reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ja również się witam i zmykam zaraz.

Żle się dziś czuję bo miałam ciężką noc. Małgosię bolał brzuch i strasznie płakała przez godzinę aż wreszcie obudziła Tadzia. No i musiałam wziąć obydwojga do naszego łóżka. W efekcie nie mogłam spać do północka. A potem malutka przbudzała się od 3 co kilka minut więc znów tylko przysypiałam. I efekt tego jest taki że głowa mnie napiernicza tak że chyba zaraz eksploduje mi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a przez ten ból jest mi niedobrze:(

Kasiamaj dzięki za wiadomości od alergologa.

reklama
Weroniczko-współczuję...życzę spokoju-żeby głowa nie dokuczała :tak:-nie ma za co!!!!-myślę że i tak powinnaś sprawdzić u swojego alergologa -wiesz co inny to inne diagnozy.ale co ???-macie jeszcze te objawy???

ja się melduję :-)
ale niewiele przeczytałam i bardzo przepraszam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

kasiamaj- mam wózek po małym ,ale chyba się w nim nie zmieszczę:angry:
weroniczko- spokojniejszej nocki ci życzę

nie mam weny, normalnie nie wiem co pisać:sorry2:

chyba będzie burza u nas tak jest duszno i ciężko się oddycha:baffled:

hejka:-):-):-)
oooooooo dziewczyny cięzko pracują:tak:;-)
I ja sobie popracowałam...pieknie wysprzątałam mieszkanko na błysk:-)
ach taka zdolna jestem...same widzicie:tak:chyba się zatrudnie jako sprzątaczka...no bo chociaz to dobrze mi wychodzi i bardzo to lubie:cool2:

Obiadki porobione?
Mufinek jeszcze śpi ale juz trzecia godzinka mu leci to zaraz pewnie wstanie i moja druga połowka banana (czy jakos tak) zaraz przyjedzie:tak::-D
pozdrawiam cieplutko i milutko!!!
:-):-):-)
Smiley-IPB-283.gif

Ja tez sie witam.....:-)
Mialam dzis isc do tej grupy co zawsze.... ale ze Oliwier ma katarek, to nie bede zarazala innym dzieci.... a tam przychodza nawet takie maluszki 3miesieczne, wiec zostalam... I tez jak Dotka- mam wysprzatane :tak:Zaraz za prasowanie sie wezme. Bylismy natomiast na godzinke na rowerku, a teraz maly padl....

Przyszedl do mnie dzisiaj folder pensjonatu, nad morzem, gdzie bede jechala w czerwcu z mama i Oliwierem.... musze powiedziec ze nie moge sie juz doczekac.... slicznie to na fotkach wyglada.... tylko zeby pogoda byla......:confused:

reklama
Do góry