reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Asia biedny Fifi kurcze no 4 tyg katar to przeciez nie przelewki co ona jakas głupia??? trzymajcie sie

Katawoj to ty chyba sie pytałas jak sieOliwka zachowuje a wiec bez zmian dalej płaczliwai marudna czasem obejrzy cos i jest moment spokoju :) teraz jest na etapie mamo daj reke ja cie zaprowadze i ciaga mnie po mieszkaniu albo ciagnie do łózeczka ze chce polezec albo spac :)

Jutrzenka hihihihihihihih co wy jakies takie niewiem hihihihih skupiac sie musicie??? Paula to chociaz w domu 30 cm od monitora ale ty w pracy hihihihi smiesznie musisz wygladac jak tak siedzisz hihihihihi

i co tam jeszcze hmmm buziaki dla reszty
a gdzie sie podziewa nasza Sylwia co??? no gdzie ???hihih

Kata, daje sobie odciągać, bo tak naprawdę tp nie ma wyjścia, hehehe. Ale co z tego, jak te gile siedzą gzieś tam głęboko i chyba bym musiała mieć płuca jak miechy, żeby je wyssać:tak: Myślę, że to wszystko od zatok. Tak to wygląda. No i przez ostatnie noce Filip mi się z płaczem budzi, ale takim żałosnym, że szok.
A to wrede babsko. Pewnie nie usłyszała, że dzwonek dzwoni i załomotała w drzwi.
Zaraz pomykam do dentysty. Ło matko, nie chce mi się i tyle kasy, ale muszę te zęby zrobić, bo jak zaniedbam to już ani włosów, ani zębów. Tylko na podryw, hehehe

elcia czyżby ten lek na nią w ogóle nie działał, że nie ma poprawy :confused: a ztym ciąganiem za rękę też tak nieraz mam :baffled: muszę łazić dopóki się czymś nie zajmie ;-) hehe teraz narzekam a kiedyś musiałam tak non stop jak sama nie chodziła
elcia jaki przejrzysty post :-D to tak specjalnie dla dziewczyn ;-)

asia nasza jak miała ostatnio katar to właśnie tak w zatokach aż furczało i ciężko było to dziadostwo ściągnąć :wściekła/y: i też nic nie dawałam - tylko psikać i ściągać. ale nie trwał AŻ tyle :szok:

U Filipa pewnie znów bakteria się odezwała. Jak nie będzie przechodziło to pewnie jakiś antybiotyk dostanie. Lekarz lekceważy, bo nie ma temperatury.
A tu pewnie znów gronkowiec nie do wytępienie. Motyla noga, to!!!
Dobra, spadam do dentysty-sadysty. Będę później.

hej i jak się macie?
ja ma pakowanie-wpadłam na chwilkę bo Kuba zasnął jesteśmy już w domku-zaczełam pakować rzeczy na wyjazd.nie wiem czy jeszcze dziś do Was wpadnę-pewnie dopiero jak wrócimy :tak: od rodzinki.
jeśli mnie już nie będzie to życzę Wam kochane miłego weekendu-odpoczywajcie.

Asiu-i jak było u
239.gif

Kata-wredne to babsko jakieś było........;-)

ah...EDIT-przypomniało mi się że kiedyś pisałam Wam o myjkach wysokociśnieniowych do mycia samochodu-(my mamy taką z biedronki) a teraz właśnie widziałam że mają być za 149zł.-powiem Wam że bardzo się opłaca.
wklejam dla zainteresowanych.
s3_s.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Kata, nie boję się dentysty. Chojraczka jestem:-D

Ale mi się dziś upiekło, bo Pani pomyliła godziny a ja nie mogłam czekać 40min. aż pacjent przede mną zejdzie z fotela i wróciłam do domu. S. musiał jeszcze iść do klienta. Więc idę za tydzień, hehehe

Chyba odkurzę i umyję podłogę, bo mi się dziecko przykleja do niej:tak::-p

Kasiamaj, udanego weekendu nad morzem.

Do góry