Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale pewnie też bym biegała całą mszę... 
jak się macie?
oby nie padało...

zresztą ja też nie ;-) co do dzieci dających w kość... moja przebiła wszystkie, drugie będzie najszybciej za 10 lat ;-) na szczęscie coś ostatnio zgrzeczniała
tfu tfu, da się nawet od czasu do czasu wsadzić do wózka na spacerze
i śpi w dzień i potrafi się na kilka minut sama zabawić
toż zmiana o 180 st w porównaniu z pierwszym rokiem życia 
już jest spokojnie chyba, nie? 

moja nawet nato reaguje jak ją wołam 

myślałam że zegarek zepsuty
przez zmianę czasu poszła póżniej wczoraj spać, o21, a nie o 20 poza tym w dzień miała duuuuzo wrażeń bo byłam u matki i tam goście przyszli i cała chałupa ludzi i wszscy Nelkę caqłowali i na kolana brali
a ta co popisy dawała płakaliśmy ze śmiechu
moj szogunek hihi 

i jest 12 st 

ja bym chciała żeby mój mały tak długo spał
, ale podrosła przez ten czas jak cię nie było

ale będę zaglądać 

lepiej 

)

to czekam na wieści do środy

tzn takich lalkach, które wyglądają jak dzieci, mają prawdziwe rzęsy i ogólnie można się rypnąć, że to prawdziwe bobo
. Babka, robi je nawet na zamówienie np na podobieństwo dziecka, które stracili rodzice
kurde co się dzieje
taka lalka dla dorosłych
szok!!!
. Siedzę jem drożdżowe ciasto i piję herbę, może któraś sie dołączy, hmm?
Jak myślicie jak wezmę od supersprzedawcy to chyba nie powinien być jakiś bubel?? nie mam doświadczenia w kosmetykach na allegro

toż to istny szogun nad szoguny
dzięki niej spalam tysiące kalorii bo trzeba biegać non stop 

więc gratuluje! i podziwiam, ja bym sobie chyba rady przy szogunie nie dała
choć mus to mus ;-) i piękne imię wybrałaś! pamiętam jak byłaś w ciąży, ale czas leci ;-)