no hej babeczki
a co tu taka frekwencja???
gdzie Wy są????
meldować!!!!!
muszę się Wam pochwalić
jakiego mam fajnego meżusia-dziś nazrywał dla mnie konwalijek i przyniósł mi duży bukiet leśnych konwalii.-ale mi w domu pachnie

wróciliśmy od alergolog....i już sama nie wiem....???wydaje mi się że babka strzela...z diagnozą.niby wyszło Kubie uczulenie 1kl.na mleko,jajko,czekoladę.
i jak pytam co może jeść to ona mi na to że wszystko!!!!-jogurty serki........tylko nie w czystej postaci......w czystej nie daję a....kaszke na brzuchu ma nadal????
mówiła że jak dostaje zyrtec-to mu tą alergię wstrzymuje......
wizyta za 2 mies.
Weroniczko-i tak....pytałam o pyłki traw...odpowiedziała mi że jak najbardziej takie małe dzieci też mogą być uczulone!!!!

-objawia isę to np.katarem-łzawiącymi oczkami,kaszlem,a nawet astma!!!-kurcze!!!!
dla przypomnienia podaję jeszcze stronkę pyleń można tam sprawdzić swój teren kiedy co pyli.
www.usp.pylenia.pl
Grzechotko-ja też szukam w sklepach tego cudownego bidonu

-nie mają-ostatnio jak byłam w elfie-sklep dla dzieci-pytam babkę w sklepie czy mają te bidony nuby .......a ona tak....-i podaje mi avent i canpol..

-podziękowałam....
Aga-jak Cię dopadł brak czasu -to kup sobie wózek za wczasu.....

-no chyba że masz po Łukaszku...

Asiu-gniewasz się jeszcze???;-)
Paula-jak po imprezie-nie przejadłaś się???
Kata-się zaczytała
o właśnie widzę że zaczeło padać....a ja głupia dzwigałam konewki z wodą żeby kwiaty podlać

ciekawe jak będzie jutro???
jedziemy do dziadków-i zostajemy cały dzień...bo J zabiera samochód i jedzie na swój przegląd.
no co kobitki-sama mam tu siedzieć???
o a teraz to już leje!!!!!!!!!!!!!!!!