Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie mam pojęcia o co jej chodzi... :-(
moja nieraz też wstaje z płaczem i nieraz danie picia pomaga ;-) zresztą widzę, że ma sucho w buzi 
ale wcześniej to chyba osiwiejemy :-)
i nie jest mi za ciepło! a t. zamknął dzisiaj okno w kuchni bo zmarzł a ja się zastanawiałam co tak duszno i dlaczego kiniek się tak często budzi
ochrzaniłam go z rana, powiedział, że będzie dodatkowo nakrywał się kocem ;-)
wielkości dużego paznokcia, na szczęście okrąglutki a nie kanciasty. w końcu jakiś połknęła bo do tej pory tylko ciućkała. a ja się zastanawiałam dlaczego głodna nie chodzi jak on wypełniał jej cały żołąd
kurde - muszę ją bardziej pilnować 

-mówię do J..że zaraz wyjdę z domu i wrócę wieczorem,tak mnie to wszystko dobijało.

;-)
-te nasze dzieciaki to miewają pomysły.

. Podlączyl kabelek i chcial sprawdzc, zakrecil kolem i kuba sie przestraszyl bo uslyszal i teraz wyje w lozeczku 

. Jakby nie mogl tego zrobic wczesniej 

, jak ona go polknela
Ale gigantka 

co nie czyta dokładnie,
mam na myśli asię
bo ja o ciebie pytałam, ale nie zauważyłaś
;-)(oczywiście nie gniewam sie bo każdej z nas to sie zdarza)

o matko

a z tym piciem to kata ma rację, ja daję Łukaszowi pić jak tylko się zbudzi i nie ma takich płaczów

nie wiem co ci poradzić

buziaki dla wszystkich cmok cmok

No i jak jutro bedzie pogoda, to bedzie jazda testowa...tzn jazda testowa byla, ale taka krotka w sklepie....zobaczymy jak sie to cudo sprawdzi na drodze.....:-)
Masz nie lada klopot teraz, no bo karac, to tez nie jest wyjscie.....
;-):-) Dobrze, ze nie ostry jakis..... a swoja droga musial zasmakowac jej, skoro nie wyplula....

;-);-);-)

A wymieniać wszystkich nie chcesz, bo nas nie pamiętasz. Przyznaj się, no..;-);-);-)