witka!!!
no i podołałam z czytaniem-ale bałyście czadu...

a ja wczoraj padłam jak koń po westernie-uśpiłam Kubę i zrobiłam odlot-nawet nie słyszałam kiedy Kuba się przebudził....tylko J mnie szarpał i coś gadał...???no to ja na drugi bok i dalej śpię a ten mnie znów szarpie...dopiero po chwili zakumałam że Kuba wstał.
Kurcze świetny był ten weekend-szkoda że tak szybko minął...nawdychaliśmy się jodu

-a przy mojej tarczycy wskazane..byliśmy na długim spacerku.
Kuba jak zobaczył łabędzie to chciał im od razu cacy-cacy robić....i weż tu mu wytłumacz że nie wolno!!! i tak chłopacy podchodzili z nim blisko ....potem spodobała mu się woda-nie wiem może miał zamiar popływać???

siłą trzeba było go zabierać.oj-jeszcze z kilku ciekawych miejsc także.ale to zobaczycie na fotkach jak powrzucam.
no i tak zrobiliśmy jeszcze zakupy i do domku.
a....wracając do kierowców-to włosy dęba stają co na drogach się wyprawia-daleko nie trzeba było szukać-wczoraj jak wracaliśmy....normalnie wariaci!!!!
przez duże W. teraz w modzie staje sie chyba już nie wyprzedzanie na 3-ego tylko na 4-ego!!!!!!!!!! jak szosa szeroka-----tak jadą jak idioci!!!ważne że oni się zmieszczą -no bo musisz ich wpuścić!!!-a co z tobą sie stanie to g.....ich to obchodzi!!!! na całej trasie mijaliśmy tylko 2 patrole policji!!!!!
Diankus-Witaj- fajną masz dzidzię!!!my jeszcze nie miałyśmy możliwości popisania sobie!!!-ale myślę że nadrobimy.
Kata-blokada.....hmmm..weż nic nie mów -zła jestem jak osa!!! zajechaliśmy pod ikeę-i k***mać-żadnego miejsca wolnego!!!na parkingu-15-min kręciliśmy się jak głupki i nic-nie wiem chyba wszyscy ludzie niedzielę spędzają w marketach????na dodatek jakieś przebudowania robią przy IKEA-i już całkiem nie można się tam ruszyć jak taki nawał aut...-no i nie kupiliśmy!!!
K-J brat ma nam kupić.albo jak mu sienie uda to przez nat zamówię.
jeśli chodzi o wypad do kościaoła-to u nas tak samo zwiedzanie terenu przed
Kacha-kurcze strasznie macie w tej okolicy!-a jak dzisiaj?
Ewedja-biedny Zaki.-bużka dla niego.
Paula-dzięki za buziaki
Dota-lalalalalal-WIOSNA!!!!!-miałam cichą nadzieję że może Cię gdzieś spotkam.....;-)ale

reszta-ma buziaki!!!