reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Weroniczka sama robisz czy takie kupne?;-)

Mam pytanie: Czym myjecie panele? Bo potrzebuję kupić coś co je umyje, i nie zostawi smug... :sorry2:
Jutrzenka co Ci tak ładnie pachniało ostatnio po sprzątaniu?

reklama
Paula-nie pomogę-nie mam paneli-tylko deski drewniane na podłodze.i kupuję płyn do mycia drewna.

Iza-mój jest leśnikiem:tak: a o którym Lidzbarku piszesz??? :confused: znasz kogoś?
Kacha-ale masz fajnie-u nas wygwizdowo!!!!-bbbuuuu!!!więc siedzimy w domu.

hello!!!!
pogoda powalona słońce pomieszane z deszczem i chyba ze spacerku nici a może się coś zmieni póżniej...
a rachunki no cóż prąd i woda co dwa miesiące-prąd koło 400zł i woda koło 100zł śmieci za trzy kosze na kwartał 35zł i podatek od domu na rok 130zł
miłego dnia!!!

Paula ja czym popadnie, ostatnio jakiś cif mam, na zmianę z ajaxem ale myję panele raz a potem przelatuję wzdłuż kresek i nie ma smug, a już kiedyś pytała mnie sąsiadka czym myję, że smug nie ma:-D sposobem kochana sposobem:-D najlepiej to czymś do polerowania ale komu by się chciało codziennie polerować:baffled:
kal.aga ja też już wpadłam w BB i nawet mężowskie ostrzeżenia nie pomagają:-D:-D
Kasiamaj syn naszych znajomych jest w jakiejś szkole leśniczej:tak: chodziło mi o Lidzbark Warmiński :tak: to chyba ten sam:happy: ale nikogo tu nie znam tyle tylko dzień dobry i tyle, d. prędzej
kacha fajnie z tą kartą kontrola przede wszystkim:-)
edit: Joanna jaki rzeczowy i konkretny opis wydatków, witaj kochana a co już uciekasz?

kurde ale wieje brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Iza-a widzisz jest jeszcze jeden :tak::tak::tak: i wszyscy się mylą :-D:-D:-D

u nas też wieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dobra idę-mały się obudził-porobimy sobie ludziki owocowe i dokończę obiad ;) wpadnę póżniej -miłego dzionka ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry