reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
aga wiesz, że jakby dało rade wirtualnie to bym to zrobiła :tak::-)
jutrzenka zapomniałam wytarmosić ciebie i sylwię i edytowałam mój pierwszy dzisiejszy post :-D

siemka,siemka,siemka:-):-):-)

Ela jedzie do mnie,czekam;-)
Uuuu Kata ale mnie wytarmosilaś....hihi...;-):-D

Moj Mufinek śpi....zmeczył sie na spacerku-chodzil godzinke na dworze a ja za nim:-D A zawdzieczam to grudniowym maluchom-na zlocie Krzysio sie przelamal i zaczął chodził na dworze, dotąd chodzil tylko w mieszkaniu na podworku sie bał....a tak napatrzył sie na inne maluchy i zobaczył,ze tez potrafi:tak:

Iza nie ma sprawy...dajcie tylko znać kiedy bedziecie nad morzem:tak::-)

pozdrawiam Was panienki i buziaczki przesyłam:-):-):-):-):tak:

dota tylko nie budź krzysia :-D daj się chłopakowi wyspać ;-) a jak wstanie ruszajcie na gdańskie ścieżki :-)

moja też padła... teściowie ją wykończyli ;-) a teściowa stwierdziła, że po spacerze musi kąpiel wziąć bo cała w piachu i ubranie brudne :-D to ją uświadomiłam, że mam uniwersalny zestaw do piachu :-D w innym nie wychodzę ;-)

Czesc :-)
Kurcze, wczoraj caly dzien nie mialam neta, ale juz P pokombinowal i jest na szczescie.....:tak::-) Jeden dzien bez neta, a ja jak bez reki.....:sorry::baffled::-D
My tez po spacerku, ale pogoda nie dopisuje, wiec mam jakis podly nastroj, tym bardziej ze w Polsce tak slicznie bylo....

Ok, zajrze pozniej, jak ponadrabiam....:-)

hello!!!!
ale ciepło:tak::-D
dziad wrócił z pracy i zabrał szoguna na rower do koszyka no i cisza w domku:-p:-D:-D
kata a mnie nie wpisałaś obraziłam się:-D:-D:-D
weroniczka super że imprezka się udała:tak:
alex to chodzisz bez ręki:-D:-D a pogoda to rzeczywiści dopisuje:tak:
elcia się zameldowała i odjechała:tak::-D
aga fajnie że zdrówko już lepiej:tak:
dotka to teraz masz sport bieganie za krzysiem:tak::-D
viki
przeleci szybko i mąż wróci:tak:
i co jeszcze zapomniałam cholewka:-p:baffled:

viki- tak, pogoda byla super, prawie codziennie na krotki rekaw....:tak::tak:. No i ogolnie urlopik bardzo nam sie udal...:tak::-) Fotki tez pozniej wstawie.
Joanna- juz odzyskalam moja reke, he he...:-D:-D

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was przypadkiem nie wybiera się w najbliższym czasie do alergologa? Potrzebuję dowiedzieć się czy jest możliwa alergia na pyłki traw u Tadzia. Bo mam takie podejrzenie ale wyczytałam że takie alergieujawniają się dopiero po skończeniu 7 lat:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: No i sama nie wiem co mam o tym myśleć a jak wiadomo teraz kolejki do alergologów są kilkumiesięczne więc sama nie mam możliwości zapytać.

Do góry