reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kasia mai zaproszenie wyslane

a ten moj cudak to tak uwielbia wode ze odkreca sobie kran i wklada glowe pod wode, musze sie zalogowac na tym Picasso i tam wam wstawie film jak on plywa to sa dobiero cuda:tak::tak::tak:

reklama
to chyba razem ten los podzielimy-bo jakoś nikogo niet???? :confused::baffled:

hallloooooooo!!!!!:dry::sorry2:

no nic -chyba nie macie ochoty na 2 zmianę-więc też uciekam-sama do siebie nie będę pisać....-grrryyyyy!!!
miłej nocki Wam życzę.

Ostatnia edycja:
Agatka spróbuj zmienić na MS Mpeg4 Avi, wszystko powinno pójść jak należy chociaż wiadomo, że jakość słabsza jak przy kamerze, albo aparacie ;-)
Ewedja a może coś też z plikiem jest nie tak, tzn. może nie ten format jest?

Dobrej nocki Kobietki, najwyższa pora przyciąć komara ;-)

dzień dobry
my dziś od 4-ej na nogach!!!
Kuba obudził się i już koniec spania było-mało tego chciał do nas do łóżka i jak już się doczekał to mnie i J z niego wywalał!!!-mieliśmy już wstawać-bo on tak chciał-.....
coś niewyraźna jestem -do tego jakoś mi zimno.....eeeehhhhh.......:baffled:
a co u Was? jak nocka minęła?

hej

u nas wczoraj tragedia jak pisałam juz posta kuba sie obudził miał 39 znowu dałam mu taki czopel luminal a za pół godziny miał 39,7 :szok:miał drgawki i byłnieprzytomny robiłam mu zimne okłady na głoe i jak ściagałam szmatke to była aż ciepła
zadzwoniłam na pogotowie ale nie przyjechali kazała mi dac jeszcze ibufen i poczekac godzinę
próbowalismy mu kapiel zimna zrobic ale sie strasznie trząsł i płakał
dałam ibufen i kuba zasnął spał do 10 potem zjadl trochw kaszy i znowu ryk tem spadła do 38,5 ale nie chiał wypić tego ibufenu najpierw wypluł potem wszystko zwymiotował R jeszcze po czopki jeździł tragedia mówie wam
dziś z rana znowu 38,5 ale już jest nieznosny i liżed monitor więc musze kończyć wpadne później jak mały pójdzie spaać

reklama
cześć dziewczynki
grzechotka- biedny Kubuś- zdróweczka dużo dla niego:tak::tak::tak:
kasiamaj- współczuję takiej pobudki:szok::szok::szok: a ty nie dawaj się choróbsku
ewedja- ale Zaki fajnie pływa, mój próbował głowę zanurzać ale jak się napił wody aż się zakaszlał to już tego nie robi:sorry2:
kata- fajny avtar
MDR85.gif

a u mnie nic się nie dzieje na szczęście:tak::tak::tak: tylko mam dużo pracy:szok::baffled:
jeszcze się wkopałam z robotą bo zaproponowałam bratu M. że mu napiszę pracę licencjacką- wariatka:angry: teraz jestem zła na siebie ale głupio mi odmawiać. W sumie plan już mamy zatwierdzony tylko zacząć pisać:baffled: ale się wkopałam:wściekła/y:

Do góry