reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam

ja sie tylko przywitam bo koleznaka sie rozchorowala wiec mam swoj rejon plus zastepstwo i nie wiem w co lapy wsadzic.

przelecialam po lepkach bo wieczorem nie da rady tyle przeczytac

Viki gratuluje :tak:

Ataata pokaz stronke, tez chetnie zobacze :tak:.

Ja nie sprzedaje nic bo po pierwsze nie umiem :zawstydzona/y::zawstydzona/y: (a chcialam bym ubranka z chrztu sprzedac) a po drugie to trzymam dla drugiego potomka bo jest taki w planach wiec nie bede potem tyle kasy na nowo wydawala tylko sie bedzie dokupowala nowe rzeczy :tak:

i tyle co pamietalam,

zdrowka dla maluszkow wszystkich i dla duzych bab tez :tak::tak::tak:

milego dnia

reklama
grzechotka ;-) to jedna z moich przykładowych aukcji :zawstydzona/y::sorry2: http://www.allegro.pl/item589788609_aprilia_gs.html
ciuszki tez mam ale nie chcą sie sprzedawać:dry:
A tu wózek sprzedany http://www.allegro.pl/item589714131_589714131.html
no i np wcześniej sprzedałam chodzik za 95zł a kupiłam go pół toku wcześniej za 50 tak samo nosidło BabyBjorn kupiłam 34 a sprzedalam za 157zł:szok: huśtwwka 70 a poszla 109 hehe no ale.... siediałam często po nocach żeby te aukcje wygląd miały, a że mam manie że wszystkko musi być cacy to siedziałam i godzinami czasem zdjęcia wycinałam z tła i obrabiałam... ale mnie to wkurzało, więc teraz już nie wycinam tylko robie na tle w miare jednolitym bez innych baddziewi w kadrze:-D;-);-)

my po prawie 2 godzinnym spacerku :szok:
młoda w objęciach małego morfeuszka :-)
aga no niestety tak jej pora na kupacza :-) najgorsze jest to, że nie możemy czekać z kąpielą bo w niej ziewa :-( tak to ją chociaż prysznicem jeszcze opłukam
kasia nie mam jeszcze żadnych wieści :no:
weroniczka ja też polecam emolienty typu oilan emolium itp. w kremie :tak: eentualnie bambino ale to nowe o lekkiej konsystencji - jest świetne!
ata zdolna bestyja z ciebie ;-)

Hejka!!!

Ataata! Super te aukcje wyglądają :tak::-) Ja nic nie sprzedaję bo jakoś mi szkoda, potem kupować znów... Poza tym to teraz wszystko po Julci pójdzie dla Amelki więc się nie zmarnuje ;-):-) co będzie potrzebne to się dokupi jak drugie dzieciątko będzie i już :-);-)

Alex ;-):-)

Dotka mam pytanie do Ciebie ale to może na gg... ;-)

Jutrzenka miłej pracy :-)

Aga Tobie też...

Viki fajnie że Niania się znalazła i mimo wieku wszyscy ją akceptujecie... młoda nie znaczy zła ;-):-)

Kata my też byliśmy dziś na śniegowym spacerku. I Jula i piesio wychasani padli jak muchy :-D ale to było o 11... już buszują :-D

Dotka ranisz moje skolatane serca :-:)-( to nie ta kolezanka, ta jest mila i mi jej szkoda bo cierpi na przewlekla chorobe a ma dopiero 24 lata :no::no: (zespół jelita wrażliwego czy jakos tam, straszne :no:)

Ataata brawo, fajna stronka

Kata , Paula :happy2::happy2:

Wybacz siostra gafę strzeliłam...

Paula
Super13.gif

a ja lece.....doooo kuchni
Smiley-IPB-283.gif

reklama
Do góry