reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jutrzenka szybka edycja, nie??? :-p ale niech Ci będzie... :-D:rofl2:

Nikt nie pytał o mnie... :crazy:

To zaraz sobie idę... jestem tak zjebana (przepraszam):zawstydzona/y: ale nie ma innego słowa...
Zrobiłam dziś 3 balejaże i mam dość na dziś... Garb mi się robi :-p żartuję ale plecy mnie tak bolą że ledwo siedze... :baffled:

Poza tym u nas ze 20cm śniegu, poszalałyśmy rano na spacerku, psina też (skacze jak zajączek w tak wysokim puchu):-D, potem ugotowałam pierwszy raz :-) fasolkę po bretońsku (z przepisu Agaty dzięki :-) a przyprawa którą Viki daje też super, :tak::-))

Kata fajny babol z Ciebie :-D:-D:-D Avatar rewelka :-D
I to ta woda co Kasiamaj wkleiła :tak:

Sylwuś, pogłaszcz brzunio :-)

Viki będzie ok z wynikiami...

Zdrówka dla chorowitków...

Stefa ;-) ja nie chodzę na H&M bo jakoś dla mnie i tak tam drogo... :dry:

Idę na YCD:tak: do jutra!!!!!!! :-):-):-)

reklama
wiecie co? walenie klopsów przez młodą w kąpieli staje się już tradycją :-D
śmieję się z t., że jest poławiaczem pereł a on sam nazwał siebie szambonurkiem :-D
nie śmiałam go korygować :-D
ja nie wiem co jej się poprzestawiało z tym e e :-) kąpiemy ją dosyć późno więc i tak by musiała :tak:

Kata ale Ty mnie rozwalasz z tymi swoimi tekstami :-D:-D:-D

Joanna meldujesz sie na nocke ?? :-D:-D

Kata trzymam kciuki

Dobra ja zmykam
Dodo22.gif
, odezwe sie jutro paaaaaaaaaaaa
Coucou30.gif
Coucou12.gif

ehhhh babeczki czytam i czytam odkąd wróciłam ze szpitala czyli chyba ze dwie godziny...jakoś mi się zeszło ale w międzyczasie jadłam i opłaciłam rachunki:tak:
Viki gratuluję superniani :-D to na pewno duża ulga
dota och sukienusie, lato rozmarzyłam się... a Mufinek słodziutki
pryzbelka, u nas pod blokiemciągle remonty i remonty a naprzeciwko okien mam przedszkole:-D i jak tylko jest ciepło to harmider do 17:-D ale chociaż mam wesoło, jak uchylę okna:-D Ja ostatnio krzyczałam na D. jak zamiatał na balkonie i nie zmiatał na szufelkę, bo go wkurzało, że fajki palą na dole. Ale to jest pikuś... jak tylko się ociepla to robią sobie grila na parterze i cały ten dym do nas do okien leci, a mieszkanie jednostronne, więc nie mam jak nawet sobie okna uchylić:baffled: ale cóż fantazja
kasiamaj ale się wkurzyłam na ten sklep!!!!!!! kurde jakieś dupki czy co? strasznie mnie to bulwersuje, jeszcze sklep z artykułami dla dzieci. Może chodziło jej o to, że kurde błoto czy co? Ja też z wóziem wszędzie...no nie tylko pieczywko kochana...niedaleko Grójca jest też ferrero i produkują te pyszności a w grójcu jakaś cukiernia jest i często pachnie cudościami, dziś, jak wracaliśmy ze spacerku cukierkami ice :-D:-D
elcia mi też strasznie się spać chciało... strasznie nie chciało mi się iść do szpitala, ale jakoś się przemogłam
kal.aga no u mnie Marcel, z tego, co pamiętam to 6 miesiąca sam cyc cyc i cyc może ze dwa trzy razy jakąś herbatkę mu dałam. No a teraz to już inna bajka bo i on już prawie wszystko je, oprócz smażonego i alkoholu :-D ale zadzwoniłam do bratówki i powiedziała, że już wszystko je i małemu nic nie jest, więc nawet pomidorówkę jej zaniosłam i knedle z truskawką bo wcześniej zrobiłam:tak:
Alex trzymaj się, mam nadzieję, że już dobrze
kata hmm rosołek z kaszą manną hmmm a ja tego nie jadłam, a może jej zrobię jutro, niby mówi, że je wszystko...ale fasolki chyba jej nie zaniosę:no: Kata zawsze możesz przyjechać do Grójca a z Grójca do wawy do h&m :-D:-D
edit: Jutrzenka dobranoc
no i byłam u bratówki, posiedziałam z Kornelkiem-kochany misiak, a ona mogła skoczyć na zakupki. Nie zrobiłam fasolki, tylko mięsko pieczone, a fasolkę obgotowałam na jutro i jutro dokończę, za to były też knedelki:-p no i na spacerku byłam z młodym
To na tyle zaraz się zwijam do starego, dam mu.......buziaczka, bo mi herbatkę zrobił

reklama
kurcze ja to jestem chyba jakas super podatna na sugestie hehhe poszlam ostatnio po tusz do rzes co mi viki powiedziala ze jeste taki super max factor i jak poszlam do sklepu to zgadnijcie co kupilam ??
2 tusze borjuois hehhe nie wiem jak to sie pisze ale wiecie o co chodzi hehe
viki i co ty na to ?? przyznasz ze ze mna nigdy nic nie wiadomo ?? dodam tylko ze z kartka poszlam zeby kupic dokladnie ten co ty masz!! w sume te co kupilam tez nie sa zle hehehe chociaz mam wrazenie ze sie kiepsko zmywa :)

Do góry