reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

oj dziewczyny mówię wam... tracę siły :-(
ten mój paszczak coraz później chodzi na popołudniową drzemkę aż w końcu będzie tak, że nie będzie spała w dzień w ogóle :baffled: wieczorem kładzie się na tyle późno, że mimo iż sobie obiecuję, że do was zajrzę to najzwyczajniej w świecie z nią zasypiam :-(
a nadrobić mogę tylko jak śpi...
dzisiaj byliśmy z nią w kościele po dłuższej przerwie. lgnęła do dzieci strasznie. z jednym chłopczykiem najpierw się ściskała i całowała, potem on się popłakał i jak zobaczył ją drugi raz to od razu w ryk! nawet nie zdążyła do niego podejść :-D
mam chodziaczka- żywczyka i nic na to nie poradzę :sorry2:
jak wasze szkraby zachowują się w kościele?
ja mało byłam na mszy bo na zmianę z t. zwiedzaliśmy teren wokół :baffled:

jutrzenka bardzo mi przykro... :-(
kasia fajnie, że wypadzik udany :tak: jak kupicie tą blokadę to daj znać jak się sprawuje bo ja muszę na dalszych palnikach gotować bo u nas to samo :baffled:
aga robi się cieplej i mam nadzieję, że mąż szybko znajdzie pracę! :tak: ta zima, ten zastój i kryzys dobijają wszystkich :baffled:
iza brawo dla marcelka za dzielność!
asia ten eurespal powinien mu pomóc bo jest na kaszelek właśnie i na drogi oddechowe żeby lepiej odkrztuszać :tak: daj znać jak mu smakuje?
alex witaj w klubie przemęczonych :-) i tych co oglądali egzorcyzmy ;-) do tej pory pamiętam obrazy z tego filmu a na samym zamykałam w pewnych momentach oczy rękoma :szok: najstraszniejszy film jaki widziałam! ale oparty na faktach dlatego warto obejrzeć! :tak: to nie jest horror choć tak może yć odebrany ;-)
paula nie stresuj się bo do mnie iza też nic :-D przyszlym tygodniu umawiam się do fryzjera i podjęłam decyzję co do baków: ścinam! :tak: paula to będziesz mieć taką długość jak w avku? ;-) na wiosnę trza się odświeżyć a zaczynam od fryzury, potem golę nogi :-D:-D:-D i kupuję parę łaszków
ooo grzechotka taka babcia to skarb! :-) widzę, że odświeżasz garderobę ;-) też by mi się przydało bo zdziadziałam strasznie :angry:
diankus ja ciebie nie znam ale witam :tak:
ewe ja nie lubię e-booków - strasznie męczy mi się wzrok :-( a jeszcze noszę okulary bo ze mnie krótkowidz to już w ogóle :sorry2:

u nas dzisiaj tez szaro na dworze ale kropi tyle o ile...

reklama
Czesc:-)
Kata- to prawda- film na faktach i moze dlatego tak uderza do swiadomosci.... No ja po tym filmie przestalam ogladac straszne filmy, bo potem tylko nie spie w nocy i nadslu****e... Zbyt blisko prawdy....
A jesli chodzi o drzemeczki to Olis caly czas ma dwie jeszcze, choc mase czasu usiluje go przestawic na 1. Ale widocznie on tak potrzebuje i juz.... A przemeczona czemu jestem, to nie wiem:confused: moze przesilenie, a moze brak witami..? Nie wiem....

Diankus- witaj po latach, he he...pamietamy pamietamy... pisz czesciej

Iza, szkoda, że wcześniej się nie zgadałyśmy. Kurcze. Ja zapłaciłam za butki 69zł. W sklepie u nas tyle samo, ale nie było rozmiaru. Kupiłam Filipowi nr 22, pewnie na wyrost, ale będą na dłużej. Może innym razem się dogadamy to kupisz mi wtedy ty:-). A co do sznurówek to ja mam sposób, że Filip ich nie rozwiązuje:-D
Kata, skoro mała taka spragniona dziecięcego towarzystwa, to bierzcie się do roboty i tworzyć rodzeństwo dla Kundzi.
Grzechotka, babcia skarb. O kilka wydatków mniej i sobie można coś nakupować.
Mnie też by się przydało odświeżyć garderobę i w ogóle zmienić image, hehehe
Diankus, pamiętamy. Ale zaniedbałaś BB to fakt:tak::tak::-p:-p:-p
Ewedja, ja nie mogę czytać e- booków, bo jedyne miejsce gdzie mam czas na czytanie to autobus. Ale i tak udaje mi się przeczytać gdzieś z 5 książek na miesiąc. "Cyfrową twierdzę" czytałam. Powiedzieć Ci jak się skończy, hehehe;-)

Co do eurespalu to na razie nie widzę poprawy. Kata, Filip nawet chętnie toto pije:szok::szok::szok:Ale on ma fazy na takie dziwne i niedobre smaki. A niechętnie mi pije np. sanostol, a jest pycha.
Jutro S. z nim pójdzie do lekarza. I jak trzeba będzie zwolnienie to weźmie na mnie. A mały jest taki zafafluniony, że szok. Dziś w południe spał 3h. Wstł o 17. Ciekawe o której się położy.

oj do zmiany wymiany garderoby to daleko daleko narazie to dodatek do tej garderoby po ciąży nic na mnie nie pasowało co w sklepach było i nic prawie nie kupowałam ale teraz wreszcie zaczynam wygladac jak człowiek chociaż jeszcze bambaryła nie chce mnie opuścić:-D:-D

mały mój cos nie chce jeść dziś znowu prawie nic nie zjadł marudził cały dzień ale wreszcie poszedł spać ech :baffled:

Asia ja jestem :-):-):-)

bylismy po obiedzie troszke na spacerku ale nie dlugo bo co chwilke deszczyk krpil i ucieklismy.
Ale juz czuc wiosne, powietrze takie przyjemnie, w samochodzie pokazylo temperatu 13 st :tak::tak::tak:. A w tvn pokazywali ze bedzie jeszcze cieplej.

Diankus rzeczywiscie kope lat ;-)

Cos rzeczywiscie cisza w ten weekned na forum :baffled:

alex najgorsze było to, że po tym filmie budziłam się o 3 w nocy i słuchałam, obserwowałam i wąchałam czy nie czuć zapachu spalenizny ;-) strasznie mi się wbił w świadomość - jak żaden inny :tak:
asia co to to nie! :no: ona chyba będzie jedynaczką :confused: tak dała mi w kość przez rok, że mam dosyć dzieci na jakiś czas ;-) zresztą ona takie maleństwo by zamęczyła :baffled:
widzę co z lalkami wyprawia :-D
jak pije eurespal to dobrze :tak: nie masz problemu bo ja muszę się z t. nieźle nakombinować i najgorzej jak mam podać będąc sama w domu :szok: no nie ma możliwości! możesz nie widzieć poprawy od razu ale wydzielinka powinna ładnie schodzić :tak:
moja właśnie tak sypia jak fifi dzisiaj ;-) przerąbane mam...
masz jakieś kfiatki z dzisiejszych klasówek? :-D
grzechotka u nas dzisiaj też licho pod względem jedzenia bo jedna z dwóch trójek już prawie na wierzchu :tak: widać na dziąśle białą kropeczkę ;-) to i jeść licho je
jutrzenka a na początku lipca średnia tempka w dzień 16 stopni :-)
mało dziewczyn a będzie jeszcze mniej jak się zrobi cieplej ;-) wtedy to już na nockach będziemy się spotykały

Hej Dziewczynki, ale ciężka noc za nami:cool2: Na naszych 54 metrach spało dzisiaj ok. 20 osób, znajomym proci powybijali szyby z okien i na noc się do nas przenieśli, a Ci co u nas mecz oglądali też u nas zostali, bo taksówki bały się jeździć po naszej dzielnicy przez te zadymy. I tak chrzanią, że Polacy niby te dymy rozkręcali, g... prawda, a ludzie to łykają:wściekła/y: Aż strach wyjść teraz z domu, bo wszędzie padają wyzwiska:wściekła/y: Dzisiaj rano znowu u kolejnych znajomych szyby poleciały. Na szczęście nam się nic nie przytrafiło i mam nadzieję, że się nie przytrafi, bo policja generalnie ma wszystko w d... i się nie miesza jak ktoś komuś szybę wybije, wczoraj z rozbitym oknem znajomi dwie godziny czekali na policję, a w międzyczasie co chwilę przez dziurę po oknie wpadały do nich deski i cegły:wściekła/y:Zresztą czego tu oczekiwać po policji jak większość to też proci.
Ech szkoda po prostu gadać, idę zaraz przyciąć komara, bo spanie na podłodze to nie spanie:dry:

reklama
szogun dopiero zasnął to chyba ta zmiana czasu:szok::szok::-D:-D
grzechotka to super babcia i jedzenie u nas też do kitu 3razy tylko zjadł rosół.....
kacha odsypiaj nockę i szkoda znajomych....
asia miłego poprawiania:tak:;-):-D
jutrzenka dobrze że chociaż wam się krótki spacerek udał bo nam nie padało na okrągło....
diankus hello!!!

Do góry