reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hello!!!
szogun już śpi i taka piękna pogoda była dzisiaj:tak:
elcia trzymajcie się...przykro...
anetka zdrówka dla madzi:tak:
alex
super że u was lepiej oby tak dalej...
kasiamaj wypoczywaj na foteczki:tak::-D
jutzrenka :-(
dotka fajna foteczka:tak:;-):-D
kata
ładna muszka:-)

reklama
Aga, a takie bzdurki do poczytania: "Przed świtem", "P.S. Kocham Cię". Oglądałam film na podstawie tej drugiej to pomyślałam, że warto przeczytać.
Nie denerwuj się. Dziś sobota, dzień dobroci dla zwierząt domowych :-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p

asia- cha cha:-D:-D:-D ja bym przeczytała jakąś fajna książkę ale czasu brak i moją jedyną lektura są gazety prawne:baffled: które najlepiej nadają się do palenia

zrobiłam sobie internetowy psychotest "czym dla mnie jest seks?' i wyszło mi takie coś:szok::confused::

"Albo od zawsze interesowałaś się seksem i sprawiał on Ci przyjemność, albo właśnie przeżywasz romans. Jesteś namiętna i nie trzeba wcale długo namawiać Cię do tego, abyś zaszalała. Tylko pogratulować. Niestety, może to być także niebezpieczne. Gdy nie masz przy sobie stałego partnera, dla którego seks jest tak samo ważny jak dla Ciebie, łatwo o frustrację. Kiedy długo nie masz nikogo na oku łatwo Ci pomylić namiętność z miłością i spragniona możesz szukać spełnienia w ramionach nieodpowiedniego mężczyzny."

dziwne bo ja wcale nie jestem taką miłośniczką seksu:dry::confused:

Aga-no widzisz żyć bez Was nie mogę!!! :-D:-D:-D:tak::tak::tak:-musiałam wpaśc
młody już śpi.
chlopaki zrobili sobie męski wieczor (J ze swoim bratem) oglądają jakiś film-???
a mnie sie n9ie chce oglądać.
pogoda dzis byla piekna-Kuba karmil łabądki-aż pial z radości.

a co tam u Was???

Joanna, ja też lubię horrory, ale tylko Mastertona. Innych nie czytałam, hehehe. Oglądać też lubię :-)Ale nie takie w stylu Piły

reklama
Do góry