reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Stefanka może tu nie są takie drogie ale w Polsce ceny są masakryczne:wściekła/y: Ja ciągle pamiętam jak kurde mnie nie było stac na dobry tusz i musiałam jakieś gówna kupowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Do tej pory używam do samiutkiego końca:tak:

reklama
kurde muszę zmykać bo coś mi młoda świruje :baffled:
do juterka! :tak:
Bisous16.gif

Ja dopiero teraz zasiadam, ale i tak ide, bo musze tego malego diabelka pilnowac, co by mi sie nie zachlysnal...
Nie jest lepiej....:no::no:, w sumie caly dzien bylo ok, ale na wieczor goraczka i wymioty....:szok: Teraz spi i ja tez zaraz sie kolo niego walne...

Stefanka- ja tez mam ten tusz co Ty, ale zawsze loreala uzywalam, tylko stwierdzilam, ze raz tego wlasnie sprobuje i mysle, ze jest fajny, ale i tak nastepnym razem jeszcze inny sobie kupie....moze wlasnie ten co Viki poleca....

Paula- wiem, ze teraz to juz musztarda po obiedzie, ale ja nawet sie dzis zastanawialam, co u Ciebie, ze nic nie piszesz....:tak::tak:

Też dopiero zasiadam, ale zaraz wysiadam ;-) Baniak mi pęka, a zaznaczam, że nic nie piłam, a może to właśnie dlatego, że nic nie piłam :confused:;-):-p:rofl2:
To chyba od słuchania cały dzień muzy, no ale w końcu dziecku zabawki nie zabiorę, bo będzie wojna;-)
Słodkich snów Kobiałki:-)

kurcze ja to jestem chyba jakas super podatna na sugestie hehhe poszlam ostatnio po tusz do rzes co mi viki powiedziala ze jeste taki super max factor i jak poszlam do sklepu to zgadnijcie co kupilam ??
2 tusze borjuois hehhe nie wiem jak to sie pisze ale wiecie o co chodzi hehe
viki i co ty na to ?? przyznasz ze ze mna nigdy nic nie wiadomo ?? dodam tylko ze z kartka poszlam zeby kupic dokladnie ten co ty masz!! w sume te co kupilam tez nie sa zle hehehe chociaz mam wrazenie ze sie kiepsko zmywa :)

hahahaha stefa ty uwazaj co bys za dwa tygodnie czegos nie odwaliła...no czegos podobnego, ze zamiast "tego " zrobisz "cos innego"
hahaha
no wiesz o czym mowie:tak:;-)

a borjuois tez ok ale max factor o niebo lepszy;-)
dla zainteresowanych
Max Factor FALSE LASH EFFECT wysyłka 12h od SS (587897313) - Aukcje internetowe Allegro

kurde a ja w dauglasie zapłaciłam 56:wściekła/y::crazy:

reklama
viki ty uwazaj bo moge tobie zamiast tego zorbic cos innego !!!!!

hahaha no jasne stefanko, czekam z niecierpliwością na to czy na cos innego:-p

viki douglas to najdroższa drogeria :szok: trza było najpierw w rossmannie popatrzeć - często mają promocje na tusze :tak:

w ogóle to berek! :-)

wiem wiem ale to był przypływ chwili..bylismy na zakupach a tam tylko sephora i douglas a dauglas tanszy ciut od sephory:sorry2:

tak samo podkłady z loreala..płacilam zawsze ponad 60 a teraz wyczaiłam na necie za 33:-)

wogole to dzien dobry...
wiecie wczoraj przyszły moje ksiązki....z tej okazji troszke winka się polało i dzis tak mnie łeb napiernicza ze kosmos.

mysle ze jutro dam wam link allegro gdzie mozna bedzie książke nabyc, a jesli ktos nie ma konta na allegro a chciałby ksiązke zakupic to prosze pisac:-)

u nas w lodzi mega piękne słoneczko za oknem,o 13.30damian konczy lekcje i od razu wyjezdzamy na śląsk, a jesli pogoda bedzie taka ładna to w sobote zawitamy do krakowa!!!
agata, monia, weronika moze jakis wspolny spacerek na rynku???

Do góry