• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
witam sie z rana i zycze milego dzionka

Kata ja mam plastikowe szkla (dziwnie to brzmi :-D:-D), wtedy okularki sa lekkie :tak::tak::tak:.
Soczki nosilam przed ciaza bardzo czesto potem ciaza i po porodzie mialam przerwe, teraz kupilam ale narazie mi ciezko sie przyzywczaic.
Da sie nauczyc w tym chodzic, najgorzej na poczatku :baffled:

Co do laserowej korekcji, chcialambym ale narazie nie mam tyle kasy na zbyciu a poza tym sie boje :no::no::no::no:

hejoo

SYLWIA a powiedz czy Marcel dalej tak wstaje w nocy????/ powiem ci ze chyba zaraził Oliwie bo ta wstaje mi od poniedziałku tak o 2 lub 3 i do 5 lub6 bryka a potem idzie spac dzi wstała o 3 i niespała do 5 i wstała o 6 .40

moje dziecko chce mnie wykonczyc helllp

hihihihihihih

Elcia kuba mi dzis druga noc z rzedu wstal o polnocy z placzem i znow go musialam wziac do lozka i o 1 przekladalam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, nie wiec co mu sie robi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzień Doberek:-):-):-)

Elcia Marcel dalej się budzi i domaga się żebyśmy wzięli go do nas do łóżka ale ja już miałam dosyc takiego spania bo zawsze albo musiałam spac całą noc przytulona do niego, bez jakiejkolwiek zmiany pozycji albo miałam skopane plecy:baffled:
Od kilku nocy jak się budzi to nawet do niego nie idę:no::no: Popłacze kilka minut i zasypia i mam nadzieję, że wkońcu przestanie się budzic wogóle a jak już to nie będzie chciał do nas:-)

Kata ja nie mam wady wzroku ale mój mąż miał kiedyś soczewki i po kilku miesiącach zrezygnował bo po kilku godzinach już mu przeszkadzały i miał strasznie czerwone oczy, jak wampir jakiś:baffled: i powiedział że już nigdy więcej soczewek:sorry2:
Ale może u Ciebie się sprawdzą;-)

Ten mój mały czubek zerwał się dzisiaj o 5.30:szok::szok: Pogniliśmy w łóżku jeszcze do 7, ale oczywiście już bez spania. Potem zjadł śniadanie i poszedł spac, cwaniak jeden:sorry2: a ja przez niego juz na nogach:wściekła/y::wściekła/y:

Dzisiaj wybiorę się chyba na dzidziusiowe zakupy, smoczki buteleczki i inne takie duperelki:tak:;-)

No jak zawsze milion stron jak mnie nie ma.... :wściekła/y:

Nie nadrobię dziś bo mi się nie chce :-p

Wszystkim życzę miłego dnia... :tak::-p:-)

Sobie też oczywiście bo od 11 do 15 mam non stop pracę :-p;-)

hejka,hejka,hejka:-):-):-)

Kata moja Ty Kochana i my wczoraj dostalismy zwrot podatku:tak:hihi....rozliczala nas mama i ona tez zaniosla pity do US, tak wiec nawet nie pytalismy ile mamy zwrotu....myslam ,ze tylko za malego Krzysia i juz, a tu taka niespodzianka-dostaliśmy sporą sumkę-nawet bardziej niz sporą.....niewiem za co? pewnie jeszcze intenet, jakies ulgi.....echhh niewazne....bo jesczze Jutrzenka zrobi mi nalot i mnie sprawdzi:-pi bede musiala oddawac:tak:
A!!!! i dostlismy mandat za przekroczenie jazdy...:-D ale malutki;-)

Mowie Wam neta nie mielismy cały ranek....co za tragedia....tak mi sie nudziło,ze wysprzatałam swoja szafe i wyrzuciałm dwie torby swoich ciuchów, a jaki porządek mam teraz...fiu fiu:tak::-)

Jutreznka buzi buzi dla R:-p

pracujcie ładnie i nie lencie....ihaaaaaaaa:-D:-D

hej hej,
my po spacerku, wizyty u dr z wynikami i dwóch śniadankach, mały śpi a ja dumam z czym zrobić mintaja na parze????????? ehhhh nie przepadam za tą rybą ale była jeszcze tylko panga, którą kiedyś lubiłam ......dopóki mi nie zbrzydziłyście:angry: to teraz dawać tu jakis ładny szybki prosty przepis, no i jakie zioła bazylia i coś jeszcze:confused: muszę jakoś zabić smak:-D
co do soczewek to ja nosiłam przed ciążą, potem mi się coś poprzestawiało i nie mogłam w ciąży nosić. A teraz nie wiem czy się zdecyduję, bo przez te pobudki nocne Marcela do cyca mam straszne sińce, a w okularach mniej widać:-D
Zabieg laserowy miała moja kumpelka z pracy, generalnie nie bolało, wada nie wróciła, a to było jakieś 3 lata temu. Tylko jakiś czas nie można malować rzęs o ile dobrze pamiętam to 1-2 miesiące, raz miała taki atak łez,jakieś parę dni po zabiegu, jak to opisywała to ciekło jej z oczu ciurkiem ale wszystko ok. i trwało to dzień. Po zabiegu była na zwolnieniu chyba miesiąc, bo nie można przesiadywać przed kompem,ale to już pewnie zależy od lekarza.
Odebrałam Marcelkowe wyniki i wszystko ok, :-) juppi

Nie zmieściłam ostatniej kanapki z drugiego śniadania, dota chcesz??
Doczytam Was jeszcze troszkę

i co tam babeczki robita???
ja pracuje :) ale cosik małej przeszkadza bo sie budzi:( no nic ide se kawusie strzelici powycinam troszke
ciał ludziska :) hihihihih

reklama
Iza super z tymi wynikami:tak::tak:ale ulga nieee????
A z czym ta kanapeczka?moze się skusze...oby tylko nie z miesem...bleee....chociaz na zlocie byłam tak glodna i tak zdesperowana,ze zjdałam kiełbaske z grila:-D:-D

Elcia dacie rade przyjechac na Boze Cialo do Gdanska??? spotkalibysmy sie gdzies na plazy z Kasią???

o rany! pranie się skonczyło i nie chce sie samo powiesic....musze ja to zrbic.....;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry