reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hmmm...Grzechotka szkoda,ze Ci sie nie podoba,tzn Ty w niej...kiecka fajna!!! i tanio ją kupiłaś...i Wy macie to wesele teraz w sobote??? czasu duzo nie masz;-)

Oj Kasia,Kasia:-D

reklama
Hejooo!!!

Grzechotka na ostatni moment to ciekawe co wykombinujesz... :sorry2:;-)

Viki... współczuję... wczoraj byłam u siąsadki bo 3 dni temu urodziła synka i potrzebowała pomocy przy kąpieli... w czasie porodu też pękło jej naczynko w oku i pół oka ma czerwone... No nieciekawie to wygląda... Może okulista ma na to jakąś radę... ;-)

Stefcia no śpi się normalnie jak i w prostych... :-D:-D:-D

A nie jak na chmurce Alex :-D:-D:-D:-p:-p:-p

Kasiamaj a który Ci się ukruszył? Z przodu? :sorry2:

Weroniczka bunt to chyba norma w różnym wieku... :sorry2:;-):-)

No i tak jak wspomniałam wczoraj miałam przyjemność wykąpać dwudniowego maluszka... :tak::-):-):-) Jeju ja normalnie nie iwerzę że Julka była taka malutka... ale ten czas leci... szok... A skubaniec krzyczał... Jak tylko ktoś mu się dobiera do pieluszki to od razu wrzask... :-D cudo...

Idę wieszać pranie i mieszać masę do wafli :-p:-p:-p chce ktoś? Zapraszam... :-):tak:

Grzechotka fajowa ta sukienka:tak::tak::tak::tak: Kurcze. Gdybym była pewna że dobrze w niej wyglądam:baffled::baffled::baffled: A powiedz mi ona to odcięcie faktycznie ma zaraz pod biustem? Bo ja w włśnie w takich najlepiej wyglądam bo jestem szroka w pasie a stosunkow wąska pod biustem i w biodrach:sorry2::sorry2:

już jestem po.........znieczulił mi pół gęby że aż nos mam drętwy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:-bleeee-wyrwał mi 4-kę
i do poniedziałku ewent.wtorku mam się zastanowić co dalej.......
albo korona za 550zł.
albo wyrwać korzeń i protezka na 2 ząbki ok 200zł.
albo nic i babka szczerbatka.......

grzechotka wiem o czym mowisz bo ja tez jestem dosc wysoka i zawsze mam problem z kupieniem zakietu z wcieciem bo wypada mi nie w pasie tylko tak pomiedzy "pod biustem" a pasem co w sumie wg mnie znieksztalca sylwetke.
paula nie wierzeeee na pewno masz lepiej niz wszyscy...

No to Kasia masz do myslenia...nie zazdroszcze:tak:

Kata zdrastwuj diewacka:-D
Jak tam przemyslalas plan podrywu...bo wiesz jak rezygnujesz to ja jestem nastepna w kolejce....dobrze ,ze nie ma Alex bo by sie tu zaraz kłociła:-D:-D

kasia maj szczerbatosc tez ma swoje uroki ( hehe jeszcze nie wiem jakie ale cos sie wymysli )

Hehe Kasiamaj no to nieźle... A 4 to mocno widać... I nad czym myślisz? Może nad ostatnią opcją :-D:-D ale jestem... koleżanak cierpi a mi tu do śmiechu ale to przez tą babkę szczerbatkę... :-D:-D:-D

reklama
:-D dota jakoś czasu mało! wiesz muszędopracować plan w każdym szczególe żeby nie zawiódł ;-)
a alex może juz coś działa ze złotym chłopakiem? nie ma jej :confused:;-)
kasia współczuję :-( u mnie do roboty jeden ząb na dole i to szybko bo też stanę przed takim wyborem.

Do góry