reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

a moja mała cwaniara wstała o 6 i juz od pół godz spi wrrrrr a mi tak sie spac chce:( ach ta moja łobuziara hihihihihihi

reklama
eja nie chce któras kupić ślicznej sukieneczki na wesele weronika ty masz chyba wesele niedługo :-D:-D:-D:-D
jestem zdesperowana nie mam w czym na wesele iść :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

HEJ

pekła mi zylka w oku i wyglądam jak zombi...
cale oko czerwone:szok:

to tyle bo moj mlodzieniaszek wstal wlasnie z drzemki i łapie mnie za ręke mowiąc :"chodź pisu" musze usiąśc na podłodze podsuwa kartke i kredki i musze malowac....kurde od wczoraj nic innego nie robimy tylko wciaz pisu i pisu....:baffled::sorry2:

ejooooo
ja też mam dziś zły dzień....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
złamał mi się ząb i jestem szczerbata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Triste20.gif

niech mnie ktoś przytuli.......buuuuuu!!!!-muszę iść do dentysty.
jestem dziś u rodziców więc sie wybiorę-ząb do wyrwania!!!!
ubierałam się dziś chyba z dwie godz!!!-nic mi nie pasuje!!!!-nie mam się w co wcisnąć.....-najlepiej dałabym
Peureux08.gif

Stefanko-dziękuję za słodycz.:tak:;-)
Grzechotko-czasem tak,ale Kuba kasz też nie chce jeść-truskawkowej akurat nie dawałam.kupowałam- gruszkę z jabłkiem bananowe wieloowocowe.ale tylko tyle co polizał.:-(
Paula-jak to nic????
Dota-no to zaspokoiłaś moją ciekawość :tak::tak::-D;-)
Kata-a Ty gdzie???
Aga-zdrowa jesteś?
Jutrzenka-jak po nocy lepiej?się czujesz?
Viki-o matko!!!!!

dla reszty cmoki.

Hej.

U mnie dziś sprzontanko:tak::tak::tak::tak: PAnie już mi szorują mieszkanko aż miło. A ja zaraz zmykam na mały spacerek i po stasia do przedszkola. A Staś ostatnio wszedł w kolejny okres buntu i momentami mam go dość. Dobrze że Tadziowi ten bunt przeszedł:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Grzechotka co do ciuszków to faktycznie one są bardziej w rozmiarze 38 a do takiego jeszcze nie zmalałam:-:)-:)-( A kiedyś nosiłam:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: A sukienka weselna to nie pamiętam jak wyglądała i i ile kosztowała:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

My po spacerku....teraz mały odpoczynek, Mufinek zasypia a ja sobie troche pocwicze....jak nie pojde spac to zajrze potem....;-)

Majoszka dasz rade!!!:tak: Viki a od czego takie żyłki pekaja? kurka i jeszcze przed samą komunią, czy to minie?:baffled:

yyyyy.....yyyyyy.....dobra na chiwle obecną tyle:-):-):-)

raz dwa trzy i juz mnie nie ma!:-D:-D

kurcze kolejn dzien walki z grzechotka na posty. juz nie daje rady...wykancza mnie to. ona jest taka zimna i tak bardzo mnie chce pokonac...pomozcie mi.

reklama
stefa heheheh:-D:-D:-D ja wręcz się nie udzielam żeby ci fory dać :-D:-D

elcia nie wiem co nie tak po prostu jakoś mi się nie podoba teściowa i radek mowią że super ale ja nie jestem przekonana może dlatego że w sumie to chciałam coś innego a za namową mamy kupiłam tą
głównie problem wydaje mi się w tym ze jestem za wysoka do niej odcięcie powinnam mieć w pasie a mam pod cyckami a nie tak powinno być
weronika sukienka jest naprawdę śliczna i kupiła bym ja jeszcze raz gdybym wiedział że bardziej bedzie mi sie podobała na mnie
a tu sukienka
627685209

i jest dokładnie taka jak na zdjkęciu lekko błyszczy sie koronka ma fiszbiny w gorsecie więc ładnie trzyma biust

kasia powiodzenia i zostaw sobie kilka zębów przydadza się:-D:-D

zombi wpadnij na allegro za 7 h i policytuj mnie co????wczoraj tak zgrabnie poszło

Ostatnia edycja:
Do góry