reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Witam się z Wami moje drogie koleżanki:-)
Dzisiaj rano byłam na badaniu na cukrzycę ciążową a potem leżałam na kanapie u rodziców caaaaały dzień
Tak się rozleniwiłam, że aż odpisywac mi się nie chce;-)
Dzisiaj rano byłam na badaniu na cukrzycę ciążową a potem leżałam na kanapie u rodziców caaaaały dzień

Tak się rozleniwiłam, że aż odpisywac mi się nie chce;-)

kobialki ja tylko na chwile nie mam dzis czasu za przeproszeniem podrapac sie po d......., mowie wam zawrot glowy, bylismy po meble do sypialni i juz sie nie moge doczekac jak moj D je posklada choc pewnie nie wczesniej niz w niedziele bo jutro pracuje
teraz musze uciekac posprzatac kuchnie (bo mam istny saigon) bo jutro rano ma przyjsc hydraulik, bo nie mamy wody cieplej w kuchni i ma nam zrobic, a tu wstyd do tej mojej kuchni teraz kogos wprowadzic
jak skoncze to sie postaram odezwac
teraz musze uciekac posprzatac kuchnie (bo mam istny saigon) bo jutro rano ma przyjsc hydraulik, bo nie mamy wody cieplej w kuchni i ma nam zrobic, a tu wstyd do tej mojej kuchni teraz kogos wprowadzic
jak skoncze to sie postaram odezwac
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
hej wieczorkiem
byłam na tych zakupkach i kupiłam 2 paki pampersów bo w tesco promocja jumbo pack po 44.90 , dwie puszki mleka, zapas miesięczny kaszek i innych dupereli masa
:-)
fajnie było kupować ale jak mi zaśpiewała przy kasie to mi juz tak wesoło nie było
mam dość takiego zycia od 1 do 1 i zastanawiania się czy mi wystarczy:-(, przynajmniej jeden miesiąc samochód mi sie nie psuł
więc trochę w kieszeni zostało no i mogłam kupić zabaweczek dla Łukasza
iza- jak po szczepieniu
sylwia- to dobrze że trochę poleniuchowałaś, nalezy ci się

anetka- ale masz wesoło z dzieciaczkami i jaka zorganizowana jesteś, podziwiam cię
wiem co to znaczy zyć z jednej pensji,
nieciekawie jest,
jak byście się dowiedziały ile ja mam tej pensji to byście się uśmiały, aż wstyd w ogóle, ale cieszę się ze pracuję w końcu kryzys jest, a M. coś nie może narazie znaleźć nic:-
-
-(
kata- ale wredne babsko
do mnie raz listonosz tak wlazł do domu i drze sie "jest ktoś w domu" a łukasz w ryk bo go z drzemki wyrwał, a listonosz na to "o dziecko się zbudziło" a ja "wrrrrrrr"
kasiamaj- udanego wypoczynku;-)
byłam na tych zakupkach i kupiłam 2 paki pampersów bo w tesco promocja jumbo pack po 44.90 , dwie puszki mleka, zapas miesięczny kaszek i innych dupereli masa

mam dość takiego zycia od 1 do 1 i zastanawiania się czy mi wystarczy:-(, przynajmniej jeden miesiąc samochód mi sie nie psuł

iza- jak po szczepieniu

sylwia- to dobrze że trochę poleniuchowałaś, nalezy ci się

anetka- ale masz wesoło z dzieciaczkami i jaka zorganizowana jesteś, podziwiam cię

jak byście się dowiedziały ile ja mam tej pensji to byście się uśmiały, aż wstyd w ogóle, ale cieszę się ze pracuję w końcu kryzys jest, a M. coś nie może narazie znaleźć nic:-
kata- ale wredne babsko

kasiamaj- udanego wypoczynku;-)

joanna30055
mama Ksawka 07
hello!!!
a my dzisiaj cały dzień na powietrzu było trzeba podwórko posprzątać po zimie

i do domu nikt nie wchodzi bo po podwórku biega nasz kochany duży''rudi''piesek i dzięki bogu przynajmniej spokój

aga to zapas zrobiony
iza jak szczepienie??
sylwia odpoczywaj
kasia udanego wypoczynku i udanej pogody
;-)
ewedja miłego sprzątania
i co jeszcze zaglądne i odpiszę dalej...
a my dzisiaj cały dzień na powietrzu było trzeba podwórko posprzątać po zimie

i do domu nikt nie wchodzi bo po podwórku biega nasz kochany duży''rudi''piesek i dzięki bogu przynajmniej spokój

aga to zapas zrobiony

iza jak szczepienie??
sylwia odpoczywaj

kasia udanego wypoczynku i udanej pogody

ewedja miłego sprzątania

i co jeszcze zaglądne i odpiszę dalej...

Paula, ja wiem o tym, ale najwidoczniej lekarz nie. Dupek jeden, a mały już mi tak kaszle.
Przepisała mu eurespal. Dawała któraś swojemu maluchowi toto?
Aga, fajnie jest kupować, ale płacić nie za bardzo
Życzę, żeby twój mąż znalazł prackę, będziesz miała wtedy więcej do wydawania
Zresztą jak pensja jest podwójna to jakoś tak lepiej psychicznie się żyje.
Ewedja, kobieto co ty tam tak sprzątasz ciągle, hehehe:-):-):-)
Kata, a może Kundzia już przyzwyczaiła się, że wali kupsztala tylko w kąpieli? I teraz kąpanie kojarzy jej się z kupą. Ale to brzmi, ale wiesz co mam na myśli;-)
Sylwia, fajnie tak rodziców mieć blisko siebie. Zazdroszczę.
Przepisała mu eurespal. Dawała któraś swojemu maluchowi toto?
Aga, fajnie jest kupować, ale płacić nie za bardzo

Ewedja, kobieto co ty tam tak sprzątasz ciągle, hehehe:-):-):-)
Kata, a może Kundzia już przyzwyczaiła się, że wali kupsztala tylko w kąpieli? I teraz kąpanie kojarzy jej się z kupą. Ale to brzmi, ale wiesz co mam na myśli;-)
Sylwia, fajnie tak rodziców mieć blisko siebie. Zazdroszczę.
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
a ja czasami wolałabym mieszkać trochę dalej
ale niestety nie mam narazie wyboru

reklama
Paula21
Grudzień '07

Asia ja dawała Eurespal... młoda ładnie mi po nim spała... ;-) teraz by się przydał...