reklama
kasiamaj
mama 2007/2010
no Jutrzenko-pusto pusto!!!-a po nocnych zmianach to już cień został!!! :-(
Dotka-to miałaś sen

-odsypiasz zlot 
no śmieszne z tą Marysią.
o i Aśka-jest
;-)
zapomniałam o Elci-hejka
Dotka-to miałaś sen

o i Aśka-jest

zapomniałam o Elci-hejka
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
heja
o matko ta maryśka to za stara jest na dzieci
kasiamaj
to link Strona www Prząśniczka Ośrodek Wypoczynkowo-Hotelowy - ObiektyTurystyczne.pl
ja tam wżyciu w środku nie byłam więc jak jest naprawdę to nie wiem ale moge pojechac i zobaczyc jak chcesz tu przyjechac

a co do umiejscowienia w lesie to jedziesz drogą mijasz parking płatny idziesz droga i na skrzyżowaniu w prawo i juz jest

co do kremu to smaruje mu ziajka do buzi bo jest bardzo delikatna nic nie ma innego takiego do buzi
o matko ta maryśka to za stara jest na dzieci
kasiamaj
to link Strona www Prząśniczka Ośrodek Wypoczynkowo-Hotelowy - ObiektyTurystyczne.pl
ja tam wżyciu w środku nie byłam więc jak jest naprawdę to nie wiem ale moge pojechac i zobaczyc jak chcesz tu przyjechac

a co do umiejscowienia w lesie to jedziesz drogą mijasz parking płatny idziesz droga i na skrzyżowaniu w prawo i juz jest

co do kremu to smaruje mu ziajka do buzi bo jest bardzo delikatna nic nie ma innego takiego do buzi
kasiamaj
mama 2007/2010
Asiu-dobranoc
Grzechotko-no właśnie ja kupiłam dziś ZIAJKĘ-taką zwykłą do pielęgnacji.jutro posmaruję i zobaczymy-chciałam najpierw test zrobić na rączce np.ale myślę że dam od razu na twarz.
pytam o ten hotel-tak z ciekawości -bo my mamy przyjaciół z Łodzi-teraz obecnie mieszkają za Tomaszowem Maz.w leśniczówce.może jak kiedyś wpadniemy w tamte strony.....kto wie?no i jeszcze jak piszesz że może tam nast.zlot.
no a gdzie reszta?
Grzechotko-no właśnie ja kupiłam dziś ZIAJKĘ-taką zwykłą do pielęgnacji.jutro posmaruję i zobaczymy-chciałam najpierw test zrobić na rączce np.ale myślę że dam od razu na twarz.
pytam o ten hotel-tak z ciekawości -bo my mamy przyjaciół z Łodzi-teraz obecnie mieszkają za Tomaszowem Maz.w leśniczówce.może jak kiedyś wpadniemy w tamte strony.....kto wie?no i jeszcze jak piszesz że może tam nast.zlot.
no a gdzie reszta?
joanna30055
mama Ksawka 07
ja też jestem ale pierwsze muszę poczytać

kasiamaj
mama 2007/2010
i ja chyba idę -coś pustki tu jakieś.......................???
dobranoc!!!
buziaki na noc
;-)
dobranoc!!!
buziaki na noc

dobry wieczor i dobranoc...
padam
a wiecie że Valdi dzis poleciał do Brazylii?

zadzwonili o 9 rano ze dzis leci do pracy i o 15.30 wyjezdał do warszawy bo o 19 miał samolot...

dlatego mam kiepski humor - nie lubie byc sama i te pierwsze dni są najgorsze...
wiec spadam..ale ide jeszcze wkleic wam linka do picassy:-)
padam
a wiecie że Valdi dzis poleciał do Brazylii?

zadzwonili o 9 rano ze dzis leci do pracy i o 15.30 wyjezdał do warszawy bo o 19 miał samolot...

dlatego mam kiepski humor - nie lubie byc sama i te pierwsze dni są najgorsze...
wiec spadam..ale ide jeszcze wkleic wam linka do picassy:-)
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
cześć
no to cześć
no to cześć

reklama
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
hej:-)
ja się czuję dziś ciut lepiej:-)
viki- no to was zaskoczyli z tym wyjazdem, trzymaj się sama nie jesteś masz dzieciaczki i nas. A na długo teraz wyjechał?
weroniczka- jak po chrzcinach, jak się spisała Małgosia?
joanna- coś się tak wczoraj zaczytałaś, że już nic nie napisałaś;-)

no rzeczywiście pusto tu

pogoda ładna to nikomu się w domu nie chce siedzieć przy kompie, ale jak deszcz spadnie to się zrobi ruchliwiej
mam nadzieję
bo narazie to główny się przeniósł na wątek "zlot"

ja się czuję dziś ciut lepiej:-)
viki- no to was zaskoczyli z tym wyjazdem, trzymaj się sama nie jesteś masz dzieciaczki i nas. A na długo teraz wyjechał?
weroniczka- jak po chrzcinach, jak się spisała Małgosia?
joanna- coś się tak wczoraj zaczytałaś, że już nic nie napisałaś;-)

no rzeczywiście pusto tu

pogoda ładna to nikomu się w domu nie chce siedzieć przy kompie, ale jak deszcz spadnie to się zrobi ruchliwiej