Paula suuuper, ale masz wlosów

pozazdroscic
Viki gratuluje
Grzechotka czemi mi kradniesz pomysla, ja mialam napisac ze w ciazy jestem ale teraz to nie uwierza

Paula, na 3h

A co Ty będziesz jej robiła???? Ło matko... Będzie ona u ciebie czekała aż jej włosy urosną czy co?
Asia 

Pryzybelka ja tez tak z usypianiem od poczatku, najadl sie to do wyra

, czasem wstaje siada wstaje siada i dopiero usnie a czasem w mig usypia. Bajki tez ma wlaczone choc wiem ze to nie edukacyjne ale cos za cos.
Nigdy go ni usypailam na rekach czy w wozku, zawsze w lozeczku sam, nawet w dzien, teraz to sie taki cwany zrobil ze jak widzimy ze sie bawi ale jest spiacy to mowimy: kubus idziey aaa czy spac i on do nas leci zeby go wyniesc, mis pielucha i spi. :-):-)
A i nie spi w naszym lozku

. Cieakwe czy drugie tez takie zdyscyplinowane bedzie ;-)
Kasia, Asia zdrowka dla dzieciaczkow
Elcia powowdzneia u lekarza
Weroniczka pokaz kiecke dla Malgosi ;-)

:-)
hmmm i co jeszcze to nie wiem

dla reszty buziaczki
ja dzis na pogrzeb ide, ach ja sie nie nadaje na takie wyjscia, zawsze becze cala msze i potem caly czas na cmentarzu, nawet jak to ktos dalszy to becze :-

-

-(, jakas taka mientka ;-) jestem
a dzis kube obudzilam niechcacy o 6

jak mialam urlop. Wstalam na siusiu i chcialam go przykryc bo sie rozkopal a on lezal na kocu i jak go wyciagalam to sie obudzil

. Wiec po 8 pojechalismy na rynek, polazilam w poszukiwaniu kurtki dla niego ale sie rozmyslilam. Za 45 zeta taka wiatrowka na polarze a w smyku takie superowe meskie kutrteczki za 70. W sumie nie duza roznica a wyglad zdecydowanie lepszy, ta co widzialam to gora za 30 bym wziela bo taka srednia.
Ale moze w niedizele pojedziemy do wawy

))
potem zaszlam do mnie do pracy bo dawno kuby nie widzieli ale tak sie wstydzil ze albo w moja szyje sie wciskal albo za noge mnie ciagnal i podemnie wlazil

. I tak sie popisal mj bohater

Co do sprzatania to ja nie myje okien i nie zmieniam franek bo R bedzie kominek budowal i potem malowanie salnu i sypialni wiec po co ta moja robota teraz, potem to zrobie,
pije kawke a Wy co robicie ??