reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hejo

u mnie kataru i bolu gardla ciag dalszy :angry::angry::angry::angry:, juz mam dosyc :no::no:

Stefcia lacze sie w bolu, ach ta klimatyzacja, zbawienny wynalazek przy upale zwlaszcza w samochodzie ale i ma swoje minusy, niestety
Pierwszy raz sie tak zalatwilam i kube. w Tamtym roku uzywalismy w samochodzie i nic, w pracy mam w pokoju i czasem sie wlaczalo i tez nic, a teraz w sumie pierwszy raz i juz :angry::angry::angry:

ach jak ja Was lubie jak tyle piszecie, tyklko czemu jak mnie nie ma :no::no:, zawsze kolo 13 sie pojawiacie a ja o 13 od kilku dni w pracy (i jeszcze przez kilka dni) spotykam sie i piszemy procedure :angry::angry::angry::angry:

i nie wiem co tam jeszcze, jutro mam wolne, jade po odbior sukienki z poprawki :tak::tak:, mam nadzieje ze bedzie ok bo juz zaplacona :tak::tak:

co robicie

reklama
wiecie ja juz to YCD ogladam ze znudzeniem. jakos nie ma nikogo wg mnie ciekawego.
kasiu same slodkosci dla ciebieeeeee
chyba juz nie pojde do konca tygodnia do pracy...
alex hmm padlina nie bardzo ale mozesz przywiezc jakiegos mlodego byczka ladnie zbudowanego to chetnie upoluje hehh

Ostatnia edycja:
kasia ja robię koktajle truskawkowe czasem jak nie chce mleka no i kasza tylko truskawkowa

a dajesz mu kasze do mleka???

grzechotka a jak u ciebie ptaszyno ?? dziobiesz troche na boku hehe czy nie chcesz sobie robic kolo piora ??

o nieeeeeee wlasnie zobaczylam ze grzechotka ma 2 posty wiecej niz ja !!!!!!!! toz to skandal ludzieeeee

Hehe witak wieczorkiem...

Stefcia widzę że już przegoniłaś Grzechotkę... ;-):-D
No i powiedz co tobie jest że nie idziesz już do pracy? Chora jesteś? :sorry2:

Grzechotka fajne ciuszki... Aukcje zrobione ślicznie!!! :tak::-)

No a do gaduł co mam pisać? :dry: Nic bo wy do mnie też nic :-p

Jutrzenka zdrowiejcie...

Idę spać... paaaa... :tak:

no prosze moze jeszcze czytac umiesz co grzechotka ?? to juz ludzkie pojecie przechodzi na co te chlopy wam pozwalaja !!
paula przeciez pisalam ze Gajuters to Los Gluteros Panczo Amigos :)) musze ja teraz ciagle przytulac i nie mam czasu na prace.

reklama
Do góry