reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dostałam kieckę
noooooo może byc ale musze sobie szeleczki doszyc bo lepiej wyglada generalnie suknią piekna tylko modelka marna:-D:baffled:
ide do pracy

paula zgadlas :)
jutrzenka tak daleko od siebie a takie same problemy...
grzechotka juz nie przesadzaj ze modelka taka zlaaaa gdybs mnie zobaczylaaa heheh
a dla reszty moich ulubionych kolezanek ( z pewnymi wyjatkami ) cukiereczki i ciasteczkaaaaa
czy mialam cos napisac dla kogos ?? jak tak to prosze mnie przywolac do porzadku hehhe

wiesz mysle ze podobnie jak u pani jutrzeny klima ja zalatwila.
a co tam alexis u ciebie ?? kiedy do mnie wpadacie na kawe ??

ja to do wszystkiego sie szykuje jak sojka za morze stefanka.... ale moze jakbys jakies ladne zaproszenie wyslala, zlotem zdobione, lub innym drogocennym kruszcem, to kto wie....:-p;-):-D

oj Alex,Alex...napatrzyłaś się na to całe złoto vipa z Rosji i tez Ci się marzy....:-D

Laski pokarzcie nam te swoje sukienki-zobaczymy jakie z Was modelki:tak::-)
cos robicie ciekawego???
:-):-):-)
u nas zaraz kapiel,jakas mała kolacja....

alex a tobie to sie w du...glowie nie przewrocilo ?? zaproszenie ?? nie dosc ze doznalas zaszczytu ze stefanka wychodzi z propozycja i zaprasza cie do samej jaskini lwa to jeszcze ma mi na tym zalezec ??? ooo nieeeee :))
jedyne co moge ci wyslac to jakas wiazanke hehhe ale nie mam na mysli kwiatow hehhe

reklama
OOOOOOOOOOOOO ktoś tu zdenerwował Stefankę naszą. Strach się bać:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Dzieciaki śpią a ja czekam na YCD. Ciekawe czy dziś uda mi się wytrwać do końca:sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry