reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
No jestem już...

Światła chwilę nie miałam... :sorry2::dry:

Iza jak po fryzjerze to Ci powiem w środę :sorry2::tak:

Kata ja do kościoła nie chodzę od jakiegoś czasu :no: ale pewnie też bym biegała całą mszę... :tak:

Diana no witaj... Widziałam Cie chyba u młodych mamuś... ;-):sorry2: jak się macie?

Aga co to za humor? ;-):-) tulę... :-)

Ewedja zdrowka dla Zakiego.. Biedne maluchy tak chorują...

Alex czy ty byłaś z tą biegunką u lekarza? Wiesz że przy biegunce trzeba mleczko i produkty pochodne odstawić bo ono dodatkowo popędza?;-)

Dla reszty mam buziaki ;-):-D

U nas pogoda całkiem niezła aczkolwiek ma dziś być cały dzień pochmurno... :sorry2: oby nie padało...

dzień dobry!!!:-)

Mufinek jeszcze śpi, ja pije sobie kawusie....hihhi....kurcze zrobiłam głośno muzykę,myślałam,ze to małego obudzi....co za śpioch!;-)
lece poczytać co u Was....:tak:

i wszyscy razem:

Wiosna - cieplejszy wieje wiatr
Wiosna - znów nam ubyło lat
Wiosna, wiosna w koło, rozkwitły bzy
Śpiewa skowronek nad nami
Drzewa strzeliły pąkami
Wszystko kwitnie w koło, i ja, i Ty.....

buźka!:-)

dzień doberek :-)
jak miło że mnie pamiętacie ;-);-);-)

trochę przeczytałam i nie śmiać się, musiałam pisać na kartce notatki :-D
kata ja jeszcze z szogunem nie byłam w kościele, ona się nie nadaje w takie miejsca ]:sorry2: zresztą ja też nie ;-) co do dzieci dających w kość... moja przebiła wszystkie, drugie będzie najszybciej za 10 lat ;-) na szczęscie coś ostatnio zgrzeczniała :-D tfu tfu, da się nawet od czasu do czasu wsadzić do wózka na spacerze :cool2:i śpi w dzień i potrafi się na kilka minut sama zabawić :szok: toż zmiana o 180 st w porównaniu z pierwszym rokiem życia :-p
ewedja aleks zdrówka dla chłopaczków ;-)
kacha współczuje tych zamieszek i problemów no i spania na podłodze :sorry2: już jest spokojnie chyba, nie?
joanna widzę że Ksawcio też ma ksywkę szogun :-D:-D:-D:-D moja nawet nato reaguje jak ją wołam :-p
paula próbowałam tam pisać ale to nei mój klimat i se poszłam :-D:-p

a me dziecię które ZAWSZE wstaje o 6 dziś wstało o 8 :-):szok: myślałam że zegarek zepsuty :-D przez zmianę czasu poszła póżniej wczoraj spać, o21, a nie o 20 poza tym w dzień miała duuuuzo wrażeń bo byłam u matki i tam goście przyszli i cała chałupa ludzi i wszscy Nelkę caqłowali i na kolana brali :-D a ta co popisy dawała płakaliśmy ze śmiechu :cool2:moj szogunek hihi :blink::happy2:
u nas leje od wczoraj :angry: i jest 12 st :tak:

dotka- widać humorek dopisuje:-D ja bym chciała żeby mój mały tak długo spał:tak:
diankus- powiem ci że Nelka wygląda na łobuziaka:tak:, ale podrosła przez ten czas jak cię nie było:tak::tak:
paula- jak spacerek z psiakiem się udał? Jak mu daliście na imie w końcu? bo u nas został Misiek, Frędzel do niego nie przemawia a na misiek nawet reaguje:confused:

a ja zabieram sie do pracy :baffled: ale będę zaglądać :tak::tak:

dzien dobry

jestesmy czytamy ale nie wiem czy moj chorowitek da mi dzis cos popisac, mam tylko nadzieje ze bedzie mogl normalnie spac w dzien to sobie chaupke ogarne,

dziekuje wszystkim za zyczenia zdrowia

aga mój też wcześnie wstaje, ehhh a teraz śpi, ale ja się nie kładę bo musze do Was popisać:-), a jak humorek:confused: lepiej :sorry2:
Stefa dasz radę, twarda kobita jesteś a już niedługo laba:cool2:
asiacur, Marcel też okropnie kaszlał, ale dostał tylko eurespal i clemanstinum, potem ketotifen i obyło się bez antybiotyku, ale kaszel też mnie przerażał:szok:
Joanna u mnie też brzydko i szaro, ale podobno od jutra ma być słoneczko (źródło: dzień dobry tvn:-D)
Grzechocia Ty też Pani nauczycielka no proszę proszę, nie wiedziałam:dry:
Paula, ups:dry::baffled: to czekam na wieści do środy:-D
Dota wiosna tralalalalala!!:-D
Diankus :-)
dla reszty uściski Wiecie co na tvn pokazali reportaż o sztucznych dzieciach..:szok: tzn takich lalkach, które wyglądają jak dzieci, mają prawdziwe rzęsy i ogólnie można się rypnąć, że to prawdziwe bobo:shocked2:. Babka, robi je nawet na zamówienie np na podobieństwo dziecka, które stracili rodzice:szok: kurde co się dzieje:szok: taka lalka dla dorosłych:shocked2: szok!!!

A tak poza tym to my po śniadanku, mały śpi, pranko się pierze, pomalowałam paznokcie, bo juz ten lakier od kosmetyczki odpryskiwał:baffled: . Siedzę jem drożdżowe ciasto i piję herbę, może któraś sie dołączy, hmm?
polatam po allegro i może zamówię tą odżywkę nail tek, bo u kosmetyczki 40 zeta:szok: Jak myślicie jak wezmę od supersprzedawcy to chyba nie powinien być jakiś bubel?? nie mam doświadczenia w kosmetykach na allegro:dry::dry:

Miłego Dnia Kochanieńkie:-):-):-)

No tak Iza nic się nie poprawiasz. Znów nic do mnie. Nawet specjalnego uśmieszku:-:)-:)-(;-);-);-);-)
A ja Tobie prześlę:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ja piję kawę a ciasto drożdżowe zjadłabym bo uwielbiam ale nie mogę:-:)-:)-:)-( Ach ta dieta. Ale przynosi efekty:tak::tak::tak::tak:

reklama
iza nie mam pojęcia co czuje matka po stracie dziecka ale żeby je lalką zastąpić?:szok:
ja proszę o kawałek caasta hiehie ja zrobiłam jabłecznik i P. się dorwał i 2 godz i nie ma ani okruszków :-D
aga łobuziak :sorry2: toż to istny szogun nad szoguny :-D dzięki niej spalam tysiące kalorii bo trzeba biegać non stop :-D
wiem, że macie galerie chyba zamknięta więc mogę tu wkleić szoguna? :sorry2:

tylko nie krzyczcie że tu wklejam :-p
ech te sa akurat z tel więc kiepskie :-p
ale reszta nie chce się wczytać na fotosiku wrrr :angry:

weroniczka teraz dopiero zobaczyłam ze masz juz córeczkę:sorry2: więc gratuluje! i podziwiam, ja bym sobie chyba rady przy szogunie nie dała :zawstydzona/y: choć mus to mus ;-) i piękne imię wybrałaś! pamiętam jak byłaś w ciąży, ale czas leci ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry