reklama
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
eja nie chce któras kupić ślicznej sukieneczki na wesele weronika ty masz chyba wesele niedługo 

jestem zdesperowana nie mam w czym na wesele iść

jestem zdesperowana nie mam w czym na wesele iść

HEJ
pekła mi zylka w oku i wyglądam jak zombi...
cale oko czerwone
to tyle bo moj mlodzieniaszek wstal wlasnie z drzemki i łapie mnie za ręke mowiąc :"chodź pisu" musze usiąśc na podłodze podsuwa kartke i kredki i musze malowac....kurde od wczoraj nic innego nie robimy tylko wciaz pisu i pisu....

pekła mi zylka w oku i wyglądam jak zombi...
cale oko czerwone

to tyle bo moj mlodzieniaszek wstal wlasnie z drzemki i łapie mnie za ręke mowiąc :"chodź pisu" musze usiąśc na podłodze podsuwa kartke i kredki i musze malowac....kurde od wczoraj nic innego nie robimy tylko wciaz pisu i pisu....

kasiamaj
mama 2007/2010
ejooooo
ja też mam dziś zły dzień....

złamał mi się ząb i jestem szczerbata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
niech mnie ktoś przytuli.......buuuuuu!!!!-muszę iść do dentysty.
jestem dziś u rodziców więc sie wybiorę-ząb do wyrwania!!!!
ubierałam się dziś chyba z dwie godz!!!-nic mi nie pasuje!!!!-nie mam się w co wcisnąć.....-najlepiej dałabym
Stefanko-dziękuję za słodycz.
;-)
Grzechotko-czasem tak,ale Kuba kasz też nie chce jeść-truskawkowej akurat nie dawałam.kupowałam- gruszkę z jabłkiem bananowe wieloowocowe.ale tylko tyle co polizał.:-(
Paula-jak to nic????
Dota-no to zaspokoiłaś moją ciekawość

;-)
Kata-a Ty gdzie???
Aga-zdrowa jesteś?
Jutrzenka-jak po nocy lepiej?się czujesz?
Viki-o matko!!!!!
dla reszty cmoki.
ja też mam dziś zły dzień....

złamał mi się ząb i jestem szczerbata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

niech mnie ktoś przytuli.......buuuuuu!!!!-muszę iść do dentysty.
jestem dziś u rodziców więc sie wybiorę-ząb do wyrwania!!!!
ubierałam się dziś chyba z dwie godz!!!-nic mi nie pasuje!!!!-nie mam się w co wcisnąć.....-najlepiej dałabym

Stefanko-dziękuję za słodycz.

Grzechotko-czasem tak,ale Kuba kasz też nie chce jeść-truskawkowej akurat nie dawałam.kupowałam- gruszkę z jabłkiem bananowe wieloowocowe.ale tylko tyle co polizał.:-(
Paula-jak to nic????
Dota-no to zaspokoiłaś moją ciekawość

Kata-a Ty gdzie???
Aga-zdrowa jesteś?
Jutrzenka-jak po nocy lepiej?się czujesz?
Viki-o matko!!!!!
dla reszty cmoki.
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Hej.
U mnie dziś sprzontanko

PAnie już mi szorują mieszkanko aż miło. A ja zaraz zmykam na mały spacerek i po stasia do przedszkola. A Staś ostatnio wszedł w kolejny okres buntu i momentami mam go dość. Dobrze że Tadziowi ten bunt przeszedł

Grzechotka co do ciuszków to faktycznie one są bardziej w rozmiarze 38 a do takiego jeszcze nie zmalałam:-
-
-( A kiedyś nosiłam

A sukienka weselna to nie pamiętam jak wyglądała i i ile kosztowała

U mnie dziś sprzontanko

Grzechotka co do ciuszków to faktycznie one są bardziej w rozmiarze 38 a do takiego jeszcze nie zmalałam:-

dotaZ
Fanka BB :)
My po spacerku....teraz mały odpoczynek, Mufinek zasypia a ja sobie troche pocwicze....jak nie pojde spac to zajrze potem....;-)
Majoszka dasz rade!!!
Viki a od czego takie żyłki pekaja? kurka i jeszcze przed samą komunią, czy to minie?
yyyyy.....yyyyyy.....dobra na chiwle obecną tyle:-):-):-)
raz dwa trzy i juz mnie nie ma!

Majoszka dasz rade!!!

yyyyy.....yyyyyy.....dobra na chiwle obecną tyle:-):-):-)
raz dwa trzy i juz mnie nie ma!

kasiamaj
mama 2007/2010
zaraz idę do zębologa
mam nadzieję że nie zrobi mi tak jak ten gość ma.......
mam nadzieję że nie zrobi mi tak jak ten gość ma.......

reklama
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
stefa heheheh

ja wręcz się nie udzielam żeby ci fory dać 

elcia nie wiem co nie tak po prostu jakoś mi się nie podoba teściowa i radek mowią że super ale ja nie jestem przekonana może dlatego że w sumie to chciałam coś innego a za namową mamy kupiłam tą
głównie problem wydaje mi się w tym ze jestem za wysoka do niej odcięcie powinnam mieć w pasie a mam pod cyckami a nie tak powinno być
weronika sukienka jest naprawdę śliczna i kupiła bym ja jeszcze raz gdybym wiedział że bardziej bedzie mi sie podobała na mnie
a tu sukienka
i jest dokładnie taka jak na zdjkęciu lekko błyszczy sie koronka ma fiszbiny w gorsecie więc ładnie trzyma biust
kasia powiodzenia i zostaw sobie kilka zębów przydadza się

zombi wpadnij na allegro za 7 h i policytuj mnie co????wczoraj tak zgrabnie poszło

elcia nie wiem co nie tak po prostu jakoś mi się nie podoba teściowa i radek mowią że super ale ja nie jestem przekonana może dlatego że w sumie to chciałam coś innego a za namową mamy kupiłam tą
głównie problem wydaje mi się w tym ze jestem za wysoka do niej odcięcie powinnam mieć w pasie a mam pod cyckami a nie tak powinno być
weronika sukienka jest naprawdę śliczna i kupiła bym ja jeszcze raz gdybym wiedział że bardziej bedzie mi sie podobała na mnie
a tu sukienka
i jest dokładnie taka jak na zdjkęciu lekko błyszczy sie koronka ma fiszbiny w gorsecie więc ładnie trzyma biust
kasia powiodzenia i zostaw sobie kilka zębów przydadza się

zombi wpadnij na allegro za 7 h i policytuj mnie co????wczoraj tak zgrabnie poszło
Ostatnia edycja: