reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej dziewoje!!
Ukradli mi posta brrrrr
U nas nie ma wody i jeszcze żadnej informacji nie wywiesili...dupki wołowe! ciekawe dokąd nie będzie, a miałam obiad robić, jak zawsze kiedy mały ucina sobie drzemkę:shocked2: muszę się uspokoić i wyciszyć:cool2: o tak lepiej...
Jutro to szczepienie, a wy juz mi powodzenia życzyłyście :shocked2:pamiętajcie o trzymaniu kciuków, bo boję się jak cho cho cho, mały jeszcze ma białofartuchowstręt i w ogóle panikuje jak tylko do niego podchodzą, nie mówiąc o dotykaniu:-( taka trauma po tym szpitalu:zawstydzona/y:
Co do tuszów to ja używam estee lauder, ładnie wydłuża i nie skleja, a ja nie lubię mieć za dużo tuszu, zresztą D. też nie lubi, w sumie dla niego najlepiej by było, gdybym wcale się nie malowała:zawstydzona/y: no a ten tusz jest drogawy, ale na długo starcza. Może jak mi się skończy wypróbuję ten Viki :confused::dry:
Marcelowi zaczyna podobać się bajka Klub Przyjaciół Myszki Miki, znacie? zawsze kończy się mysim tańcem, a Marcel uwielbia rzucać pupką na boki i potrząsać główką łapiąc rytm:-D
Kata berek!!! kucam...:-D
Alex biedactwo, może już lepiej:confused:
Weroniczka, u mnie Marcel też się drze bo chce żebym cały czas z nim się bawiła... znam ten ból głowy...trzymaj się mróweczko
Ewedja dzięki i nawzajem, ja tez dołączę do Was na spacerek jak tylko bałaganiarz wstanie
grzechotka ja też będę coś chciała wystawić, płaszcz, który miałam da razy na sobie i ubranko od chrztu Marcela, bo resztę to bratu oddaję tzn Kornelkowi:-D zdrówka życzę
elcia mój jak wstaje to już nie daje pospać ani mi, ani D. a nawet sąsiadom czasami :-D
sprawdzę czy jest woda
Może Wam wkleję parę fotek z wczorajszej robótki nad knedlami:confused:
Kasiamaj przypomniałaś mi, że miałam rano pranie wstawić....brrrrr ale przecież nie ma wody

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiamaj niom chociaż mogę się sztachnąć za darmoszkę, bo w sumie Grójec drogi jest i na większe zakupy do Wawki jeździmy:tak:
Wodę nam oddali:cool2: pranko się pierze mały jeszcze śpi idę działać do kuchni, a skoro się nie dopominacie o zdjęcia to nie pokaże:dry::-D

Czesc, witam sie i ja...:-)
Noc w miare spokojna. Wyglodnialy byl jak nie wiem po calym wczorajszym dniu niejedzenia i dalam w nocy mleko... na szczescie nie zwrocil. Teraz tez jest ok...ale juz sobie drzemke ucial...hm, chyba jeszcze slabiutki jest....:sorry2:

Iza- bajke oczywiscie, ze znam...u nas leci codziennie i to jest ulubiona bajka Oliwiera :tak::tak:
Viki- przeogromne gratulacje! To jest cos! :tak::tak::tak:

Na razie wszystkim nie odpisze, lece pod prysznic, poki Oliwier spi....:tak:

A ja jakaś senna jestem i chyba z piciem kawy zaryzykuję:sorry2:
Może Małgosi nie zaszkodzi. Najwyżej będzie z nami dr housa oglądała:tak::tak::tak:
Dziewczyny znacie jakiś dobry krem nawilżający do buzi dla dzieci?? Bo Małgosi okropnie wysuszyła się skóra na policzkach i nie wiem co z tym zrobić.

weronika kup krem emolium on ładnie nawilża taka sucha skórę

a mnie sie tak spac chce strasznie że szok a musze obiad dla kuby zrobić nic mi sie nie chce robic spac bym poszła

alex, miłego pluskania:-)
Weroniczka ja używałam hipka, ale on raczej taki zwykły jest,a w szpitalu bambino kupiłam on taki chyba bardziej tłusty jest:tak:. Jak mały zaraz po urodzeniu miał przesuszoną skórę na paluszkach to linomagiem natłuszczałam i był najlepszy, ale buzia hmm nie wiem co Ci doradzić może dziewczyny mają większe doświadczenia:confused:
Buziak lecę brać się za robotę:-D

dzien dobry :-):-)
Ale dziś słonecznie....maly powoli mi zasypia, jeszcze traci resztki energii skacząc w łóżeczku...:-D

Milego dnia i udanych szalenstw z maluchami...heh;-):-)

iza- Łukasz uwielbia "Klub przyjaciół Myszki Miki":-D
alex- dobrze że z Oliwierkiem lepiej oby mu tak zostało:tak::tak:
kasiamaj- ja tak tez kiedyś miałam w sobotę z netem jak już wszystko zrobiłam i mały spał siadła do kompa a tu połączenia z netem niet:angry: dopiero się włoczyło jak mały wstał:angry:

reklama
Do góry