reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
heja

o matko ta maryśka to za stara jest na dzieci

kasiamaj
to link Strona www Prząśniczka Ośrodek Wypoczynkowo-Hotelowy - ObiektyTurystyczne.pl

ja tam wżyciu w środku nie byłam więc jak jest naprawdę to nie wiem ale moge pojechac i zobaczyc jak chcesz tu przyjechac:-D:-D

a co do umiejscowienia w lesie to jedziesz drogą mijasz parking płatny idziesz droga i na skrzyżowaniu w prawo i juz jest:-D:-D:-D
co do kremu to smaruje mu ziajka do buzi bo jest bardzo delikatna nic nie ma innego takiego do buzi

Asiu-dobranoc
Grzechotko-no właśnie ja kupiłam dziś ZIAJKĘ-taką zwykłą do pielęgnacji.jutro posmaruję i zobaczymy-chciałam najpierw test zrobić na rączce np.ale myślę że dam od razu na twarz.
pytam o ten hotel-tak z ciekawości -bo my mamy przyjaciół z Łodzi-teraz obecnie mieszkają za Tomaszowem Maz.w leśniczówce.może jak kiedyś wpadniemy w tamte strony.....kto wie?no i jeszcze jak piszesz że może tam nast.zlot.

no a gdzie reszta?

i ja chyba idę -coś pustki tu jakieś.......................???
dobranoc!!!
buziaki na noc :-p;-)
images

dobry wieczor i dobranoc...
padam

a wiecie że Valdi dzis poleciał do Brazylii?
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zadzwonili o 9 rano ze dzis leci do pracy i o 15.30 wyjezdał do warszawy bo o 19 miał samolot...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dlatego mam kiepski humor - nie lubie byc sama i te pierwsze dni są najgorsze...
wiec spadam..ale ide jeszcze wkleic wam linka do picassy:-)

reklama
hej:-)
ja się czuję dziś ciut lepiej:-)

viki- no to was zaskoczyli z tym wyjazdem, trzymaj się sama nie jesteś masz dzieciaczki i nas. A na długo teraz wyjechał?
weroniczka- jak po chrzcinach, jak się spisała Małgosia?
joanna- coś się tak wczoraj zaczytałaś, że już nic nie napisałaś;-):-D:-D

no rzeczywiście pusto tu:szok::szok::szok:

pogoda ładna to nikomu się w domu nie chce siedzieć przy kompie, ale jak deszcz spadnie to się zrobi ruchliwiej:eek: mam nadzieję:sorry: bo narazie to główny się przeniósł na wątek "zlot":-D:-D:-D

Do góry