Hello,
Może nareszcie spadnie deszcz!
Byliśmy dzisiaj na kontroli, WIktor zdrowiuteńki - huuurrra. Ale do szczepiania dopiero za 2 tygodnie, bo po antybiotyku trzeba czekac minimum 10 dni.
Mój mąż dziś ma impreze firmową i siedze sama jak ten kołek. Padam na twarz bo tygodniu z dzieckiem - chyba odwykłam
mam jak zwykle parę spraw odnośnie morza wiem, że już niektóre pisały ale ja tak po prośbie jeszcze bym prosiła bo nie mam jak się odnaleźć w tym gąszczu... poproszę o jakieś kontakty kwater
http://katalog.wyspa.pl/noclegi/osrodki_wypoczynkowe/
my byliśmy w ośrodku wczasowym relaks...hmmm czasy świtności ma już dawno za sobą, bez atrakcji, ale łazienka w domku była, wyżywienie pełne nawet niezłe, niestety drogo nas to wyszło, bo oczywiście oprócz tego na mieście też podjadaliśmy.
Wiecie...kiedyś z rodziną jeździłam do międzyzdrojó, jak była to jeszcze wiocha zabita dechami, uwielbiałam to miejsce, którego niestety już nie ma

(
droga
Grzechotko, Ty się śmiej, ale program jest taki: 1) opowieści o absurdach prl; 2) pochód pod trybunę honorową, na której będą kukły szarych eminencji prlu; 3) wystawa "galeria ludzi dobrej roboty"; 4) atrakcje plenerowe - odsłonięcie 4metrowego słomianego Misia i konkursy; zawody sprawnościowe typu "pakowanie się rodziny do fiata126p przed wyjazdem na wczasy do Bułgarii"; 5) marsz grupy w mundurach ORMO MO; 6) czyn społeczny sadzenie drzewek; 7) dancing
K. jest zachwycony.
aa Grzechotka różowy to ulubiony kolor Wiktora haha - zawsze z kredek i mazakó wybiera różowy i zabawki woli różowe ... co że niby nie powinnam się chwalić ;-)
Sylwia trzymajcie się dzielnie, będzie dobrze! Kto jak kto ale dziewczyny zawsze dadzą radę ;-)
Iza tak jak Ty z odkurzaczem tak ja mam problem z mopem, nie moge przy Wiktorze myć podłogi, bo zaraz chce mnie wyręczyć a jak mu nie dam to ryk niemiłosierny!
Kata to witaj w klubie ściętych, ja też pod wpływem impulsu poszłam się ostrzyć i wyglądam koszmarnie! mam nadzieję, że U Ciebie lepsze wyniki!
Kal.aga :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( bardzo mi przykro!
Ewedja pozdrawiamy ! Trzymajcie się stabilnie!
no to tyle na razie ide coś zjeśc konkretnego, przez cały dzień zjadłam 250 g m&m-sów - 1290 kcal. trochę mnie muli