reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej laski!
Znow pare stron do czytania mialam z rana....Asia to jest wlasnie duzy minus tej roznicy czasu, bo nie moge byc rano na biezaco, to czasem sie potem trudno wdrozyc:tak:
Kurcze znow rano nietomna jestem, ale to przez R, bo znow o 1 spac poszlismy:-p

Niezle kawaly zapodalyscie posmialam sie troche na dziendobry:-D Grzechotka ja to bym tez moze byla sklonna uwierzyc w Twoja "nowine", ale 14 tygodni? Zdrowo przesadzilas hehe:-D Aaaa i ja sie tam czworaczkow dopatrzylam w suwaczku:szok:

Paula, super masz te loczki i jakie blyszczace!:-):tak: Troche lzej na glowie co? I bardzo fajna dlugosc dla Ciebie - jestem jak najbardziej na TAK! hehe

Kucze nie wiem jak poradzic z tym katarkiem u maluszka....u nas nie daja na katar NIC poza woda morska (dla dzieci ponizej 2 lat) Jak niunka lekki katarek kiedys miala to jej do nawilzacza troche kropli vicksa dawalam , ale czy akurat to pomagalo to trudno powiedziec....

Diankus ja bym nie odpuscila chlopu wstawania do dziecka jesli potrzeba.... Te niektore dziady to naprawde nie kumaja, ze ciezko jest sie opiekowac chorym dzieckiem i ze to duza odpowiedzialnosc....A ciekawe czy zajmie sie Nela jak przyjdzie z roboty i da Tobie odespac zeby bylo sprawiedliwie???

Jutrzenka przykra sprawa z tym pogrzebem.... A wiesz ze w niektorych krajach "wynajmuja" tzw placzki do oplakiwania zmarlego?.... Nie ma to jak szczery zal po stracie kogos co?

A ja sobie robie luz na wiosenno-swiateczne porzadki, bo za miesiac wakacje, a jak wrocimy, to sie w ciagu tygodnia przeprowadzamy, wiec i tak roboty bedzie full:baffled:

Ide na druga kawke, bo znow mi ochota przyszla:tak:

Edit: hehe nie ten obrazek mi sie wkleil, ale co tam.... niech bedzie troche romantycznie:D

Załączniki

• 625.gif
    625.gif
    41,8 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
reklama
my juz po lekarzu:)
ufff uszko wyleczone i drugie tez czysciutkie takze luzik
tylko mamy takie dziwne harczenie noska ale kataru niemamy i w aptece poszło70 zeta:( nosz kuzwa no ...no ale trzeba i juz:)

a ja mam dzis odwiedziny @:) oj jak T sie ucieszy:) ostatnimi dniami juz mi zacza zchizowac i tak mnie nakrecał ze prawie sama w to uwiezyłam ze zaciazyłam hihihihi

a co wy porabiacie co????hmmm moze kawusie se walne ??? chce któras????

Ela ja, ja, ja.... :-) mi zrób kawę bo coś mi się ziewa... :-D:-D:-D

A może Stefa mi zrobi tą ze swojego ekspresu... trzywarstwową... :-D:-D:-D;-)

No i super ze uszko się wyleczyło... ;-):-) a co do aptek... hmmm... tam zawsze się majątek zostawia... :sorry::eek:

Hmmm... może tylko nas podczytuje? Jak to Sylwia- leniuszek...:-p

Czesc
A no wlasnie Sylwia pare dni, a Magdalenka pare tygodni....:confused::confused::confused:

My po spacerku. Dzis nawet dobrze poszlo, bez scen, jak wczoraj, wiec i ja w lepszym humorku jestem. :-)
Oliwierowi tez juz nic zupelnie nie jest.... :tak::-)

witajcie lalunie
paula zapraszam na kawke :) ja wlasnie pije :)
dzis cieplutko i slonecznie
no wlasnie gdzie sylwia m. zwana rowniez piekna ciazowka ?? hehe no i kacha wawa ??
o magde sie nie martwie :)

Ale mi się dziś nic nie chce, bleee

Usmażyłam placuszki z jabłkami i Filip wpitalał jak się patrzy.
No właśnie, gdzie Te, których nie ma, hmmmm

Alex, fajnie, że Oliweraskowi nic już nie jest i nie robi scen na spacerze. Ja wiedziałam, że tak będzie...:-D
Elcia, super, że już uszka Oliwki są wyleczone. A o wydatkach w aptece to ja nic nie wspomnę, wrrrr

reklama
Do góry