reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hello
asiacur ja mam tak samo ze sprzątaniem
Paula ale Ty masz loki! ja mam proste włosy i czasem kręcę, ale żmudnie mi to idzie, więc rzadko...zazwyczaj nic z nimi nie robię...no oprócz mycia i odżywek:tak:

Jeszcze mnie dół trzyma więc nie mam weny na pisanie. Chorowitkom zdrowia i miłego dnia bo pogoda dziś równie korzystna co wczoraj.

reklama
Paula suuuper, ale masz wlosów :szok: pozazdroscic :tak:

Viki gratuluje :tak:

Grzechotka czemi mi kradniesz pomysla, ja mialam napisac ze w ciazy jestem ale teraz to nie uwierza :-D:-D

Paula, na 3h:szok::szok::szok: A co Ty będziesz jej robiła???? Ło matko... Będzie ona u ciebie czekała aż jej włosy urosną czy co?

Asia :-D:-D:-D:-D

Pryzybelka ja tez tak z usypianiem od poczatku, najadl sie to do wyra :-D:-D, czasem wstaje siada wstaje siada i dopiero usnie a czasem w mig usypia. Bajki tez ma wlaczone choc wiem ze to nie edukacyjne ale cos za cos.
Nigdy go ni usypailam na rekach czy w wozku, zawsze w lozeczku sam, nawet w dzien, teraz to sie taki cwany zrobil ze jak widzimy ze sie bawi ale jest spiacy to mowimy: kubus idziey aaa czy spac i on do nas leci zeby go wyniesc, mis pielucha i spi. :-):-)
A i nie spi w naszym lozku :no::no:. Cieakwe czy drugie tez takie zdyscyplinowane bedzie ;-)

Kasia, Asia zdrowka dla dzieciaczkow :tak:

Elcia powowdzneia u lekarza :tak:

Weroniczka pokaz kiecke dla Malgosi ;-):tak::-)

hmmm i co jeszcze to nie wiem :sorry::sorry:

dla reszty buziaczki

ja dzis na pogrzeb ide, ach ja sie nie nadaje na takie wyjscia, zawsze becze cala msze i potem caly czas na cmentarzu, nawet jak to ktos dalszy to becze :-:)-:)-(, jakas taka mientka ;-) jestem

a dzis kube obudzilam niechcacy o 6 :angry::angry: jak mialam urlop. Wstalam na siusiu i chcialam go przykryc bo sie rozkopal a on lezal na kocu i jak go wyciagalam to sie obudzil :crazy:. Wiec po 8 pojechalismy na rynek, polazilam w poszukiwaniu kurtki dla niego ale sie rozmyslilam. Za 45 zeta taka wiatrowka na polarze a w smyku takie superowe meskie kutrteczki za 70. W sumie nie duza roznica a wyglad zdecydowanie lepszy, ta co widzialam to gora za 30 bym wziela bo taka srednia.
Ale moze w niedizele pojedziemy do wawy :)))

potem zaszlam do mnie do pracy bo dawno kuby nie widzieli ale tak sie wstydzil ze albo w moja szyje sie wciskal albo za noge mnie ciagnal i podemnie wlazil :szok::szok::szok:. I tak sie popisal mj bohater :-D:-D

Co do sprzatania to ja nie myje okien i nie zmieniam franek bo R bedzie kominek budowal i potem malowanie salnu i sypialni wiec po co ta moja robota teraz, potem to zrobie,

pije kawke a Wy co robicie ??

heheh aga sie tylko dała nabrac a to na dodatek trojaczki hehhehhehe:-D:-D

elcia no bo ja myslałam że masz daleko bo elbląg to troche jest kilosów ale oczywiście z toba tez bym sie z wieeeelka chęcia spotkała powaga
jutrzenka wpadnij i u ie umyj bo juz słonka przez nie nie widac heheh

hejka

chciałam wam napisać że głupiej mi się spacerów zechciało i dziecię ma mega gorączkę szpik po pas i cała noc nosiłam te 15 kg na rekach usnęła na kilka min :-( jęczy i jęczy...pan tata spał w osobnym pokoju i nawet nie zaglądnął, biegałam do lodówki po czopki z Nelką, bo "przecież ja pracuję i muszę się wyspać" :angry:

spróbuje poczytać co u was ale wątpię czy mi się uda bo szogun zasnął ale pewnie na kilka min :-(

pozdrawiam:-(

hello!!
ładna pogoda i słoneczko świeci aż się chce żyć:tak::-D
grzechotka dobry kawał:-D:-D:-D:-D
paula superancka fryzurka i miłej pracy:tak:
viki gratulacje:tak:
diankus zdrówka dla nelki a z dziadami tak już jest...
asia mi też się nie chcę ale muszę okna umyć bo świata nie widzę:-D:-D
jutrzenka a to kubuś aparat że się wstydzi mój to jest dziecko cygana nikogo się nie boi i wstydzi:szok:
weroniczka super że kreacja się udał:tak:
elcia powodzenia u lekarza :tak:
aga miłych sprzątania:tak::-D
iza to się kuruj żeby wena wróciła:tak::-D
dotka dobry kawał:tak::-D
wszystkim chorowitką dużo zdrówka i miłego dnia!!!!

Joanna u mnie tez slonecznie :tak:

Diankus zdrowka dla Nelci :tak:

a macie jeszcze kawal w zwiazku z dziadami ;-)

Gdy Bóg stworzył Adama i Ewę, rzekł im:

- Mam tylko dwa prezenty. Jednym jest sztuka siusiania na stojąco, a ...

Wtedy Adam skoczył do przodu i krzyknął: "Ja!!! Ja!!! Ja!!!! Ja to chcę, proszę, Panie, prooooszę, prooooszę, istotnie ułatwi mi to życie".

Ewa się zgodziła, mówiąc, że takie rzeczy nie mają dla niej znaczenia.

Wtedy Bóg dał Adamowi prezent, a ten zaczął krzyczeć z radości. Biegał po Rajskim Ogrodzie i obsikiwał wszystkie drzewa i krzaki, biegał po plaży wysikując rysunki na piasku... Nie przestawał się z tym obnosić.

Bóg i Ewa obserwowali oszalałego ze szczęścia mężczyznę, gdy Ewa spytała:

- Jak jest drugi prezent"

Bóg odpowiedział:

- Mózg, Ewo, mózg.

Jutrzenka hihihihhi dobre:)
Grzechotka my do Elblaga mamy 47 km i jakies 40 min jazdy no ale jak bym miała sie z toba spotkac i bys tak bardzo chciała to bym do Bartoszyc nawet skoczyła hihihihi
lece sie umalowac bo niuska spi i mam chwile relaksu:) ciał

no nie mogę jutrzenka ale mnie rozbawiłaś :-D
grzechotka też niezły kawał :-D
a ja nie mam pomysłu ale mój mąż pewnie coś wymyśli i się nabiorę :-)
paula genialne masz te włosy :szok: tylko nie mów, że chciałabyś proste? :-)
kasia a jak kubulo?

a my znowu po 1,5 godzinnym spacerku. pięknie, pięknie jest!
a w czwartek 20 stopni i to nie jest żart :no:

a okna to chyba na raty umyję jak t. z młodą wybędą z domu :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny... :-);-) No takie mam już kołtuny od urodzenia kręcone i nauczyłam się z nimi żyć... ;-) kiedyś bardzo chciałam proste ale teraz... :no:;-)
I wcale nie jest ich dużo ;-) tylko spr

No i jestem strasznie zadowolona z fryzurki. Postarała się moja fryzjereczka... :-D

Jutrzenka niezłe :-D:-D:-D

Grzechotka ale masz poczucie humoru :-D żeby Ci się takie wieloraczki nie trafiły... :-D:-p

Alex jak Oliś?

Kacha jak sytuacja u was? Uspokoiło się troszkę?

My też byłyśmy na cudnym spacerku... Otworzyli mi pod blokiem sklep z atr. dla dzieci :-) i weszłyśmy obejrzeć... Panie bardzo miłe. Latały za Julcią:-D a ja sobie kupowałam smoczki do butelek bo już się trochę zużyły... :tak:

Jem obiadek i za godzinkę mam drugą klientkę na pasemka ;-)

Sory że nie odp każdemu ale nie poczytałam wczorajszych kilku ston :zawstydzona/y::-p

Do góry