reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Stefanko-ja nie wiem-nie pomogę:no:
Jutrzenko
-to te wywrotki są w intermarche.
65000.jpg

reklama
kasia reakcji zero :-) wczoraj zjadła trochę mięsa ze środka kurczaka - zmieszałam z ziemniakami i też spoko ;-) tym razem mięsna się robi :-)
stefcia ja kiedyś wrzuciłam ale nie pamiętam :baffled: chyba jest tam jakaś funkcja video google czy cuś :confused:

w ogóle dzień dobry słonecznie poniedziałkowo!

wybywamy na dwór bo gorrrrąco więc będę tradycyjnie na drzemce ;-)

hej

kata jeny o 6:26 dziecko na podwórko wypędzasz już nic dziwnego że zjadła kamień chciała w domku dłużej posiedzieć na nocniku:-D:-D:-D:-D:-D swoją droga dobrze że wyszedł ten kamyk drugą stroną

stefka wrzuycasz filmy tak samo jak zdjecia tylko dłużej przechodzą

my wczoraj na spacerze pólł dnia bylismy w soboite na zakupach bo przecież musiałam sobie jakąś kiecke kupić i kupiłam w H&M ale fajna prosta tania i sexi :-D:-D:-D t6aka jak chciałam
juz sie nie mogę doczekać tego wesela jedzeimy juuz w czwartek:-D:-D

mam takiego lenia że szok sprzatać trzeba a mi sie nie chce baaaardzo co tu zrobić żeby mi sie chciało tak jak mi się nie chce????:-D:-D:-D

miłego dzionka

witam poniedziałkowo
u nas też ładna pogoda,na razie siedzimy w domku,a potem ruszamy na zakupy.
no i jeszcze mamy wyjazd do naszej alergolog.-ciekawe co powie???
Weroniczko-miałam pytać tylko o trawy????
Kata-to super!!!
Grzechotko- suknia już jest to teraz tylko czekać nas imprezkę zostało...;-)
co u reszty mamusiek???

a miałam zapytać czy Wasze maluszki pijąc z niekapka Avent też ciągną bokiem???bo Kuba nie trzyma Kubka na wprost tylko jakoś bokiem pije.....:baffled:

ahoj załogo:)
mała wstała o 6 :( ło matko i teraz marudna i pewnie za jakas godz pójdzie spac :\
KASIAMAJ moja pije z bidonu :)
i co tam jeszcze ??hmmmm tez mam lenia nic mi sie niechce wrrrrrr
nawet siedziec mi sie niechce :( blllleee

Elcia-witaj...;-) ja mama zamiar kupić bidon-tylko że u nas nie mają musze sie rozglądnąć w większym mieście....może jutro J zobaczy w Bydgoszczy.....???
bo ten Avent-przereklamowany jak nic.....-moim zdaniem.

reklama
witam z pracy :angry::angry:, ale mi sie nie chcialo :no::no:

Kasia u nas tez bidon, kubkie mam 2 ale na poczatku kuba nie chcial w nich pic a teraz nie probowalam mu dawac bo slomka mu super idzie

Stefcia mi sie tez wyaje ze tak samo ale nie jestem pewna.

oooooooo moja siostra, jak ja tesknilam :tak::tak::-):-)

paaaa

Do góry