sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Stefanka może tu nie są takie drogie ale w Polsce ceny są masakryczne
Ja ciągle pamiętam jak kurde mnie nie było stac na dobry tusz i musiałam jakieś gówna kupowac

Do tej pory używam do samiutkiego końca

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze ja to jestem chyba jakas super podatna na sugestie hehhe poszlam ostatnio po tusz do rzes co mi viki powiedziala ze jeste taki super max factor i jak poszlam do sklepu to zgadnijcie co kupilam ??
2 tusze borjuois hehhe nie wiem jak to sie pisze ale wiecie o co chodzi hehe
viki i co ty na to ?? przyznasz ze ze mna nigdy nic nie wiadomo ?? dodam tylko ze z kartka poszlam zeby kupic dokladnie ten co ty masz!! w sume te co kupilam tez nie sa zle hehehe chociaz mam wrazenie ze sie kiepsko zmywa![]()
Kasiu zmieniałam już na Mpeg4 nic nie daje dwiekiem to samo, a na AVI to masakra bo i dzwiek i obraz do baniAgatka spróbuj zmienić na MS Mpeg4 Avi, wszystko powinno pójść jak należy chociaż wiadomo, że jakość słabsza jak przy kamerze, albo aparacie ;-)
viki ty uwazaj bo moge tobie zamiast tego zorbic cos innego !!!!!
viki douglas to najdroższa drogeriatrza było najpierw w rossmannie popatrzeć - często mają promocje na tusze
w ogóle to berek! :-)