reklama
elcia12
Grudniowa mama Oliwii
Asia biedny Fifi kurcze no 4 tyg katar to przeciez nie przelewki co ona jakas głupia??? trzymajcie sie
Katawoj to ty chyba sie pytałas jak sieOliwka zachowuje a wiec bez zmian dalej płaczliwai marudna czasem obejrzy cos i jest moment spokoju
teraz jest na etapie mamo daj reke ja cie zaprowadze i ciaga mnie po mieszkaniu albo ciagnie do łózeczka ze chce polezec albo spac
Jutrzenka hihihihihihihih co wy jakies takie niewiem hihihihih skupiac sie musicie??? Paula to chociaz w domu 30 cm od monitora ale ty w pracy hihihihi smiesznie musisz wygladac jak tak siedzisz hihihihihi
i co tam jeszcze hmmm buziaki dla reszty
a gdzie sie podziewa nasza Sylwia co??? no gdzie ???hihih
Katawoj to ty chyba sie pytałas jak sieOliwka zachowuje a wiec bez zmian dalej płaczliwai marudna czasem obejrzy cos i jest moment spokoju
Jutrzenka hihihihihihihih co wy jakies takie niewiem hihihihih skupiac sie musicie??? Paula to chociaz w domu 30 cm od monitora ale ty w pracy hihihihi smiesznie musisz wygladac jak tak siedzisz hihihihihi
i co tam jeszcze hmmm buziaki dla reszty
a gdzie sie podziewa nasza Sylwia co??? no gdzie ???hihih
Kata, daje sobie odciągać, bo tak naprawdę tp nie ma wyjścia, hehehe. Ale co z tego, jak te gile siedzą gzieś tam głęboko i chyba bym musiała mieć płuca jak miechy, żeby je wyssać
Myślę, że to wszystko od zatok. Tak to wygląda. No i przez ostatnie noce Filip mi się z płaczem budzi, ale takim żałosnym, że szok.
A to wrede babsko. Pewnie nie usłyszała, że dzwonek dzwoni i załomotała w drzwi.
Zaraz pomykam do dentysty. Ło matko, nie chce mi się i tyle kasy, ale muszę te zęby zrobić, bo jak zaniedbam to już ani włosów, ani zębów. Tylko na podryw, hehehe

A to wrede babsko. Pewnie nie usłyszała, że dzwonek dzwoni i załomotała w drzwi.
Zaraz pomykam do dentysty. Ło matko, nie chce mi się i tyle kasy, ale muszę te zęby zrobić, bo jak zaniedbam to już ani włosów, ani zębów. Tylko na podryw, hehehe
elcia czyżby ten lek na nią w ogóle nie działał, że nie ma poprawy
a ztym ciąganiem za rękę też tak nieraz mam
muszę łazić dopóki się czymś nie zajmie ;-) hehe teraz narzekam a kiedyś musiałam tak non stop jak sama nie chodziła
elcia jaki przejrzysty post
to tak specjalnie dla dziewczyn ;-)

elcia jaki przejrzysty post

U Filipa pewnie znów bakteria się odezwała. Jak nie będzie przechodziło to pewnie jakiś antybiotyk dostanie. Lekarz lekceważy, bo nie ma temperatury.
A tu pewnie znów gronkowiec nie do wytępienie. Motyla noga, to!!!
Dobra, spadam do dentysty-sadysty. Będę później.
A tu pewnie znów gronkowiec nie do wytępienie. Motyla noga, to!!!
Dobra, spadam do dentysty-sadysty. Będę później.
kasiamaj
mama 2007/2010
hej i jak się macie?
ja ma pakowanie-wpadłam na chwilkę bo Kuba zasnął jesteśmy już w domku-zaczełam pakować rzeczy na wyjazd.nie wiem czy jeszcze dziś do Was wpadnę-pewnie dopiero jak wrócimy
od rodzinki.
jeśli mnie już nie będzie to życzę Wam kochane miłego weekendu-odpoczywajcie.
Asiu-i jak było u
Kata-wredne to babsko jakieś było........;-)
ah...EDIT-przypomniało mi się że kiedyś pisałam Wam o myjkach wysokociśnieniowych do mycia samochodu-(my mamy taką z biedronki) a teraz właśnie widziałam że mają być za 149zł.-powiem Wam że bardzo się opłaca.
wklejam dla zainteresowanych.
ja ma pakowanie-wpadłam na chwilkę bo Kuba zasnął jesteśmy już w domku-zaczełam pakować rzeczy na wyjazd.nie wiem czy jeszcze dziś do Was wpadnę-pewnie dopiero jak wrócimy

jeśli mnie już nie będzie to życzę Wam kochane miłego weekendu-odpoczywajcie.
Asiu-i jak było u

Kata-wredne to babsko jakieś było........;-)
ah...EDIT-przypomniało mi się że kiedyś pisałam Wam o myjkach wysokociśnieniowych do mycia samochodu-(my mamy taką z biedronki) a teraz właśnie widziałam że mają być za 149zł.-powiem Wam że bardzo się opłaca.
wklejam dla zainteresowanych.

Ostatnia edycja:
reklama
Kata, nie boję się dentysty. Chojraczka jestem
Ale mi się dziś upiekło, bo Pani pomyliła godziny a ja nie mogłam czekać 40min. aż pacjent przede mną zejdzie z fotela i wróciłam do domu. S. musiał jeszcze iść do klienta. Więc idę za tydzień, hehehe
Chyba odkurzę i umyję podłogę, bo mi się dziecko przykleja do niej

Kasiamaj, udanego weekendu nad morzem.

Ale mi się dziś upiekło, bo Pani pomyliła godziny a ja nie mogłam czekać 40min. aż pacjent przede mną zejdzie z fotela i wróciłam do domu. S. musiał jeszcze iść do klienta. Więc idę za tydzień, hehehe
Chyba odkurzę i umyję podłogę, bo mi się dziecko przykleja do niej

Kasiamaj, udanego weekendu nad morzem.