Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, w sumie caly dzien bylo ok, ale na wieczor goraczka i wymioty....
Teraz spi i ja tez zaraz sie kolo niego walne...

;-)

kurcze ja to jestem chyba jakas super podatna na sugestie hehhe poszlam ostatnio po tusz do rzes co mi viki powiedziala ze jeste taki super max factor i jak poszlam do sklepu to zgadnijcie co kupilam ??
2 tusze borjuois hehhe nie wiem jak to sie pisze ale wiecie o co chodzi hehe
viki i co ty na to ?? przyznasz ze ze mna nigdy nic nie wiadomo ?? dodam tylko ze z kartka poszlam zeby kupic dokladnie ten co ty masz!! w sume te co kupilam tez nie sa zle hehehe chociaz mam wrazenie ze sie kiepsko zmywa![]()
;-)

Kasiu zmieniałam już na Mpeg4 nic nie daje dwiekiem to samo, a na AVI to masakra bo i dzwiek i obraz do baniAgatka spróbuj zmienić na MS Mpeg4 Avi, wszystko powinno pójść jak należy chociaż wiadomo, że jakość słabsza jak przy kamerze, albo aparacie ;-)

viki ty uwazaj bo moge tobie zamiast tego zorbic cos innego !!!!!

viki douglas to najdroższa drogeriatrza było najpierw w rossmannie popatrzeć - często mają promocje na tusze
w ogóle to berek! :-)