reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

stefcia to kto cię podpuścił? reklama, przystojny sprzedawca czy tak sama z siebie i przekory? :-)
mi właśnie tusz wysycha i się skuszę na ten co polecała viki tylko nie pamiętam jak mu było :confused:

reklama
kata woj nie wiem chyba depresja maniakalna !! bo to samoobslugowy sklep byl!! juz mialam w rece ten maxa ale nagle zobaczylam te drugie no i jak juz sie zaglebilam w te bourjuois to sie okazalo ze najlepiej to kupic dwa i ze juz musze leciec bo wgapiam sie 30min w te tusze!!

a ja zawsze w takich momentach powtarzam jak mantrę: pierwsza decyzja najlepsza! :-p bo też się kurna przypałęta jakiś kusiciel i do ucha szepcze: weź to! weź to!

Stefa he he ja też tak mam, w ogóle to lubię kosmetyki i różne takie cacka i czasem wdepnę ot tak do drogeri, czy mi czasem coś nie potrzeba:-D
Dobra idę spać do moich chłopów, jeden pewnie zaraz będzie chciał cyca a drugi... no właśnie :-D:-D
ciao ciao i pikantnych snów

a ja ostatnio oglądałam program gdzie mądra pani kosmetyczka mówiła że tusz po miesiącu już nie nadaje się do użytku
4_6_213.gif
tylko kto na nie zarobi jakby tak kupowac co miesiąc nowy
4_12_10.gif

ja od dawna używam loreal Lash architekt

sylwia nie przesadzaj ze sa takie drogie :) i powiem wam ze ja uzywam tuszu tylko do momentu jak jest swiezy po pozniej to mnie cos trafia jak sie dobrze nie naklada bo ja nie jestem jakis tam specem od makijazu. chociaz tuszy to mam zawsze duzo na raz hehhe i zawsze oddaje komus hehe moja mama mowi ze ma zapas na wieki.

a w sumie zawsze uzywalam lanome a ostatnio heleny rubinstain czy jakos tak ale nie bylam jakos szalenie zadowolona z heleny. no i pomyslalam skoro viki poleca...

reklama
Do góry