reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Aloha:-)

Ja właśnie ze sklepu wróciłam. Marcel śpi i tak sobie myslę czy też nie pójsc kimnąc się trochę:confused::blink:

Viki współczuję:-( U Ciebie ciągle coś się dzieje, jak nie żyłka to migrena, jak nie migrena to ciśnienie.

Ja jestem załamana bo Marcel od jakiegoś czasu wstaje o 5.20:szok::wściekła/y: Myślałam, że to chwilowe ale jemu chyba w krew już weszło bo dzien w dzień jak z budzikiem o 5.20 słyszę mamaaaaaa:-D
O tyle dobrze, że jeszcze do 7 pognije ze mną w łóżku i bajki oglądamy:tak: No ale ja już nie śpię:-:)wściekła/y:

reklama
Hej kobitki
młody śpi duży chyba też odleciał....wpadnę do Was na chwilkę i skikam do sąsiadki zobaczyć jak się ma -dwa dni temu wróciła ze szpitala.

Stefanko-i jak dziś się czujesz -lepiej???
Paula-miłego Tobie także!!!!
Viki-trzymaj się -zdrówka!!!!
Sylwia-Kuba był troszkę lepszy od Marcela i wstał o 5:40:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:-u nas też wykańczają mnie te poranne wstania.....-kiedy to się zmieni!!!! najpóźniej to jakoś po 6-ej się budzi tak do 20 po!!!1

miłej sobotki babulki moje!!!!

ale frekwencja :szok::szok::szok:

Kuba lezakuje, ja ide obiad szykowac.

Viki jaka starosc :confused::confused:

Stefcia zyjesz???

Kasia i Tobie rowniez :tak:

A gdzie reszta??, halo wstawac juz po poludniu :-):-)

Hejka.

Ja co prawda już dawno nie śpię ale jestem potwornie zmęczona. Wczoraj w Krakowie była noc muzeów i byliśmy w muzeum lotnictwa. Było super tuż obok właśnie dmuchanego balonu latającego. Chłopcy byli zachwyceni a Tadziu na widok buchającego ognia śmiała się i klaskał w rączki. Ale efekt tego dziś jest taki że wszyscy jesteśmy nie wyspani:confused::confused::confused::confused: No z wyjątkiem Małgosi bo ona sobie smacznie spała w wózeczku:tak::tak::tak::tak::tak:

A po za tym nie mam humoru bo wczoraj dosłownie o minutę rozminęłam się z kurierem i moją nową maszyną do szycia:-:)-:)-:)-( I teraz muszę do poniedziałku czekać :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( I do tego mam problemy wychowawcze ze Stasiem. Zrobił się bardzo niedobry i nieposłuszny od kiedy poszedł do przedszkola:-:)-:)-( A kiedyś był taki karny.

Hej ja już po robocie.. właśnie wcinam obiad... ;-) fasolkę z wczoraj... mniaaam... ;-)

Viki współczuję ;-) No i mam nadzieję że V wróci na czas ;-)
aaa i fajnie że mama do Ciebie przyjedzie... :-);-) to już po szpitalu jest?

Sylwia, Kasiamaj to jeszcze nie macie źle... Ja przez około 2 miesiące miałam ciągle pobódki koło 4:30-5:00 :szok::baffled: wykańczało mnie to okrutnie ale teraz zdarza się że wstaję przed młodą bo ona potrafi do 8 spać... czasem troszkę dłużej... :shocked2::blink::cool2:

Weroniczka może bunt Stasiowi minie... ;-)

Ostatnia edycja:
Ale ja już nie wiem jak mam postępować. Boję się żeby nie popełnic jakiegoś błędu żeby potem nie wyrusł z niego zły człowiek:-:)-:)-:)-( A teraz rtak się zachowuje:-:)-:)-:)-(

ach... nic nie słucha, bije Tadzia, kłamie, wyzywa Tadzia od głupków, krzyczy na męża itd. Mówię Ci Paula ręce mi opadają a serce płacze.

reklama
Ojej to nieciekawie... :zawstydzona/y: ehhh wszystko przede mną... :zawstydzona/y::sorry2:
No przedszkole na pewno dokłada do tego swoje trzy grosze... Nawet Asia widzi że Filipek w żłobku niedobry się zrobił... przykra sprawa jak się tak dziecko zachowuje ale może to przelotne...

Do góry