reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kacha :szok::szok: wspolczuje. To jest wlasnie w pilce najgorsze, te durne emocje i rozruy po meczu :no::no:

Joanna a u nas odwrotnie Kuba padl po 19 po zjedzeniu niecalych 100 ml mleka, ciekawe o ktorej wstanie:baffled::baffled:. Aby ze 2-3 dni i wroci wszystko do normy

Stefanka nie len sie :-p:-p i wyskrob cos od siebie ;-):-)

reklama
hej kobietki, ale jestem skonana, bylismy na ostrym dyzuze z zakim, taka go zlapala temperatura ze az drgawek dostal, a do tego doszly wymioty i sie strasznie przestraszylam i nie chcialam czekac do jutra wiez podjechalismy na ostry dyzur, zdazylismy na ostatnie 5 minut bo pediatra prace konczyla i jakby nie to to bysmy musieli jechac do innego miasta 30km dalej, ale pediatra byla super i nawet z nami ponad pol godzinki spedzila, i tak fajnie z zakim rozmawiala ze on nawet byl spokojny jak na tego diabolka, dzieki bogu zareagowalam dobrze bo pediatra dala mu leki od razu i teraz nie ma temperatury, ale antybiotyk i tak dostal, no i jakby temperatura sie utrzymywala i dalej byly wymioty do by musial biedaczek isc do szpitala a tego nie chce, jedyne co to dostal zalecenie na kolacie chlebek z olejem z oliwek, najwazniejsze ze jemu to smakuje i je to i teraz juz jest wogole inny zaczyna sie bawic, mam nadzieje ze noc minie nam dobrze,

dobranocka

Hej hej
a ja tez sie jutro przejde do lekarza, bo dziecko mi sie caly dzien poklada, tuli sie, spi 3 razy dziennie i na domiar zlego wrocila biegunka, ktorej juz 2 dni nie bylo...:-(

Kacha- o kurcze, ale noc!! :szok: Wyspij sie dzisiaj....:-)
Ewedja- biedny Zaki.. kurcze, zeby mnie to nie spotkalo, a widze ze nie idzie w dobra strone....:-(
Kata- no wlasnie, mnie tez....:tak::baffled:

hej hej hej
Paula jak fryz? ja też mam masakryczne odrosty ale to też dlatego, że nie mogę się zdecydować czy farbować czy wracać do naturalnych:baffled: Może coś doradzisz jak lookniesz fachowym okiem, hmmm?
Grzechotka mi też by się przydało przewietrzyć szafę, bo mam kupę starych ciuchów i w sumie nie wiadomo co do czego...ale może już niedługo:happy2:
Kata ja też budziłam się o 3 w nocy i tak samo, a najgorzej było jak D. miał służby i sama byłam w mieszkaniu ponad 24h, początkowo w ogóle nie spałam tylko siedziałam w necie, tv bałam się, że znowu mi jakaś morda z horroru wyskoczy:zawstydzona/y:
Kacha udanego, prawdziwego wypoczynku:tak:
Asiacur jak wypociny uczniaków?? a co do butkó w ten weekend mamy jechać do rodziców jakbyśmy jechali przez Wawę to mogę Ci podać, więc jak coś to krzycz:tak: ale zawsze możesz przyjechać do nas i pójdziemy do tej hurtowni;-) co do cen
Ewedja ja czytałam tylko w drodze do pracy w autobusach, a teraz to niestety:zawstydzona/y: pustynia
Z Marcelem też trzeba było wyjść przed Kościół i sobie biegał po placu kościelnym, on raczej sam nikogo nie zaczepi tzn zaczepi, ale tak bardzo nieśmiało, bo on z tych nietykalskich jest:-D u nas teraz są rekolekcje...msza dla dorosłych o 10 i 18 i nie wiem czy wybierać się rano z małym :confused: bo tak późno całą trójką to raczej nie:no:
dziękujemy wszystkim za gratulacje :cool2:
edit: dużo zdrówka dla Zakiego i Oliwieraska

Ewedja zdrowka dla Zakiego, niech mu szybko przejdzie :tak:

Alex i dla Olisia tez zdroweczka bidukek maly

Aga glowa do gory i trzymaj sie

ja ide spac, dobranoc :tak:

Iza, dzięki za propozycję, ale nie będę robiła zapasów, bo jak kupiłam teraz (notabene firma Daniel jest chyba z Mińska Maz. - Jutrzenka:-)) to na razie się powstrzymam. Ale być może w przyszłości skorzystam skoro u Ciebie takie korzystne ceny.
Kata, wyobraź sobie, że szkole gady mnie pozytywnie w końcu zaskoczyły. Sporo 5. Żadnych "kfjatkuf", ale to jeszcze nie koniec, więc coś się może trafi, hehehe.
Mnie też Filip dał w kość, ale chciałabym mieć jeszcze jedno dziecko. Mój mąż jest jedynakiem i za chiny nie chciałabym mieć tak jak on. Zero rodzeństwa, brak kuzynów (teściowa ma jedną siostrę, która też ma jedynaka, ale duuuuużo młodszego od mojego męża). No, ale zobaczymy jak to będzie, bo pierwszej młodości przecież nie jestem, a nie będę rodziła se wnuka przecież;-);-);-)
Kacha, współczuję takiej nocki. Spokoju Wam życzę i odeśpij stres.
Alex, Ewedja - zdrówka dla Waszych maluchów.
Jutrzenka, kolorowych snów.

Asiacur niom, różnica cenowa się zdarza np jak kupowaliśmy butki na zimę antylopy tutaj zapłaciłam 110, a takie same tam gdzie tesco na górczewskiej ok 160:tak:
Dobra Kobiecioszki milusich i przyjemnych snów

reklama
asia my to prawie równolatki ;-) u mnie w rodzinie nie ma jedynaków więc może kundzia będzie miała okazje wypróbować ;-)
test zadałaś czy jakieś wypracowanko? :-) a to, że tyle 5 to tylko dobrze o tobie świadczy :tak:
oliwierku, zakusiu dużo zdrówka!
aga :-( tulę!
jutrzenka u nas po zmianie czasu to się z tydzień nastraja :baffled: no i na razie tak musi być jak jest...
stefanio jak ci minął weekend? :-);-)

a mnie coś mdli :baffled: w ciąży nie jestem :no:

Do góry