reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Czesc :-)
Paula- bylam u lekarza w srode, ale po swoje pigulki, tylko, ze przy okazji spytalam sie tez o Oliwiera, bo to sie tak w srode zaczelo u niego...:tak:No i powiedziala, zeby tylko pic duzo dawac i to wszystko....:baffled: Tylko, ze dzis juz jest szosty dzien i nie ma poprawy. Fakt- nie jest gorzej, no ale uwazam, ze juz powinno byc zdecydowanie lepiej, a tak nie jest....:no:

Diankus- wiesz co, Nela na prawde na lobuziaka wyglada....:tak::-D:-D:-D

reklama
Weroniczka :-):-D:-):-):-) ach bo ja taka zalatana, i roztrzepana:tak: oglądam te odżywki, lakiery i żele do skórek i nie mogę się zdecydować
Diankus świetna dzidzia:-D minka trochę zdziwiona
a gdzie Paulę wcięło??:-D
Dziewczyny to chodźta na ciacho, wodę wstawiam na herbę
a propos herby to nie mam jak wpaść do five o'clock bo jest po wysokich schodkach i jeszcze wgłąb i boję się samego wózka zostawić tak daleko, a jeszcze w tym sklepie są upominki, zazwyczaj szklane, więc Marcel mógłby trochę napsocić...:-D:-D

Hej Dziewczynki, u nas lipa totalna, strach nawet z Młodym na spacer wyjść. Dzisiaj przez całą noc śmigłowce krążyły i od dzisiaj policja chodzi z przedstawicielami polskiego stowarzyszenia i ostrzegają Polaków, bo w naszej okolicy od wczoraj zdemolowano 26 polskich domów:szok: Kazali nam zablokować otwór na listy i nie siedzieć przy oknie, chociaż uspokoili nas jednocześnie, bo powiedzieli, że gadali z naszymi sąsiadami i akurat u nas sąsiedzi nic do nas nie mają, no ale powiedzieli, żeby bez potrzeby najlepiej przez kilka dni z domu nie wychodzić:-( Super po prostu, czuje się jak partyzant.

witka!!!

no i podołałam z czytaniem-ale bałyście czadu...:-Da ja wczoraj padłam jak koń po westernie-uśpiłam Kubę i zrobiłam odlot-nawet nie słyszałam kiedy Kuba się przebudził....tylko J mnie szarpał i coś gadał...???no to ja na drugi bok i dalej śpię a ten mnie znów szarpie...dopiero po chwili zakumałam że Kuba wstał.
Kurcze świetny był ten weekend-szkoda że tak szybko minął...nawdychaliśmy się jodu :tak:-a przy mojej tarczycy wskazane..byliśmy na długim spacerku.
Kuba jak zobaczył łabędzie to chciał im od razu cacy-cacy robić....i weż tu mu wytłumacz że nie wolno!!! i tak chłopacy podchodzili z nim blisko ....potem spodobała mu się woda-nie wiem może miał zamiar popływać???:-D
siłą trzeba było go zabierać.oj-jeszcze z kilku ciekawych miejsc także.ale to zobaczycie na fotkach jak powrzucam.
no i tak zrobiliśmy jeszcze zakupy i do domku.
a....wracając do kierowców-to włosy dęba stają co na drogach się wyprawia-daleko nie trzeba było szukać-wczoraj jak wracaliśmy....normalnie wariaci!!!!
przez duże W. teraz w modzie staje sie chyba już nie wyprzedzanie na 3-ego tylko na 4-ego!!!!!!!!!! jak szosa szeroka-----tak jadą jak idioci!!!ważne że oni się zmieszczą -no bo musisz ich wpuścić!!!-a co z tobą sie stanie to g.....ich to obchodzi!!!! na całej trasie mijaliśmy tylko 2 patrole policji!!!!!

Diankus-Witaj- fajną masz dzidzię!!!my jeszcze nie miałyśmy możliwości popisania sobie!!!-ale myślę że nadrobimy.
Kata-blokada.....hmmm..weż nic nie mów -zła jestem jak osa!!! zajechaliśmy pod ikeę-i k***mać-żadnego miejsca wolnego!!!na parkingu-15-min kręciliśmy się jak głupki i nic-nie wiem chyba wszyscy ludzie niedzielę spędzają w marketach????na dodatek jakieś przebudowania robią przy IKEA-i już całkiem nie można się tam ruszyć jak taki nawał aut...-no i nie kupiliśmy!!!
K-J brat ma nam kupić.albo jak mu sienie uda to przez nat zamówię.
jeśli chodzi o wypad do kościaoła-to u nas tak samo zwiedzanie terenu przed :tak:
Kacha-kurcze strasznie macie w tej okolicy!-a jak dzisiaj?
Ewedja-biedny Zaki.-bużka dla niego.
Paula-dzięki za buziaki
Dota-lalalalalal-WIOSNA!!!!!-miałam cichą nadzieję że może Cię gdzieś spotkam.....;-)ale :no:
reszta-ma buziaki!!!

Iza na Allegro są te lalki z reportażu... :tak:

Weroniczka spotkałyście się wczoraj z Viki? :sorry2:

Diana fajne Niuńki jesteście z Nelką... :tak::-):-):-)

Ubieram małą i idę do banku... ;-):-):-):-)

nuuuuuuuuudze się :-D
posprzątałam pozmywałam zaraz szogun pójdzie na drzemkę ,m
pogoda wstrętna ale muszę brata wygonić po pory na surówkę bo dziś sznycelki z indyka ;-) ale P. będzie później bo dalej jedzie po pracy do jakiegoś ekstra specjalisty od zatok, ciekawe ile tym razem zostawi w aptece :confused:
kacha przechlapane :szok: i toprzez ten durny mecz? mi Artura szkoda, zwalili winę na niego wrr :dry:
na pocieszenie, choć marne, u nas był mecz wczoraj też afera 10 wozów policyjnych, zadymy, race, bijatyki :dry: na szczęście P. na mecz nie poszedł bo on z tych coma setki kolegów i z klubem od urodzenia związany więc zaraz by poszedł walczyć :angry:
kasiamaj mam nadzieję, ze popiszemy :-)
paula dziekujemy pieknie hihi :cool2:

iza- humorek lepszy:tak: w miarę, a co do lalek ładne są ale co do ich przeznaczenia to jestem w szoku :szok::confused:
kacha- straszne to co się tam dzieje u was:baffled:
diankus- no to jeden plus jest z taka ruchliwa dzidzią:-D:-D:-D będziesz szczupła:tak::tak:
alex- ja na twoim miejscu poszłabym jeszcze raz, bo ta biegunka za długo trwa
weroniczka- mi tez by sie przydała taka skuteczna dieta:sorry2:
kasiamaj- to fajnie że weekend się udał:-)

kata- hop hop

a ja do Kościoła to jeszcze nie odważyłam się pójść z Łukaszem od kiedy chodzi, wcześniej to jak tylko usłyszał śpiewy to zasypiał:-D

kacha kurde belek, paranoja jakaś!! ludzie dorośli a takie jazdy odstawiają jak psychole jacyś:szok: trzymaj się kochana, współczuję Ci strasznie, jak tu żyć jak strach z domu wyjść?? a zakupy masz jakieś porobione na zapas?:szok: kurcze ciężka sprawa
paula udanej wycieczki do banku i zero kolejek:tak:a z tymi lalkami to też jakaś psychoza:szok:
kasiamaj cieszę się, że wypad udany, ja też tarczycowa :-D:-D
alex bidulki, kurcze ściskam Was mocno
diankus to może wpadnij do mnie to u mnie zrobimy porządek:-D:-D
a gdzie wcięło Weroniczkę?:confused::cool2:
dobra spadam, zaraz mały wstanie i będzie krzyk do komputera:dry::dry::dry: muszę obiadek wstawić, ogarnąć, nakarmić brzdąca i na spacerek fruuuuuuuuuuuuu
p.s. dzwoniła bratówka i dziś wychodzą ze spzitala hurrrra, oby już wszystko dobrze było
a my może w czwartek jedziemy na lofry:-D tzn do teściów i mojej mamci i babci:-D mam nadzieję, że D. skołuje piątek wolny:tak:
Dobra buziaki cmoczki i dużo zdrówka dla wszystkich no i słoneczka

reklama
Iza-nad.. czy nie....doczynność?

o mały wstał-idę zupkę nastawić.
słyszałam dziś na TVN-ie-że idzie do nas ciepło-a 7-ego ma być podobno 22*C?????????

Ostatnia edycja:
Do góry