reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kochane kobietki

u nas dalej trzesie i nie mamy na razie netu, teraz jestem u kolezanki i pisze do was bo o was pamietam i strasznie mi was brakuje :tak::tak::tak:

jak tylko ponaprawiaja slupy i bede miala dostep to na pewno sie odezwe u nas wszystko OK Zaki rosnie jak na drozdzach i strasznie rozrabia

przesylamy buziaki ogromne papa

reklama
He he Kacha właśnie wlazłam na bb żeby to samo napisać Sylwi:tak::tak::tak::tak::tak: Bo dokładnie tak jak pisałaś na początku ciąży stwierdzono że szyjka jest rozwalona i nie wolno mi było nic dźwigać. No ale jak tu nie dźwigać ja Tadziu miał kilka miesięcy:sorry::sorry::sorry::sorry: A potem znów na usg wychodziło że Małgosia jest malutka i napewno termin jest źle obliczony bo niby była co najmniej o trzy tygodnie mniejsza:sorry::sorry: I co?? Urodziła się zaledwie kilka dni po terminie i ważyła tyle ile trzeba czyli 3300g i mierzyła 54 cm:tak::tak::tak: Tak więc Sylwia "głowa do góry".
A tak w ogóle to Sylwuś coś się te bodziaczki rozmnożyły chyba w paczuszce:sorry::sorry::sorry::sorry: Bardzo Ci dziękuję. A w kremowej sukience z bluzeczką w paski zauroczyłam się i przepakowałam torbę na weekend żeby ją zmieścić:tak::tak::tak::tak::tak:

hello

Sylwunia trzymaj sie dzielnie, bedzie dobrze napewno, tylko oszczedzaj sie jak najwiecej mozesz :tak::tak:

Asia skarbie Ty moj, dziekuje za zaintersowanie moja skromna osoba :-):-), nie mialam dzis kompletnmie na nic czasu, teraz tylko wpadlam przeczytalam na szybko bo kuba spi :eek::eek::eek:. A na jakiej ulicy mieszka Twoj brat??

Ewedja kurde wspolczuje, wracaj do nas szybciutko jak to sie skonczy :tak:

Aga przykro mi z powodu meza :-:)-(, co do kubusiow i pysiow to jakos dla mnie one sa dla starszych dzieci, moge sie mylic ale mysle ze dopiero ok 2 lat sprobuje dac kubie. Np soczki LEON tez sa niby takie tego typu a na pudelku jest napisane ze wzbogacone o jakies witaminy i kwas foliowy i odpowiednie dla dzieci w wieku przedszkolnym i straszych.
Po prostu uwazam ze nasze dzieci sa jeszcze za male, nawet czesc dan gotowych jest dopiero po 18 mcu bodajze. Ale to tylko moja opinia, nie neguje tego ze dzieci pija, zawsze sa rozne zdania na jakis temat.

Grzechotka fajne zakupy :tak::tak:

Kasia superowe te butki, pojade po weekendzie do boti i zobacze moze jeszcze beda :tak::tak:

Viki jak tam po wyjezdzie meza, lepiej juz z organizacja ???

Dotka od razu wredna :crazy::crazy::crazy:, a gdzie ze mnie kochasz i teskisz :-D:-D:-D:-D. A i koniecznie na spotkanie ze mna w lipcu zaloz ten sweterek :laugh2::laugh2::laugh2:.

Alex a moze zrob jeszcze Dotce do sweterka taki leginsy z welny z reniferkiem na pupie :laugh2::laugh2: i wspolczuje brzydkiej pogody :no::no:, w polsce pieknie, az chce sie zyc, wracaj do nas :tak::tak:

Kata dawaj foty nowego imagu :-D:-D

i nie wiem co tam jeszcze, dla reszty brygady buziole ogromne jak z Minska do tam gdzie mieszkacie :tak::tak::happy::happy::happy:

a i jeszcze zapomnialam napisac jak bardzo sie ciesze ze Was mam i jakie jestescie jak zwykle kochane.

Gdyby nie wczorajsza Wasza rozmowa o szczepionka to bym nie poszla z kuba :no::no::no::no:, zapomnialam na smierc kiedy mialam isc, wogole nie mialam tego w glowie ze jeszcze trzeba, A wczoraj wieczorkiem pobieeglam do ksiazeczki a tam 18 maja :szok::szok::szok::szok::szok:, rany ale by bylo jakbym przegapila :angry::angry::angry::angry::angry::angry:.
DZIEKUJE KOCHANE :tak::tak::tak::tak:

mloy sie wyspal, pewnie teraz do 21 posiedzimy w komlepcie :-D:-D:-D

paaaaaaaaaa

dziewczynki mam problrm straszny
mały ma biegunkę i strasznie sie martwię bo ona jest taka ze śluzem i śladowe ilości krwi zauważyłam
zaraz idę chyba do Nolu bo nie wiem co to jest
czy któraś z was się z tym spotkała... spodziewam się że to przez gorączkę na zębole ale sama już nie wiem co myśleć

heja znowu
wiecie co to moje dziecko chyba zwariowało siedzi i wyje jak wilk do księzyca albo szczeka jak pies i chodzi na czworakach a do tego bierze do buzi jabłko rozgryza na drobno i pluje nim nie mam juz siły na niego nic sie nie slucha:baffled::angry:

baska oczywiście że może być alergia na wszelakie pyłki i to juz teraz nie ma znaczenia wiek dziecka moja kol,eżanka juz od samego poczatku była mocno na wszxystko uczulona łącznie nawet z własna skórą
ja bede u alergologa dopiuero 29 maja ale jak chcesz to sie spytam

iza a co z reszta ciała ??? ręce blade dekod blady wszystko blade nieee ja tam wole pochodzic trosze na solarium od troszkę jeszcze nikt nie umarł tym bardziej że chodze może 2 razy do roku

iza daj mu jakies leki na zatrzymanie np smekte a do tego gastrolit albo enterol i poczekaj do jutra te ślady to moze byc cos co zjadł a biegunka orzekaja dopiera jak jest wiecej niz 6 kupek bardzo rzadkich dziennie tak więc i tak każą ci czekać jak jutro bedzie tak samao to jedz na pogotowie i opowiedz co jest

Hello,
Może nareszcie spadnie deszcz!
Byliśmy dzisiaj na kontroli, WIktor zdrowiuteńki - huuurrra. Ale do szczepiania dopiero za 2 tygodnie, bo po antybiotyku trzeba czekac minimum 10 dni.
Mój mąż dziś ma impreze firmową i siedze sama jak ten kołek. Padam na twarz bo tygodniu z dzieckiem - chyba odwykłam

mam jak zwykle parę spraw odnośnie morza wiem, że już niektóre pisały ale ja tak po prośbie jeszcze bym prosiła bo nie mam jak się odnaleźć w tym gąszczu... poproszę o jakieś kontakty kwater

http://katalog.wyspa.pl/noclegi/osrodki_wypoczynkowe/
my byliśmy w ośrodku wczasowym relaks...hmmm czasy świtności ma już dawno za sobą, bez atrakcji, ale łazienka w domku była, wyżywienie pełne nawet niezłe, niestety drogo nas to wyszło, bo oczywiście oprócz tego na mieście też podjadaliśmy.
Wiecie...kiedyś z rodziną jeździłam do międzyzdrojó, jak była to jeszcze wiocha zabita dechami, uwielbiałam to miejsce, którego niestety już nie ma :((

magda a co znaczy majówka w stylu prlu idziecie na pochód?:-D:-D:-D:-D
my jutro idziemy na balety z r w sobote bedziemy kaca leczyć więc tylko jakiś spacerek z kuba a w niedzielę...????

droga Grzechotko, Ty się śmiej, ale program jest taki: 1) opowieści o absurdach prl; 2) pochód pod trybunę honorową, na której będą kukły szarych eminencji prlu; 3) wystawa "galeria ludzi dobrej roboty"; 4) atrakcje plenerowe - odsłonięcie 4metrowego słomianego Misia i konkursy; zawody sprawnościowe typu "pakowanie się rodziny do fiata126p przed wyjazdem na wczasy do Bułgarii"; 5) marsz grupy w mundurach ORMO MO; 6) czyn społeczny sadzenie drzewek; 7) dancing
K. jest zachwycony.

aa Grzechotka różowy to ulubiony kolor Wiktora haha - zawsze z kredek i mazakó wybiera różowy i zabawki woli różowe ... co że niby nie powinnam się chwalić ;-)

Sylwia trzymajcie się dzielnie, będzie dobrze! Kto jak kto ale dziewczyny zawsze dadzą radę ;-)

Iza tak jak Ty z odkurzaczem tak ja mam problem z mopem, nie moge przy Wiktorze myć podłogi, bo zaraz chce mnie wyręczyć a jak mu nie dam to ryk niemiłosierny!

Kata to witaj w klubie ściętych, ja też pod wpływem impulsu poszłam się ostrzyć i wyglądam koszmarnie! mam nadzieję, że U Ciebie lepsze wyniki!

Kal.aga :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( bardzo mi przykro!

Ewedja pozdrawiamy ! Trzymajcie się stabilnie!

no to tyle na razie ide coś zjeśc konkretnego, przez cały dzień zjadłam 250 g m&m-sów - 1290 kcal. trochę mnie muli

Magda ale atrakcje:tak:;-)rewelacja!

kurde dziewczyny ze mnie GAPA,pytalam was o te szczepienie a sama zapomnialam o naszym,my mamy w maju...nie wiem cos mi sie ubzduralo, ze mamy w lipcu a tu dzis zagladam do ksiazeczki-18 maja.....dziekuje!!!:tak:

Iza jak maly??
a ja mam sprawe...tylko nie wiem czy ktos tu jest....:baffled:

reklama
fajnie:tak:
no to tak: Krzysio zaczal chodzic pozno, chodzi od okolo miesiaca i od kilku dni chodzi bardzo intensywnie....na spacerkach caly czas na nozkach....i jak przychodzimy do domu-to duzo lezy,wieczorem kladzie si e do lozeczka i po prostu zasypia-bez kolacji....czy to mozliwe,ze tak go meczą te wedrowki,czy ja mam sie martwic (bo sie martwie,ze cos mu dolega)...wiem moze przesadzam....

Do góry