reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hejka z wieczora... :-)

Od razu widać po forum że pogoda się poprawia... :tak: u nas dziś koło 18- 20 stopni było... :tak: fajnie że ciepło wraca :tak:

Kasiamaj nie przejadłam się ;-) torcik, ciasto, paluszki... po troszku ale jakoś brzuszek mam wzdęty... :baffled: A w domu mam pyszną szarlotkę z brzoskwinkami, wczoraj piekłam :tak: i już mało co zostało... :-p
A może zamów sobie przez allegro ten bidonik? Po co latać i szukać... ;-)

Werka z prezentu baardzo zadowolona... Ale ona ma hopla na punkcie koni... :shocked2::cool2:
jak ją odstawiali od smoka to poszli do sklepu i w zamian za wybranego konia oddała pani sprzedawczyni smoka... dobry patent... ;-):-)

Viki... obetnij :tak::-) fajna zmiana na wiosnę :-):tak:;-)

Stefa wracaj do zdrowia ;-) i Gaya też niech pędzi choróbsko...

Asia napisz tą pracę i będziesz miała spokój... a tak to prześladuje Cię ciągle myśl o zaległościach w pisaniu :-p

Do nie wymienionych buuuziakiii... :-):-):-)

reklama
Paula-jak nie znajdę w najbliższym czasie to zamówię....:tak:

dziś zwiększyłam pojemność niekapka avent-i zamiast tego kubka-dokręciłam kubek z butelki-ten 300ml. bo młody 200 wyciągnął od razu i musiałam dolewki robić....a tak czasem jeszcze mu zostanie :-D:tak:

jestem.........:tak::tak::tak::tak:

ale tylko chyba ja.....:-:)-:)-:)-(

i też idę sobie.....
jutro wstajemy przed 5-tą tym razem ja zrobię Kubie pobudkę :tak::tak::-p

dobrej nocki baboszki

Ostatnia edycja:
Hej!
Kasiamaj, no coś Ty. Przecież ja się w ogóle nie gniewałam :-)
Paula, łatwo mówić, ale gorzej się za to wziąć. Brak czasu na wszystko. :-(

Poza tym jesteśmy po szczepieniu ostatnim i jak na razie wszystko ok. Mały nawet nie jęknął. Na razie efektów ubocznych brak, choć Fifek był trochę rozdrażniony i nawet na spacerze nie chciało mu się chodzić.
Idę chyba spać. Jestem zmęczona jak diabli. Nawet klasówek mi się nie chce sprawdzać nie mówiąc o pisaniu. Olać to...
Dobrej nocy!

reklama
Do góry