reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam

ja juz gotowa na wyjscie, uczesana, umalowana pije kawke, jak R wroci ubieramy sie i jedziemy

Asia tez mnie boli glowa przez ta pogode, juz nurofen lyknelam.
A i o Joannie, Grzechotce, Elci i Moni zapomnialas :-p:-p:-p

R przyjechal, paaaaaaaaaaa

reklama
aloha aloha :)
ASIA własnie a do mnie nic?????buuuuuu ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,to moje łzy zraniłas mi serce:(
dla całej reszty cmok cmok cmok :)
a i mnie tez główka boli i tabsa musze łyknac:)
paaaaaaa

I ja sie witam w deszczowa niedziele..... glowa jeszcze nie boli, oby nie rozbolala....
A skoro leje jak z cebra, to pewnie jazdy testowej oliwierkowego rowerka nie bedzie dzis......:-:)-(
Milej niedzielki :-)

witajcie nidzielkowo!!!!

szkodnik zasnął nam w samochodzie jak wracaliśmy z porannej kawki.udało mi się go rozebrać i położyć do łóżeczka.
a ja właśnie wsuwam sobie rogaliki.:tak: i jestem już po % -do kawki popijaliśmy ajerkoniak.:cool2:-ale tylko dwa małe kielonki.:-D-żebym tu na jakiegoś chlora nie wyszła :-D:-D

Elcia
-jak Ci tak smutno przez tą Aśkę to ja Ci mojego pluto prześlę on Ci pośpiewa-może się rozweselisz???
p3.gif

Jutrzenko-pytałaś kiedyś o samochody....dziś byłam w Intermarche i widziałam wielkie ciężarówki-wywrotki WADER-a z akcesoriami do piasku (wiadro łopatka grabie i foremki)cena niecałe 60zł,-coś na podobę tej co Kuba ma z nią forkę.(wejdz na NK)
Aga-tak wrócił....że aż się zdziwiłam że wczoraj tyle zjadł obiadu-miseczkę zupki rybnej i rybę z ziemniaczkami.:tak::tak::tak:-ciekawe jak dziś????
Alex-jest ok!!!-dzięki że pytasz.
Asiu-może masz rację.....może to pogoda???-zwalimy na pogodę...:-D:tak:;-)
z tymi godz.wstawania to u nas identico....często sie Kuba nabiega wymęczy...a wstaje tak szybko-teraz jak robiliśmy w piątek grilka-to poszedł spać o godz.póżniej i co.....???....i stał tak samo co zwykle!!!!

a gdzie są Paula???Stefanka???Kata???Dota????-no co z Wami???

miłego dnia:tak:

my dzis wstalismy o 11 :)) Gajutek sie bawil a my spalismy heheh no ale co robic jak taka pogoda deszczowa ??
asiu jeszcze troszke jest glutorem ale juz bardziej kaszlatorem! ale nie ma juz tempy wiec mysle ze bedzie gitesik
moje plecy juz lepiej hehe pomaga noszenie dziecka na rekach hehe mam nadzieje ze to jakas chwilowa sytuacja...
kurcze zastanawiam sie czy gdzies nie skoczyc na zakupy malutkie chociaz juz troche pozno...

Kasiamaj - przez jaką "tą Aśkę"? Wypraszam sobie :wściekła/y::wściekła/y:
Elcia, no co Ty?! Przecież ja o Tobie pamiętam, tak samo jak Ty o mnie:tak::tak::tak: Tak samo jak i o innych dziewczętach:-)

Ale mi się spać chce. Nic to jednak. Trza się w końcu za papierkową robotę wziąć.

a my dzisiaj cały boży dzionek na dworze - prócz spania i jedzenia oczywście ;-)

rano w kościółku choć z mszy nic nie wyniosłam bo
po 1. były komunie
a po 2. młoda cały czas fruwała.
no ale nic, dopóki jest mała to tak musi być :tak: na pożegnanie wszystkim z wózka pa pa robiła jak jechaliśmy do domu a każdy jej odmachiwał i się śmiał :-D
normalnie jakby pielgrzym przechodził :-D

a po drzemce i obiadku poszliśmy na festiwal rodzinny do kościoła w mieście (tak na marginesie: miasto 65 tys. mieszkańców a każde osiedle ma swoją parafię - w sumie jest ok 10 kościołów :baffled:). chciałam zobaczyć jak młoda zareaguje na głośną muzykę i tłumy ;-) a ta gwiazda w swoim żywiole! :szok: na estradę tańce odstawiać :-D wszędzie chciała wleźć a jak obertasa tańczyli to chętnie by dołączyła! musiałam ją mocno trzymać żeby mi się nie wyrwała :-D
oj t. miał rację, że tancerka wyrośnie bo w ciąży tańcowałam :-D tylko mówił, że go-go :-D:-D:-D

Asiu-przez "tą Aśkę"-bo czemu zasmucasz Elcię???i łamiesz jej serce:tak::tak::tak:-nunununu:-);-)-oj...chyba się nie gniewasz???:confused:;-):-p
Kata-a jak tam reakcje na mielonego???-Kinia tancereczka :-D:-D:-D:-D
impra była
Musique37.gif
to co dziewczyna będzie w miejscu stała.....:-D:-D
jak jej nogi same chodza........

a my dziś byliśmy w lesie na spacerku potem w stadninie koni-Kubie tak sę podobało że płakał i nie chciał wejść do samochodu -bo koniki były ważniejsze......:-):-):-)

hello!!!
a ja dzisiaj byłam w pracy bo dziad w domu a potem obiadek i poszliśmy z szogunem na spacerek i na kawkę a teraz już śpi wykąpany i najedzony :tak:;-):-D
i poczytam co u as:tak:

reklama
Do góry