reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
kata- wiecie ze moja kolezanka ma syna i on pracuje w primarku i ona czesto kupuje okazje i sprzedaje na ebayu. i mowila mi ze wysyla tez do polski :)
jutrzenka dawaj jak masz ochote...i tak ciagle mi dokuczasz...

Nie spie w pizamkach, tylko z golymi cycolami stefanka....:-D:-D:-D A dla malego rzadko cos tam kupuje, bo nic nie ma nigdy ciekawego....:sorry:

Oliwier spi w pizamkach juz normalnych, gora i dol, bez stopek....

ja juz tutaj sie zle czuje bo ciagle jestem atakowana...ciagle ktos sie przyczepia. wszystko co pisze to zle. tylko jakies odzywki ciagle i prowokacje...juz mnie to nie bawi

jutrzenka dawaj jak masz ochote...i tak ciagle mi dokuczasz...

Grrr47.gif
Grrr47.gif
Grrr47.gif
Grrrr09.gif
Grrrr09.gif
Grrrr09.gif
Grrrr32.gif

szogun śpi:szok::szok:normalnie śpi na zmianę raz idze wcześniej raz póżniej...
i śpi też w piżamie 2częściowej...
no i tak dziad już wraca na stałe do domku a tak fajnie było i się skończy bo tydzień po świętach idzie do pracy na kopalnie....

Kata dawaj linka!!! :-D

Stefanka żeby ta wysyłka była tańsza... tak to nie wiem czy się opłaca... :sorry:
No i GRATULUJĘ Gajutkowi :-):-):-) no Kochana to będziesz miała teraz co dzień kilka kroczków więcej i się nie obejrzysz a będzie biegać po całym domu :tak::-) super.

Jutrzenka a co to za link :eek::laugh2:

Kata już znalazłam :-)
I od razu Ci powiem że te gładkie białe tylko z obrazeczkiem są gorszej jakości niż te zestawy kolorowych... ;-)

Ostatnia edycja:
dobry wieczór:-)
aha to tylko ja jestem taka naiwna:sorry::zawstydzona/y::-D zapomniałam jaki dziś dzień:eek::-D
pomyłam dziś okna, uprałam firanki, jak wyschły to je powiesiłam i przesadziłam trochę kwiatków, i teraz tak mi korzonki napitalają że szok:szok::szok::szok::szok: idę zaraz spać

Łukasz śpi w śpiochach i koszulce, a na lato mam piżamkę dwuczęściową. w body nigdy nie chodził, nawet w lecie koszulka i spodenki.

joanna- to chyba dobrze że wraca na stałe:sorry: zwłaszcza że nie będzie siedział w domu bezczynnie tylko pójdzie do pracy na miejscu:sorry: no przynajmniej Ksawek się ucieszy:tak::tak:
sylwuś, kchawawa- odezwijcie sie:sorry:

reklama
hmm ciekawe co z dziweczynami

Sylwia to sie chyba na nas obrazila bo 28 i 29 marca pisala na mamusiach z Bradford a do nad od 27 marca nic. Bo chyba nie jest cos nie tak i lezy w szpitalu :-(

Kacha dzis sie odezwala na zakątku wiec jest cala i zdrowa na szczescie, moze nie ma czasu

Dziewczyny halo halo

Do góry