reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paula-no my też nie mieszkamy u siebie-tylko to jest mieszkanie służbowe-nigdy ie wiem gdzie będę mieszkac-taka J. praca!!!???idziemy gdzie mu każą!!!!

Dotka-dzięki-już idę zobaczyć :-D:-D:-D

reklama
Mój mąż za niego wyregulował wszystkie zaległości. Tzn. pozabierał dokumenty z ZUS ( dzięki uprzejmości Pani która tam pracuje bo normalnie tego robić nie wolna:sorry2:), szef podpisał je inblanko i mąż z PAnią pouzupełniał. No i teraz znów musi zrobić to samo z macierzyńskim na Małgosię.

Weroniczko-może?????:-D:-D:-D:-D:confused::confused::confused:-to się odwiedzimy :tak:

Dotka-zupka-ok-jeszcze woda była-choć musiałam dolać

miałam chęć na słodycz-no i wziełam sobie owcę i zająca na wielkanoc już kupiłam-no ale co -jak mi się zachciało?????????????:-D:-D:-D-tylko żebym nie beczała :-D:-D BBBEEEE BBEEEE!!!-i nie skakała jak zając:-D:szok:

bo J już całkiem by powiedział że mnie porąbalo:szok::szok::szok:

No to dobrze ;-) Weroniczka. :tak:

Kasiamaj :tak: no to tak zawsze niepewnie...

Ale u nas się rodzina powiększa. 18.03 urodziła córeczkę- Maję mojego taty siostra, a 20.03 urodził się syn mojego taty bratu :-) hehe mam siostrę cioteczną i braciszka :-D:-):-):-) wesoło będzie przy najbliższym spotkaniu w gronie rodziny :-D
No i jeszcze moja siostra w lipcu.. hohoho... :-D

edit.
Kasiamaj... :-D:-D beee... :-D:-D

Dota rzeczywiście niskie te rachunki... i do tego masz morze..achhhh
Paula z elvisem to taki żarcik niesforny, ach nie złość się na mnie :sorry2: a domyślam się, że Darosław wystarczający, bo te Darosławy to jurne są :-D czyli wychodzi na miesiąc że ja też mam takie wysokie rachunki...ale to wszystko przez ten gaz, w sumie to się zastanawiam, czy moga nas w bambuko z tym gazem robić... no ale jak się ociepli to będzie trochę mniej:tak: tak się pocieszam:-D no Paula to ja trzymam kciukasy za nadchodzącą kopertę oby była nadzwyczaj miłą niespodziewajką:-)
kasiamaj u nas tak samo z pracą d. i mieszkaniem i dlatego samiutcy tutaj wylądowaliśmy...podzielam Twój los:happy:

Iza-no to znasz ten ból-a kim jest Twój D??? tzn.co robi?że też tak macie?z mieszkaniem?

Paula-BBEEEE!!! bbEEEE!!!-no tak nie za wesoło-bo nie można sobie np.kupić mebli kuchennych takich jak bym chciała-mam bardzo dużą kuchnię-3 okna i chciałam zrobić meble pod zabudowę z barem...ale pomyslałam że jak nas przeniosą to co ja z tym zrobię i gdzie sobie to wsadzę-no i mamy standard-plus jedną 80 góra dół więcej-to zawsze sie upchnie.

Weroniczko-te Twoje GG to działa?-czy ja mam jakiś nr.nie ten?

reklama
Do góry