reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

no Ela niezle,niezle;-)
a co Ty tak codziennie sie kapiesz? cooo? a nie w soboty.....?

Kata a widzisz ja z moją sklerozą to nic nie wiem:-D

reklama
Witam się z Wami moje drogie koleżanki:-)

Dzisiaj rano byłam na badaniu na cukrzycę ciążową a potem leżałam na kanapie u rodziców caaaaały dzień:tak:
Tak się rozleniwiłam, że aż odpisywac mi się nie chce;-):-p

kobialki ja tylko na chwile nie mam dzis czasu za przeproszeniem podrapac sie po d......., mowie wam zawrot glowy, bylismy po meble do sypialni i juz sie nie moge doczekac jak moj D je posklada choc pewnie nie wczesniej niz w niedziele bo jutro pracuje

teraz musze uciekac posprzatac kuchnie (bo mam istny saigon) bo jutro rano ma przyjsc hydraulik, bo nie mamy wody cieplej w kuchni i ma nam zrobic, a tu wstyd do tej mojej kuchni teraz kogos wprowadzic

jak skoncze to sie postaram odezwac :)

hej wieczorkiem
byłam na tych zakupkach i kupiłam 2 paki pampersów bo w tesco promocja jumbo pack po 44.90 , dwie puszki mleka, zapas miesięczny kaszek i innych dupereli masa:szok::-):happy2::-D fajnie było kupować ale jak mi zaśpiewała przy kasie to mi juz tak wesoło nie było:no:
mam dość takiego zycia od 1 do 1 i zastanawiania się czy mi wystarczy:-(, przynajmniej jeden miesiąc samochód mi sie nie psuł :tak:więc trochę w kieszeni zostało no i mogłam kupić zabaweczek dla Łukasza

iza- jak po szczepieniu:sorry2:
sylwia- to dobrze że trochę poleniuchowałaś, nalezy ci się:tak::tak:
anetka- ale masz wesoło z dzieciaczkami i jaka zorganizowana jesteś, podziwiam cię:tak:wiem co to znaczy zyć z jednej pensji, :no: nieciekawie jest,

jak byście się dowiedziały ile ja mam tej pensji to byście się uśmiały, aż wstyd w ogóle, ale cieszę się ze pracuję w końcu kryzys jest, a M. coś nie może narazie znaleźć nic:-:)-:)-(

kata- ale wredne babsko:wściekła/y: do mnie raz listonosz tak wlazł do domu i drze sie "jest ktoś w domu" a łukasz w ryk bo go z drzemki wyrwał, a listonosz na to "o dziecko się zbudziło" a ja "wrrrrrrr"

kasiamaj- udanego wypoczynku;-):-D

hello!!!
a my dzisiaj cały dzień na powietrzu było trzeba podwórko posprzątać po zimie:tak::-D
i do domu nikt nie wchodzi bo po podwórku biega nasz kochany duży''rudi''piesek i dzięki bogu przynajmniej spokój:-D:-D
aga to zapas zrobiony:tak:
iza jak szczepienie??
sylwia odpoczywaj:tak:
kasia udanego wypoczynku i udanej pogody:tak:;-)
ewedja miłego sprzątania:tak:
i co jeszcze zaglądne i odpiszę dalej...:tak:

Paula, ja wiem o tym, ale najwidoczniej lekarz nie. Dupek jeden, a mały już mi tak kaszle.
Przepisała mu eurespal. Dawała któraś swojemu maluchowi toto?
Aga, fajnie jest kupować, ale płacić nie za bardzo:tak:Życzę, żeby twój mąż znalazł prackę, będziesz miała wtedy więcej do wydawania :-D Zresztą jak pensja jest podwójna to jakoś tak lepiej psychicznie się żyje.
Ewedja, kobieto co ty tam tak sprzątasz ciągle, hehehe:-):-):-)
Kata, a może Kundzia już przyzwyczaiła się, że wali kupsztala tylko w kąpieli? I teraz kąpanie kojarzy jej się z kupą. Ale to brzmi, ale wiesz co mam na myśli;-)
Sylwia, fajnie tak rodziców mieć blisko siebie. Zazdroszczę.

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zaraz młodej buzie plastrem zakleję normalnie!!! Gnojek nie chce spać i teraz jest histeria... a ja padam.... :wściekła/y::-:)-:)-:)-(

Asia ja dawała Eurespal... młoda ładnie mi po nim spała... ;-) teraz by się przydał... :baffled:

Do góry