowac JUTRZENKO - wczoraj juz rano zaczelam przeszukiwac jej posty......do moderatorow napisalam o godz. 21....
Ale to nie jest teraz wazne - wazne, ze laska zostala wykryta

dzień dobry!!!
Bisous23.gif

jak się macie???
w niedzielny poranek???
u nas noc w miarę spokojnie...budził się 4 razy.ale przynajmniej nie płakał-więc może to ta kupa? go denerwowała-tzn.brzuszek go bolał.
teraz przelewa z tatą nalewki-
Alcooliques.gif
mam tylko nadzieję że J nie daje młodemu smakować!!!!
Alcooliques12.gif
bo w dzioba dostaną razem!!!!
zjedliśmy sobie śniadanko i po woli zbieramy się żeby do miast jechać-do kościółka i na spacer-w kościele to pewnie znów na dworze bedziemy bo Kuba nie chce siedzieć....kiedyś jak byliśmy to zaczął spiewać
Musique38.gif
na cały kościół-aż ludzie się oglądali......
obiadek mam już z wczoraj -wiec nie muszę szykować nowego-tylko surówkę zrobię z pekinki.
jak u Was z pogodą????
u nas w miarę...nie ma słoneczka ale chyba cieplutko.-przynajmniej nie wieje już jak wczoraj.-strasznie "piżdziło"
no nic idę poczytać co napisałyście.-zjadłabym coś słodkiego........:tak:

hejka:)
hihih ale jaja z ta Ola co hihih i JUtrzenko to ja odkryłam ze z nia cos nie tak a ty rozpetałas bitwe i medal dla nas dwóch sie nalezy:( podziel sie hihihihi
ide na sniadanko:) chce ktos hihihih

Weronika ja nie mam Twojego gg :zawstydzona/y:

Kasiamaj nie zrobiłaś bloku? :-D miałabyś na zasłodzenia jak znalazł...
Ja zrobię we wtorek ;-):-)
I sałatkę jarzynową zrobię bo tak mi się chce... :sorry2:

Asia na ból to starego i jedziesz :-D:-D:-D

Ataata no jak tu się nie uśmiechać do Jutrzenkowej gęby :-D

hejka:-):-):-)

ja już nie mam siły do tego mojego małego diabła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jenyyy jaki on niedobry i złosliwy:-:)-( ręce opadają:-:)-(

jeśli chodzi o koleżankę to ja też zauważyłam wcześniej że jakaś dziwna ale pomyślałam, że może to tylko moje wrażenie i siedziałam cicho aleeeeeee kochane moje to nasz Stefanka pierwsza z nas zorientowała się, że coś jest na rzeczy i powiedziała to głośno, tzn napisała:-p:-p:-p jak zapytała olę jakim cudem ona w irlandii kupuje za złotówki:baffled::baffled::baffled: Także Elcia.... przegrałaś:-p:-p:-p:-p

Paula zrób trochę dla mnie sałatki:blink::blink:

reklama
Do góry