reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ukatrupię mojego męża żywcem :wściekła/y: właśnie mi oznajmił, że by mnie do wawy zawiózł! :wściekła/y:

no no kata to od razu i mojego bo R tez mówi to czemu ty nie pojechałaś przeciez mogłaś z viki jechac jakby cie zabrała uuuuuuuu:wściekła/y:

no super że sie udało i troszke mnie skręca z zazdrości:-D ale mam juz pomysł na nastepne miejsce zlotu i na pewno ogrzewanie bedzie w nocy:-D:-D

my wczoraj w lesie bylismy w arturówku (i włąsnie tu jest taki hotel który nawet zjazdy organizuje:-D) niesety fotek brak bo aparatu brak popsuty :baffled::baffled:

czy dzieciaki wasze jedzą jeszcze mleko czy kasze bo kuba nic nie chce zrobiłam dzis 150 i tak nie zjadł nawet połowy wieczorem tez nie cjhce pic wypija może 30-50 ml

a co do doty hmmmm to ona tak mi właśnie ygladała na wilczyce w owczej skórce :-D:-D:-D

joanna no przykro mi ale w sumie dobrze sie stało na niby licytacja na niby zapłata i wysyłka

witamy się i my
Kuba dziś przespał całą noc:happy:
Grzechotko-no to teraz Ty organizujesz następny zlot??? :-D;-)-fajnie!
co do kaszek i mleka-nasz dziabąk nie chce i kaszek i mleka.

a co u reszty-chyba odsypiają???:laugh2::laugh2::laugh2:
miłego dnia dla Was dziewczyny.

i ja sie melduje juz z pracy :eek::eek::eek:

Grzechotka to bierz sie za organizacje i sie pojdzie, tylko jakos ludzka kwatere prosze, zeby jakis trawniczek byl i cos dla dzieci no i koniecznie ogrzewanie i bez zdechlych myszy :eek::eek::eek::eek:

Paula fajny wozik,

u nas fajna pogoda, cieplo jak wychodzilam to 13 st bylo

Ostatnia edycja:
hej:-)
ja też dziś z pracy, ale jestem chyba bardziej chora niż przedtem taki podły kaszel mam ale jak pójdę na kolejne zwolnienioe to i tak niewiele mi to da, bo poleżeć nie mogę, bo małego pilnuję a on raz tu raz tam nie posiedzi w miejscu:szok: ale jak mi nie przejdzie to pójdę znowu do lekarza:confused2:

super,ze zlocik się udał:-), szkoda że ja nie mogłam:-( może następnym

a mój M. wrócił z Wawy dopiero w niedziele o 8 rano, bo dojechali do Lublina o 2 w nocy i się okazało, że nie ma żadnego busa ani pociągu do nas dopiero o 6.20 i tak sie plątali po dworcu parę godzin. Dobrze że było ich kilku. Niestety odpowiedź dopiero we wtorek, ale mówi że mu chyba dobrze poszło:sorry:

dobra narazie wracam do pracy

Młoda na swoim bolidzie do Biedrony pojechała :-D
Jak by ktoś chciał wiedzieć to są te namioty małe dla dzieci za 29,99 ;-)
s4_b.gif

my dziś zakupiłyśmy :tak: a Jula jaka szczęsliwa....
na razie go złożyłam bo miejsca u nas mało ale na podwórko do babci będzie ok :-)

Idę bo stary chory i będzie zalegał na kompie do wieczora pewnie... :eek::-D

Cmokam i życzę miłego dnia.... ;-):-)

reklama
Do góry