reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dziękuję dziewczynki za ciepłe słowa:-) Ja też trzymam się tej myśli:tak:
Będzie dobrze i tyle:tak:

Marcel śpi a mężowisko na motorze jeździ:baffled:
Taki stęskniony wrócił, że szok. Od razu poleciał do motoru i zaczął go czyścic:sorry::szok: i stwierdził, że stęsknił się za nim tak jak zamną jakbuy mnie 2 tygodnie nie widział:szok: tylko nie wiem co mam o tym myślec bo motoru nie widział tylko 5 dni:sorry::-D:rofl2:

Kata tutaj ciężąrnymi opiekuje się tylko położna a kontrolna wizyta polega tylko i wyłącznie na zmierzeniu brzucha, posłuchaniu tętna, zmierzeniu ciśnienia i pytaniu czy dziecko jest aktywne:baffled:
Ginekologicznie nie badają wcale:no: Dlatego będę musiała się tego domagac:baffled:

Wczoraj standardowo położyliśmy Marcela spac o 19. Zasnął od razu ale o 22 obudził się i chciał żebym z nim się położyła. Tata mu nie pasował więc poszłam do niego. Zasnął a ja się wymknęłam z łóżka zostawiając go w nim (pierwszy raz tak go zostawiłam:zawstydzona/y:). Myślałam sobie, że jest na tyle duży że jak się obudzi to zejdzie sobie sam i nie zleci.
Siedzimy na dole i nagle huk:szok::szok: i cisza..... Ja idę a jego na łóżku nie ma:baffled: Leżał obok i dalej spał:szok::szok::szok:
Przez sen spadł z łóżka i się nie obudził:szok:

Aga przykro mi:-:)-(

Heh on już dużo gorsze upadki zaliczał:sorry: Nieraz było tak że to mi robiło się słabo i płakałam bardziej niż on:-D
Tym razem miał miękkie lądowanie bo na mięciutką wykładzinę poleciał:sorry:

cos mam dzisiaj pecha do mspodni w ostatniec h chwili ktoś mi zwinął super bojówki znowu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kata no my raczej do zoo sie nie wybieramy jutro tylko chyba do ogrodu botanicznego

kalaga przykro mi

ja juz posprzatałam o biad dla małego zrobiłam a ten spi w najlepsze dobrze niech śpi przynajmniej bedzie mniej marudny tylko pies juz chce wyjśc koniecznie :-D:-D

a ja jestem taka blada jak sciana i wstyd normalnie cokolwiek załozyc bez rajstop boaz razi ta biel musze do solarium skoczyc

]Dziewczyny czy któraś z Was przypadkiem nie wybiera się w najbliższym czasie do alergologa? Potrzebuję dowiedzieć się czy jest możliwa alergia na pyłki traw u Tadzia. Bo mam takie podejrzenie ale wyczytałam że takie alergieujawniają się dopiero po skończeniu 7 lat:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: No i sama nie wiem co mam o tym myśleć a jak wiadomo teraz kolejki do alergologów są kilkumiesięczne więc sama nie mam możliwości zapytać.

Witajcie dziewczyny.
Wpadłam i tak po trochu Was czytam, bo Alex po wczorajszej wycieczce do Bielska (byliśmy na badaniu słuchu) nie chciał spać ani wczoraj ani dzisiaj więc mam sajgon.
Weroniczko, Alex miał w zeszłym roku robione już testy i właśnie między innym wyszła mu alergia na pyłki traw i kwiatów więc według mnie nie masz na co czekać tylko idź do lekarza. Lepiej wcześniej wykryć taką alergię. Dzieciaczki się mniej wtedy męczą.
Całuski

Cześć!
Aga, bardzo mi przykro. Trzeba być jednak dobrej myśli i w końcu znajdzie pracę.
Sylwia, trzymaj się kobitko. Będzie dobrze. Ja też tak miałam z Filipem w ciąży, że mi groził przedwczesny poród no i urodziłam tydzień przed terminem, hehehe. Musisz więcej leżeć po prostu i nie nosić ciężkich toreb jak na zlocie :wściekła/y:. NO i będzie dobrze:-) A tą opiekę nad ciężarnymi to faktycznie macie fatalną.
Grzechotka, poszalałaś z zakupami.
Kata, a jak ty obcięłaś włosy jak już miałaś krótkie?
Jutrzenka się nie odzywa.. Pewnie się wystraszyła, że ją mogę w weekend odwiedzić, hehehe;-);-);-)

I co by tu jeszcze, hmmm... Jakaś taka pogoda niewyraźna. A właśnie, testuję proszek do prania, który kupiłam na allegro:-)Zachęcona przez niektóre z Was (Weroniczka bodajże) kupiłam niemiecki persil. No ciekawe ...

hejka
wróciłam z parku, zjadłam obiad, Marcel śpi a ja Was poczytałam
Weroniczka bardzo przyjemne miejsce
Grzechotka podziwiam te zakupy, a co do opalwnizny ja smaruję nogi lirene balsamem brązującym :-D:-D bo do solarium nie chodzę
Alex dla mnie też sweterek tylko może jakiś z szarej włóczki i też renifer chyba że łosia wydziargasz:-D:-D a dzięki Tobie bez problemu znajdę dotę w Gdańsku będę pytać o dziewczę z łosiem
kata my też jutro do zoo, jak już pisałam tylko warszawskiego :tak: pokaż tą swoją fryz
kal.aga przykro mi...:zawstydzona/y:
Sylwia ależ kochany Marcelek, zmęczona dzidzia była
basia :-)

Marcel strasznie marudzi przez ząbki... po prostu cały czas by mi nacycu wisiał... do tego zrobił mi psikusa w parku.. jak tylko dojechaliśmy przewinęłam go bo kupą mi zaleciało... pobiegał trochę i nagle płacz nie do opanowania... patrzę a tam znowu kupas:tak: a ja już nie miałam pieluszki:wściekła/y::angry: więc powycierałam mu pupkę i bez pieluszki wróciliśmy do domku, udało się sucho wrócić.. ale w parku po ubraniu jeszcze cyca musiałam mu dać bo strasznie płakał.. taki rozdrażniony biedaczek:zawstydzona/y:

ale się najadłam zaraz się chyba położę i będę polegiwała jak foka

reklama
Siemanko Dziołszki :-)
Sylwia Kochana, zobaczysz wszystko będzie dobrze:tak: Z tego co pamiętam to Weroniczkę też straszyli, że ma zniszczoną szyjkę i Małgosia się po terminie urodziła.
Aga przykro mi z powodu pracy małża :-(
Wszystkim Wam wysyłam całusy i zmykam coś porobić, bo w końcu mały terrorysta usnął i muszę pokój odgruzować ;-):-p

Do góry