reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witka

a ja zaraz jade do domu kultury na kolejny etap "wierszowania" Damiana:-)
i wiecie co..od kilku dni mysle nad obcięciem włosów..na krótko..cos tak jak ta co wygrała wczoraj taniec z gwiazdami...

co myslicie???
obciąć czy nie?:sorry2::zawstydzona/y:

reklama
hello-my już wrócili.....:-p
zakupy zrobione,pralka nastawiana-czekamy na J.zaraz wstawiam kartoflaki.:tak:

Viki-hmmm....nie wiem?-myślę że w tych Ci ładnie ;-)
Elcia-tutaj
Coucou21.gif

Jutrzenko-i jak Ci się pracuje???
Data-wpadaj wpadaj.......:-D

viki obcinaj! :-p fryzurka bardzo twarzowa i filigranowa :tak: ja tam lubię krótkie włosy więc namawiam :-)
grzechotka nie nie nie poszłam dopiero ok. 11 :-) obiad ugotowałam, posprzątałam i siuuu na dwór! a moje dziecko najadło się kanapką razem z koleżanką-rówieśnicą - no sęp jeden :-D muszę jej robić na dwór... kanapka była z twarożkiem a w domu nawet nie ruszy :no:

chyba się oddalę bo przyszły mi książki... i tak mnie ciągnie do czytania ;-)

Hejka wpadłam się przywitać...

Zaraz ma strzyżonko a potem śmigam z Julcią do mojej chrześnicy... Ma dziś 3 urodziny :tak::-) i lecimy na torta :-p;-):-)

Kupiłam jej pościel z kucykami Pony i wypełnienie do tego bo w łóżeczku ma 90x120 a te z kucykami są najmniejsze 100x130 :tak: ale się ucieszy... :-):-):-) Generalnie Werka ma fioła na punkcie koników...

paaaa.....

jeeeeny ale sie nasprzątałam nagotowałam naprasowałm ufffff zmeczyłam sie a jeszcze zaraz do pracy lecę musze sie tigerem wspomagac bo kawa nie wystarcza i jakos mi ostatnio nie smakuje

wiki obcinać!!!!!

kasia ja to już dawno aventa out zrobiłam bo niekapek a lało sie z nego strumieniami:-D:-D:-D teraz mamy bidon ze słomką nuby i nawet jak potrząsa to nie leci hehhehehe kuba załamany z t3ego powodu jest:-D:-D:-D

ooooo słysze swojego wyjca na podrrku z babcią :-D:-D:-D:-D

lece do pracy papapa

reklama

no hej babeczki
a co tu taka frekwencja???
gdzie Wy są????
meldować!!!!!

muszę się Wam pochwalić
jakiego mam fajnego meżusia-dziś nazrywał dla mnie konwalijek i przyniósł mi duży bukiet leśnych konwalii.-ale mi w domu pachnie :tak::tak::tak:

wróciliśmy od alergolog....i już sama nie wiem....???wydaje mi się że babka strzela...z diagnozą.niby wyszło Kubie uczulenie 1kl.na mleko,jajko,czekoladę.
i jak pytam co może jeść to ona mi na to że wszystko!!!!-jogurty serki........tylko nie w czystej postaci......w czystej nie daję a....kaszke na brzuchu ma nadal????
mówiła że jak dostaje zyrtec-to mu tą alergię wstrzymuje......
wizyta za 2 mies.

Weroniczko-i tak....pytałam o pyłki traw...odpowiedziała mi że jak najbardziej takie małe dzieci też mogą być uczulone!!!!:tak:-objawia isę to np.katarem-łzawiącymi oczkami,kaszlem,a nawet astma!!!-kurcze!!!!
dla przypomnienia podaję jeszcze stronkę pyleń można tam sprawdzić swój teren kiedy co pyli.

www.usp.pylenia.pl

Grzechotko-ja też szukam w sklepach tego cudownego bidonu :tak:-nie mają-ostatnio jak byłam w elfie-sklep dla dzieci-pytam babkę w sklepie czy mają te bidony nuby .......a ona tak....-i podaje mi avent i canpol..:-D:-D:-p:-p-podziękowałam....:-D
Aga-jak Cię dopadł brak czasu -to kup sobie wózek za wczasu.....:-D:-D:-D-no chyba że masz po Łukaszku...:confused::-p
Asiu-gniewasz się jeszcze???;-)
Paula-jak po imprezie-nie przejadłaś się???:-D
Kata-się zaczytała :-D

o właśnie widzę że zaczeło padać....a ja głupia dzwigałam konewki z wodą żeby kwiaty podlać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ciekawe jak będzie jutro???
jedziemy do dziadków-i zostajemy cały dzień...bo J zabiera samochód i jedzie na swój przegląd.

no co kobitki-sama mam tu siedzieć???

o a teraz to już leje!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja: