joanna30055
mama Ksawka 07
asia ''piła''dobra jest
a ja wszystkie oglądam i czytam
aga no razem

aga no razem

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

musiałam przepraszć i tłumaczyć dzieciakom, że mały nie rozumie jeszcze za wiele bo strasznie co niektóre złowrogo patrzyły
biegał po gabinecie przed szczepionką i zamykał drzwi, trzaskał drzwiczkami od szafek i ogólnie chciał zrobić jedną wielką rozpierduszkę
. Na razie wszystko dobrze i nie ma żadnych przykrych reakcji.
, która kosztowała 700 zeta..jedyna taka ładna w całym domu
, lutował na parapecie jakąś zabawkę Marcelixa i trach, niby tak strasznie nie widać ale D. bardzo przejęty, jakoś mi go nie żal
nigdy już drugiej takiej nie kupię... ale z drugiej strony będzie pretekst jak będę chciała zmienić
i popijam herbą
, a Darosław zawiesza ostatni żyrandol, na przedpokoju

teraz musze zobaczyć co tam u was...
Teraz będziesz miała na niego haka i możesz zapragnąć podobnej firanki w ramach poniesionych strat. 

duzo siedzi u mnie na rekach, tuli sie... Z obiadem w ogole na razie nie podchodze do niego, bo od razu na sam widok jest odruch wymiotny...:-

własny dom achhh ale się rozmarzyłam
od tamtego czasu ładnie bierze mi syropki a wcześniej było tylko na siłę. Po eurespalu był bardziej senny ale tylko 2 pierwsze dni.
może to i dobrze bo bym schronisko otworzyła

może druga suczkę zechcą